- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
Ma már megint kezdi a telefon újrarendezni a menüben az ikonokat. Mióta felraktam a romot azóta egyszer sem nyomtam a módosít gombra. Annyit csináltam ma hogy az összes alkalmazást bezártam a tempből vagy nem tudom pontosan hogy nevezik, hosszan nyomtam a home gombot és kicsúsztattam mindent, majd újraindítottam a telefont és a youtube ikont átrakta a 3. oldalra.
Nincs velem semmi bajom, csak érdekelne hogy mi okozhatja ezt. -
tototos
addikt
-
tototos
addikt
Srácok az új rom valami hihetetlen. Szerintem gyorsabb mint az eredeti.
Hatalmas köszönet és várom a további javításokat frissítéseket. -
tototos
addikt
válasz
hjanos1 #1152 üzenetére
Tudom hogy nem ide tartozik de talán másnak is jól jön rom csere esetén. Milyen progit használtok sms-ek névjegyek esetleg programok mentésére? A névjegyek és a programok még nem is vészesek mert szinkronizálással meg letöltéssel újra fent lesznek de az sms-re nem tudok semmit
-
tototos
addikt
-
tototos
addikt
válasz
littlelion21 #1132 üzenetére
igen a Nokiát fülessel és fél hangerőn használtam, a Blade-nél maxon kell ugyanahhoz. Nagyon zajos környezetben már a Blade halk szerintem. Amúgy nagyon nem lehet hasonlítani őket hisz a Nokia 5800-t tekinthetjük zenetelefonnak dupla hangszóró miegymás, a Blade-nél semim ilyesmiről nincs szó. Nincs összehasonlítási alapon más okostelefonokkal.
-
-
tototos
addikt
Bezzeg én kedden rendeltem 3 fóliát kínából kétszer ennyi pénzért
-
tototos
addikt
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a tájékoztatást
Kezdem megkedvelni az androidot -
tototos
addikt
válasz
Juszaka #1043 üzenetére
Sajnos a kijelző fólia nálam is első zsebretételnél lejött, bár ugye ez az gyári fólia, amit arra terveznek hogy első használatnál leveszi az ember.
A sim kártyán eléggé korlátozott a nevek hossza. Ha simen szeretnéd a számaidat tárolni akkor ne használj ékezetes karaktert mert kétszer annyi helyet foglal mint ékezet nélkül. Sms-nél is az ékezetes karakterek többet foglalnak, az én Nokiám megoldotta hogy az ékezetes helyett az elküldésnél ékezet nélkülire cserélte őket, nem tudom hogy Androidnál melyik program tudja ezt talán a Handcent Sms-ben van ilyen funkció.
Nem használtam még gyári fülessel a rádiót, de nekem nem szokott átváltani. A hangerő tényleg nem egy 1000W-os rendszer, de még tűrhető kategória szerintem. -
tototos
addikt
A preferált hálózat típusát érdemes állítani?
Android fórumot írták hogy ha GSM/CDMA auto (PRL)-ra vált az ember akkor nem dobálja el a gsm hálóztatot wifi közben. -
tototos
addikt
facebook appot akkor nem érdemes felrakni?
Hát igen a fejlesztők gyakran azt hiszik hogy összekattintgatnak egy felületet meg írnak pár sor kódot aztán milyen király az alkalmazás. Egy szinten tök jó hogy így lehet alkalmazást fejleszteni, de az igazán jó alkalmazáshoz kicsivel több tudás kell. -
tototos
addikt
Köszi, nem szoktam igazából nyomkodni, csak most hogy nézegetem a telefont nyomogattam aztán utána vettem észre hogy nem hallottam ha hívtak. És akkor jöttem rá hogy azt állítja. Most kezdem még csak belakni a telót. Van egy két érdekesség az androidnál amit meg kell szokni.
Az alkalmazásokat az oprendszer állítja le ha nem kellenek? Egyiknél sem találkoztam kilép paranccsal. -
tototos
addikt
Ki lehet valahogy kapcsolni hogy a hangerő állító gombok ne állítsák a csengetési hangerőt? Ma vettem észre hogy ha nyomogatom a hangerő állító gombokat akkor az a csengetési hangerőt fogja állítani.
-
tototos
addikt
Annyira nem zavar csak furcsa volt hogy mi történt. Lehet az indítások alapján rendezte őket vagy nem tudom. Még nagyon új az android, de tetszik nagyon a telefon, gyors, jó felbontású kijelző. Google jól csinálja, ma a telefonkönyv miatt rendezgettem a gmail címtáram
Eddig nem nagyon foglalkoztam vele most muszáj volt.
-
tototos
addikt
Igen, még az ikonokat sem rendeztem a menüben csak az asztalokon vagy hogy nevezik ezt androidon. Hogy tudok képet csinálni? Van valamilyen képlopó gyárilag?
Szerk: újraindítás után már két oldalon vannak üres helyek, de másik oldalra meg rakott ikonokat, akkor ezek szerint a rendszer pakolgatja őket.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Van olyan aki már rendelt hozzá kijelzőfóliát? Milyet érdemes és honnan? Sajnos nekem már az első nap lejött a gyári
-
tototos
addikt
Kb 2 órás használat után tetszik a készülék. Nagyon szokni kell Nokia után, alig találok meg valamit. Névjegyeket google-ből le tudtam syncronizálni. A kijelzőt feloldani csak fizikai gomb megnyomásával lehet kezdeményezni?
-
tototos
addikt
Van valamilyen lehetőség hogy a Nokia 5800-ról áthozzam a telefonkönyvet a Blade-re?
-
tototos
addikt
Délután már én is Blade III tulaj leszek. Első androidos készülékem nagyon kíváncsi leszek rá. Eddig Symbian és Maemo fordult meg a kezeim között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest