- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Látom kicsit le lettem hordva,sajnos ami játékok kellenek a gyereknek az sehogyse megy a bladen,a g300-on meg igen.Ennyi a történet.Amúgy nem rossz telefon ennyiért a zte blade 3.Ha nekem kellene a telefon,lehet hogy nekem elég lenne.
-
törölt tag
Nekem ez a véleményem.Szerintem ennek a telefonnak nem ezt a szintet kellene hozni,de amennyiért vettem a telenornál kártyásan 1 év garival annyiért megéri,és mível tartják az árukat ahogy elnéztem igy könnyü lessz eladni kis buktával.Azt úgyis lesznek rá jobbnál jobb romok,és kihoznak mindent a kis blade 3-ból,és akkor szerintem jó kis cucc lessz.Ez a gyári rom nem gyözött meg.Nekem ez a véleményem,az már csak lehet nem?
-
törölt tag
sziasztok.1 kis segitség kellene.A fiamnak akarok karácsonyra venni egy ilyen telefont,a kérdésem az lenne,hogy komolyabb játékokat próbált már futattni rajta valaki?Ha igen mik a tapasztalatok?Előre is köszi az infót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest