- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Ma szerettem volna lementeni a telefonomról egy fényképet a PC-mre, amin Mageia linux fut.
A régi telefonomon (Android 2.2.2) volt olyan lehetőség amikor csatlakoztattam az USB kábelt, hogy a benne lévő sd kártyát usb storage-ként tudtam hasznáni. Ennél megy csak valami MTP-t és kamera módodt ajánl fel a szoftver.
Hogy lehet előcsalni a háttértára opciót? -
jFox
addikt
válasz
littlelion21 #936 üzenetére
Azt én sem találtam meg benne, igaz viszonylag ritkán hallgatok zenét telefonon.
De a csengőhangok nagyon halkan szólnak.A régi telefonomon is, mega amikor kiválasztom üvölt, viszont amikor csöng, akkor alig hallani. Főleg ha a kabátzsebemben van.
Erre nincs valakinek orvossága? -
jFox
addikt
Igen?? A Telenor-nak gyártanak külön butított változatot?
MÁS:
megjavult a GPS-em.Illetve úgy néz ki, hogy kompatibilitási probléma van. A g:hu valamiért eldobálja a kapcsolatot a GPS-el. Feltettem a GPS status & tool progit, azzal folyamatosan ment a GPS. Mellette elindítottam g:hu-t utána már az is vette folyamatosan a jelet.
Írok majd a fejlesztőnek. -
jFox
addikt
Ha bekapcsolod és beírsz egy google acount-ot (gmail cím), akkor amint belépsz a Play Áruház-ba, kapásból felajánlja ha van valamelyik programhoz frissítés.
más:
Most itt nálunk Miskolcon szakad a hó. Gondoltam lefényképezem, legalább tesztelem a kamerát. De valami gyalázatos lett a kép.A közepén egy sárgás folt látható. Ez másnak is ilyen vagy nekem ez is sz.r?
-
jFox
addikt
Pedig bíztam benne, hogy ez a GPS probléma szoftveres lesz és valami frissítéssel gyógyítható. De ha nálad megy akkor valószínűbb, hogy valami hw gond lesz.
Mondjuk az érdekes, hogy addig megy, amíg megtalálja a műholdakat, bepozícionál. És utána mintha kikapcsolna. Aztán GPS ki-be, megint bepozícionál és utána megint semmi.
A ZTE honlapon találtam egy szoftver frissítést. De sehogy sem tudom kibogozni, hogy ez jobb-e mint ami rajta van. Néztem a verziót, a telefonban meg a file-ban de sehogy sem stimmel. Erre van valakinek ötlete?
xenx: ez világos, de akkor ugyanebben a közegben a régi (ócsó kínai Flying FG8) telefonomon miért működött jól?
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen telefont. Nekem nagyon tetszik.
Két apró hibát fedeztem fel, illetve eaz egyik lehet, hogy nem apró.1.) A hívóhoz rentelt csengőhangok nem mindíg szólalnak meg. Van amikor az alap csangőhang szól, nem amit az adott hívóhoz beállítottam.
2.) Tegnap próbáltam a GPS-t a g:hu programmal és nem frissítette a pozíciót.Ja ás van még egy 3.) A wifi nehezen kezeli a régebbi AP-kat. Otthon a 300-as n-es wifi gond nélkül megy, de pl. anyámnál meg a munkahelyen ahol g-s wifi van meg mindíg harcolni kell vele, hogy felkapaszkodjon.
Másnál is tapasztalhatóak ezek a gondok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest