- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Volt egy olyan érzésem, hogy bontott (más már visszavitte) készüléket kaptál. Nekem is volt már ilyen az Edigitalnál, MM-nél.
Szerintem azért kérdezz rá az NFH-nál, hogy mit szólnak ehhez az önkényes eljáráshoz. Még le is írják, hogy "17/1999. (II.5.) Korm. rendelet sem alkalmazandó tekintettel arra, hogy a megrendeléssel szerződés nem jön létre, hanem a szerződéskötésre a helyszínen kerül sor." Ez szerintem simán csak csalás, olyan, mint amikor a webshop azt írja, hogy ha személyesen veszed át vagy fel van bontva a csomagolás, akkor nem érvényes az elállás. Egyébként, ha nincs feltüntetve a 8 munkanapos elállási lehetőség, akkor "termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig," van rá lehetőség.
Tmobile-nál nem vacakolnak. 5.1 Elállás módja. Én is csak a ZTE miatt maradnék a Telenornál. -
-
Halaman
tag
Azért volt furcsa, mert amikor megjelent a legtöbb helyen 2 magosként írták. Elméletileg fut rajta modern combat 3 ami a play szerint lehetetlen. Referenciaként pedig egy másik csiphez hasonlítja 100%-ban a sajáthoz pedig 40%??? ez számomra érthetetlen. az app írójának is van köze hozzá, hogy miért ezt tekinti referenciának.
(#338) daveed
melyek a felesleges appok, PÜ-ben át tudod dobni???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest