- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nono76
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #573 üzenetére
Nem azért fog emelkedni, mert a többi nem forgalmazza, hanem azért mert bevezető áron adták(adják). Mindenki tudja hogy ez nem marad így a végtelenségig. Egyébként még mindíg kedvező az ára, lesz ez még drágább is!
-
Nono76
tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire normális az hogy a telefonom tegnap teljesen lemerült állapotból, kb 3-3,5 óra alatt töltödött fel teljesen kikapcsolt állapotban. 3 óra után bekapcsoltam mert még mindíg a piros led világított rajta, ekkor 94%-on volt. Onnan kellett neki még egy fél óra mire 100 lett. Nem azt mondom hogy sok, csak Blade1 után furcsa, mert az jóval hamarabb feltöltődik, igaz annak az akksia is kisebb. Nálatok kb mennyi idő alatt tölti fel?
Még egy dolog: Blade1em épületen belül is talál műholdat a GPS, Blade3 ugyan ott viszont nem. Szabad ég alatt működik rendesen, de gyengébb rajta a vétel (kevesebb nűholdat lát). Szerintetek?Egyébként nagyon elégedett vagyok a telefonnal, szerintem nagyon jól sikerült!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest