Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kerobi

senior tag

Kérdésem Siddis-hez szólna elsősorban, mert ő a romkirály, de ha valaki tud jó megoldást írjon bátran.
    Visszatettem a AOSPExtended rendszert, mert a HAVOC még nem teljesen oké. A havocnak vannak hiányosságai mint pl. rengeteg magyarítatlan menüpont, és volt hogy elfelejtett jelezni. Tény,hogy a jaguar kernellel ő volt az üzemidő-bajnok.
    AZ AEX kitűnő, átlátható, szép. Egyetlen baja, hogy éjszaka 10%-ot merül, ami szerintem elfogadhatalan. A jaguar kernellel nem kompatibilis valamiért, próbáltam a treble és stabil verziót is. A treble-nél nem enged be a rendszer, mert encryptálási gondjai vannak és nem tudja megoldani twrp-n keresztül, mert a /data partíciót nem tudja csatolni a módosításhoz. A Stable verzió pedig a fastbootba léptet be.
    Szerintem az AEX-jaguar páros jó lehet, csak tudni kellene a trükköt, miként lehet őket összehozni. Az idő szorít, mert anyunak ajándékozom a telefont (belső sírás) és stabil rendszer kellene rá.
    A MIUI is érdekelne csak nem tudom milyen betegségei vannak, milyen az üzemideje stb. Úgy gondolom a MIUI teljesen felesleges idősebb anyukámnak, mert pár alkalmazással elvan, de ha vállalható feltelepitem azt.
    Köszi a választ előre is, jó egészséget a communitynek!

Új hozzászólás Aktív témák