- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
A root oda-vissza állítható, és így nem okozhat garanciavesztést.
Persze, volt már olyan aki root+custom recoveryvel (más ZTE készülék) vitte vissza a készülékét a garancialapot lobogtatja, az ilyen cselekedet erősen nem javasolt, mert fél pillanat alatt áthúzzák keresztbe a garanciajegyet.
-
jFox
addikt
Pedig bíztam benne, hogy ez a GPS probléma szoftveres lesz és valami frissítéssel gyógyítható. De ha nálad megy akkor valószínűbb, hogy valami hw gond lesz.
Mondjuk az érdekes, hogy addig megy, amíg megtalálja a műholdakat, bepozícionál. És utána mintha kikapcsolna. Aztán GPS ki-be, megint bepozícionál és utána megint semmi.
A ZTE honlapon találtam egy szoftver frissítést. De sehogy sem tudom kibogozni, hogy ez jobb-e mint ami rajta van. Néztem a verziót, a telefonban meg a file-ban de sehogy sem stimmel. Erre van valakinek ötlete?
xenx: ez világos, de akkor ugyanebben a közegben a régi (ócsó kínai Flying FG8) telefonomon miért működött jól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest