- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1amarr
tag
válasz
detox89 #1227 üzenetére
Nekem is feltűnt. Ha a fejlesztői beállításoknál kirajzoltatjuk vele az érintéseket, akkor válik igazán egyértleművé. (Véleményem szerint nem teljesítmény csökken, hanem az érintést érzékeli kevésbé ilyenkor.)
Azóta LG töltővel és kábellel használom, úgy nem tapasztalható a probléma. Érdekes továbbá, hogy a ZTE töltő + kábel kombinációból bármelyiket ha használom, egyből előjön a gond.
A 8 napból már kicsúsztam, de nekem annak idején cserélték garanciálisan a Samsung töltőmet külön, 8 napon túl. Meg kéne kérdezni, hogy adnak-e másikat a Telenornál. Ha azzal is gond van, akkor marad a másik gyártó töltője.
-
1amarr
tag
válasz
apeelme #1180 üzenetére
Köszönöm az észrevételt., a standby gombot javítom.
A rootolt romot is beírom.Én nem tettem fel a tegnap publikált romot, csak a CWM recoveryt, és ennek ellenére működik minden, ahogy kell. Emiatt nem írtam bele az előfeltételek közé a deodex-elt romot.
Szerk: mindig elfelejtem, hogyha kicsúszik itt az ember a szerkesztési időkeretből, akkor halandó nem tudja már módosítani
.
-
1amarr
tag
Google Now telepítése ZTE Blade III-ra:
Előfeltétel:
- ZTE Blade III
- root + ClockworkMod
- Minimum 60 MB szabad hely a belső memóriában
- Deodexelt rom (bár nekem működött a gyári, módosítatlan telenoros rommal is)Menete:
- Google Now flashelhető zip letöltése innen
- külső SD kártya gyökerére másold, ne bontsd ki a zipet
- Kapcsold ki a telefont
- Indítsd el recovery módban (hangerő+ és bekapcsoló gombok nyomva tartásával)
- Csinálj egy backupot a biztonság kedvéért
- Installáld a zipet az SD kártyáról
- Várd ki a 20 másodperces telepítést
- Indítsd újra a telefonod
- Első indításnál indítsd el az alkalmazások közül a Google-t (aztán tegyél ki egy kereső widgetet az asztalra)
- Fuss végig a beállításokonMegemlítendő:
- Minden működik, hangalapú keresés, szövegalapú keresés, kártyák, stb, de néha kilép, miközben "hallgat" a keresésre
- Ez nem a legfrissebb Google Search alkalmazás, ami a Play Store-ban is van. Hiába nyaggat, onnan nem lehet frissíteni.Forrás:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1747224[ Módosította: radi8tor ]
-
1amarr
tag
válasz
apeelme #1165 üzenetére
Mindössze a recovery-ben szeretnék egy zipet flashelni az sd kártyáról.
A zipet viszont nem tudom betallózni, mert:
E: Can't mount /sdcardHa a Mount & Storage-ban szeretném manuálisan moutolni az sd kártyát, ugyanez.
Mindezt úgy, hogy a kártya Windows és Android alatt is látszik.
A nap folyamán talán tudok szerezni egy másikat, hátha azzal menni fog, dehát nem értem mi lehet a baj.Szerk: Boot után megnézem, milyen fájlrendszer van a kártyán.
-
1amarr
tag
Tegnap óta nincs meg a megoldás: a CWM nem tudja mountolni az sd kártyát, holott a kártya tökéletesen megy.. Mi lehet a baj?
-
1amarr
tag
Egy kérdés:
Ha majd lesz CWM-unk (amiért nagyon hálásak leszünk szerintem
, és fogok csinálni egy nand backupot, mekkora file-méretre számítsak? Nem volt még ugyanis olyan telefonom, amiben ilyen nagy lett volna a belső tárhely. Jól sejtem, hogy egy teljesen üres legalább 4gb microsd kártyára lesz szükségem a sikeres mentéshez?
(Főképp azért várom a Clockwork Modot, hogy tudjak Google Now-t flashelni, mint az Optimus One-omon.)
-
1amarr
tag
válasz
littlelion21 #667 üzenetére
LED [✓]
REZGŐ BILL [✓] -
1amarr
tag
Remélem nem csak az esetleges bugfixek (?) miatt mellékelték a szoftverfrissítő alkalmazást, hanem tényleg vannak terveik.
Ami viszont bosszant, hogy az xda-n és/vagy modaco-n (gyanítom mivel kevés piacon elérhető a telefon) elég nagy a csend a modellel kapcsolatban, alig néha egy futó említés...
-
1amarr
tag
Erre vessetek csak egy pillantást
http://wwwen.zte.com.cn/en/press_center/news/201211/t20121123_370981.htmlEz a telefon (szerintem) hardverben pontosan megegyezik a miénkkel. És megkapta a frissítést. Bocsássatok meg, ha túlságosan felizgattam magam ezen és elnéztem valamit, de szerintem EZ NAGYON NAGYON JÓ HÍR a Blade III szempontjából. És 4.2, nem holmi ősrégi 4.1...
-
1amarr
tag
Mini review 20 óra használat után:
1. Külső
Anyaghasználatát tekintve bőven megfelel a kategóriájának. Sok fémre ne számíts, csillogó, matt fémhatású, szokásos puha fekete műanyagra viszont annál többre. Ezzel nincs is baj, ha hasonló készüléktől érkezünk, mint pl. én az Optimus One esetében. A telefon elejét 90%-ban lefoglalja a 4"-os kijelző, melyről később szólok majd. A maradék 10% a kijelző alatt négy érintős gombnak ad helyet (menu, home, back, search), felette pedig a telefonhangszórót, egy sokszor zavaróan erős fényű állapotjelző ledet és egy fényérzékelő számára hagyott kis "ablakot" foglal magába. Hardvergombok a bal oldalon (vol+-), és egy fent (lock/standby).6.5/10
2. Hardver, rendszer
A specifikációkról annyit, hogy ahány forrás, annyiféleképpen interpretálták a ZTE félig angol-félig svéd (???) sajtóanyagát. A valóság a lényeget szem előtt tartva: 1 magos 1 Ghz CPU, 512 MB RAM, 4 GB ROM (ebből 2.5-öt "látunk"), Adreno 200 GPU, 5 mp hátlapi kamera autofókusszal és segédfény nélkül, előlapi kamera nincs.
Az operációs rendszer 4.0.4 stock, egy-két módosítással (saját lockscreen, néhány gyatra, de szerencsére sok helyet nem foglaló bloatware-rel megtűzdelve.)
Rootolható az univerzális ICS root módszerrel, amit már többen beidéztek, én ezt most nem tenném.
A ZTE reményre okot adóan elhelyezette egy OTA frissítő eszközt is. Ebből mindenki vonja le a maga következtetését.
A kijelző szerintem teljesen jó, értelemszerűen előrelépés a 320x480-as felbontásokhoz képest. Színeivel és betekintési szögével kapcsolatban nem tudok rosszat mondani.
Hiába a teljesen frissnek már nem mondható ICS, nálam súlyozott szempont a stock rendszer és a rootolhatóság, úgyhogy:
7/10
3. Szoftverek, kamera
A "core" szoftverek megegyeznek az AOSP romokból ismert verziókkal, leszámítva néhány apró és jelentéktelen szín/elhelyezés-módosítást (lásd naptár, üzenetkezelő).
A kamera közepesnek mondható felbontásával közepesnek mondható képeket készít. Érintésre fókuszál és tud alapvető beállításokat (fókusz módja, fehéregyensúly, stb). Panoráma nincs. A videó szintén közepes minőségű - de fentebb már készült próbafelvétel, ami többet mond, mint az én szavaim.
8/10
4. Adatkommunikáció, akksi
Wifi-vevőjét nem nevezném világbajnoknak, van, hogy nehezen talál más telefon által már simán megtalált jelet, és néha le is dobál... Remélem, ez szoftveresen javítva lesz később, ezzel nem vagyok elégedett.
Mobilnet-képességével azonban semmi bajom, hozza az elvárható szívonalat.
Hanghívás közben eddig senki sem panaszkodott rossz minőségre, visszhangra a "túloldalról", nekem sem volt ilyen problémám.7/10
Összegzés egy számmal: 7.1
Összegzés egy mondatban: Ennyit simán megér. A Telenornál ugyanis elég kedvező áron adják. Nagyot senki nem koppanhat vele, akinek tetszett az első Blade, és hélyén tudja kezelni az ilyen árkategóriába tartozó okostelefonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest