- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
enzahobi #20652 üzenetére
Szia! Köszönöm a válaszod!
Ez így nagyon jól hangzik, de én saját magam ennyire nem nyúlnék bele a rendszerbe. Amúgy most, hogy jó pár dolgot letiltottam, meg beállítást megváltoztattam, érezhetően javult az akkuidő. Tegnap délelőtt valamilyen oknál fogva, 1 óra bekapcsolt kijelzővel merült 20%-ot (mondjuk közben, pár alkalmazás futott a háttérben), ma ez lecsökkent kb. a felére. Viszont ha már így benne vagyunk a témában, az engem még mindig érdekelne (ez volt gyakorlatilag az alapkérdésem tegnap), hogy MIUI-nál hogyan lehet azt megoldani, hogy egy főverziót visszalépni, vagyis a mostani 9-es főverziójú MIUI helyére egy 8-ast rakni? Azért érdekelne, mert valahogy nekem jobban bejött annak a menüje, nem mellesleg az akkuidővel ott kezdetektől elégedett voltam. Letöltöttem az MIUI oldaláról 8-as MIUI-t a telóra, de nem engedte telepíteni. A 20590-es hozzászólásomban amúgy ez részletesen le van írva. Ha root-olni meg mit tudom én, miket kell csinálni, inkább nem nyúlok hozzá, hagyom a mostanit rajta. Amúgy a 9.5.4.0-ás MIUI van most a telefonomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest