- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
Halandó ember ilyen esetben elmegy és a megfelelő helyen módosítást kér!
A te leírásod te vállalod érte a felelősséget.
Én csak megjegyeztem. De az lett volna a korrekt ha azt írod amit most legutóbb hogy "bár szerepel az előfeltételek között te mégis így használtad...stb.ecetera,ecetera" és nincs gond később sem.
(#1182) hjozsi: Iggggazán nincsmit!
-
apeelme
addikt
Köszi! Pár dologba belekötnék mert így nem korrekt a leírás:
1. a "standby gomb"-ot sokan keresni fogják, hidd el...
2. az eredeti forrás szerint feltétel hogy legyen:
- root-olt a rom amire pakolod
- deodex-elt a rom amire pakolodEzeknek NEM felel meg a gyári rom hiába teszel fel CWM-et!
-
hjanos1
senior tag
Igazad van, hardverben tényleg elég nagy a hasonlóság, azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy a ZTE N880E már korábban (a világon elsőként a Nexusokat leszámítva) kapta meg a 4.1 Jelly Beant, amit mi, Blade III tulajdonosok még nem kaptunk meg. Nem tudom mi a terve a ZTE-nek, mennyire fogja támogatni az újabb androidokkal ezt a készüléket, hiszen még csak most jelent meg.
Az viszont tény, hogy ha a másik telefonra nagyon hasonló hardverrel elkészült az új szoftver, akkor már nem olyan túl nehéz kiadni erre a telefonra is. -
apeelme
addikt
Hozzászólnék mert több helyen nem értek vele egyet, meg mert én ilyen vagyok...
(Tudom a megítélés szubjektív)
1."Anyaghasználatát tekintve bőven megfelel a kategóriájának." - Egyetértünk, de hogy hogyan hasonlíthatod egy Optimus One-hoz az számomra nem értelmezhető?
Az egyetlen negatívum amit írsz az állapotjelző LED zavaró (???) fénye...ezért 6.5/10?
2. "Az operációs rendszer 4.0.4 stock, egy-két módosítással (saját lockscreen, néhány gyatra, de szerencsére sok helyet nem foglaló bloatware-rel megtűzdelve.)" - A ZTE saját maga tervezte MiFavor UI-ját látod Launcher-estől mindenestől...pl. GrandX IN-ben is ez van. Ez meg bazira messze van a stock-tól. Milyen bloatware-ekre gondolsz részleteznéd?
Nem szólsz egy szót sem az FM Rádió-ról, és magáról a hangról. Kijelző felbontás, fényerő napfényben?
Touch?
vagy pl.: SD cserélhető akksi kivétele nélkül...ritka manapság.3. "A "core" szoftverek megegyeznek az AOSP romokból ismert verziókkal, leszámítva néhány apró és jelentéktelen szín/elhelyezés-módosítást (lásd naptár, üzenetkezelő)." - Egyetértünk, de kihagytál fontos app-okat: X-Office, Mi-EasyAcces, Mentés és helyreállítás, Időzítő (Stopper), Jegyzettömb.
4. Egyedül vagy egyelőre a wifi problémával, ugyanis senki nem jelzett még hasonlót sem. Érdemes lenne körülnézned a router beállításai közt. Egyébként kellően gyors, és stabil, policy rendben működik.
Akksi? Bár 20óra használat után bátor lenne bármit is mondani...Az Összegzéssel egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest