-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
Kérdésem Siddis-hez szólna elsősorban, mert ő a romkirály, de ha valaki tud jó megoldást írjon bátran.
Visszatettem a AOSPExtended rendszert, mert a HAVOC még nem teljesen oké. A havocnak vannak hiányosságai mint pl. rengeteg magyarítatlan menüpont, és volt hogy elfelejtett jelezni. Tény,hogy a jaguar kernellel ő volt az üzemidő-bajnok.
AZ AEX kitűnő, átlátható, szép. Egyetlen baja, hogy éjszaka 10%-ot merül, ami szerintem elfogadhatalan. A jaguar kernellel nem kompatibilis valamiért, próbáltam a treble és stabil verziót is. A treble-nél nem enged be a rendszer, mert encryptálási gondjai vannak és nem tudja megoldani twrp-n keresztül, mert a /data partíciót nem tudja csatolni a módosításhoz. A Stable verzió pedig a fastbootba léptet be.
Szerintem az AEX-jaguar páros jó lehet, csak tudni kellene a trükköt, miként lehet őket összehozni. Az idő szorít, mert anyunak ajándékozom a telefont (belső sírás) és stabil rendszer kellene rá.
A MIUI is érdekelne csak nem tudom milyen betegségei vannak, milyen az üzemideje stb. Úgy gondolom a MIUI teljesen felesleges idősebb anyukámnak, mert pár alkalmazással elvan, de ha vállalható feltelepitem azt.
Köszi a választ előre is, jó egészséget a communitynek!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Teclast Tablet Topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest