- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiderpig820
aktív tag
A kapcsolatokhoz egyéni SMS hangot be lehet állítani valahogy?
-
sz.j
nagyúr
Kicseréltettük a PIN kártyát és úgy néz ki, hogy az áthúzott hiba megszűnt, de sajnos továbbra sincs hangjelzés az SMS-ek érkezésekor ...
Ezt hol lehet beállítani//leellenőrizni?"Az alábbi hibát ma vettük észre, mert előzőleg sokan panaszkodtak, hogy nem érnek el minket.
Ha a képernyőzár alatt van a készülék (sötét a képernyő) és próbaként egy másik készülékről felhívjuk magunkat hiába halljuk hogy már 5×-10× vagy akár 15× kicsörgött a hívás a Redmi 4X nem jelzi a hívást .., nem csörög...Sőt a sokadik hívást követően azt az üzenetet kapjuk, hogy a hívott szám nem érhető el.
Újabb próbálkozások valamelyikén van mikor rögtön jelzi a hívást a Redmi 4X""De a fentieken túl volt, illetve van gondunk
az internet elérhetőséggel valamintahogy pár hozzászólással előbb írtam az SMS-k érkezését sem jelzi ki a telefon " -
sz.j
nagyúr
Srácok, sürgősen segítségre lenne szükségünk!
E hónap 10-én kaptuk meg az Eustocktól 4X telefont, de csak tegnap kaptunk olyan infókat, illetve vettük észre, hogy valami nem stimmel a telóval.
Az alábbi hibát ma vettük észre, mert előzőleg sokan panaszkodtak, hogy nem érnek el minket.
Ha a képernyőzár alatt van a készülék (sötét a képernyő) és próbaként egy másik készülékről felhívjuk magunkat hiába halljuk hogy már 5×-10× vagy akár 15× kicsörgött a hívás a Redmi 4X nem jelzi a hívást .., nem csörög...Sőt a sokadik hívást követően azt az üzenetet kapjuk, hogy a hívott szám nem érhető el.
Újabb próbálkozások valamelyikén van mikor rögtön jelzi a hívást a Redmi 4XDe a fentieken túl volt, illetve van gondunk az internet elérhetőséggel valamint ahogy pár hozzászólással előbb írtam az SMS-k érkezését sem jelzi ki a telefon ...
Szerintetek mi tévők legyünk, küldjük vissza az Eustokhoz, előtte esetleg írjunk nekik e-mailt vagy kísérletezzünk a szervizzel?
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Ezen a telefonon az értesítési hangot (sms, stb) hol lehet aktiválni?
-
kamant
csendes tag
Sziasztok!
Másfél hete van meg a 4X-em. Néhány kérdés, ami ez idő alatt előjött:
- Lehet valahol találni magyar helyesírásellenőrzőt? Vagy legalább a gyárit ki lehet kapcsolni? Az is zavaró, hogy aláhúzza pirossal, de főleg az, hogy ha szerkesztem a szöveget, felajánlja a szerinte jó angol szavakat. (A billentyűzet jól, magyarul javasol.)
- Feltettem és alapértelmezettnek állítottam a Textra sms-küldőt, hogy az ékezetes szövegeket ne többszörös méretben küldje el. (Bár még nem vagyok biztos, hogy jól is csinálja...) Be tudom állítani, hogy a névjegyzékben a nevek melletti kis ikon ezt nyissa meg? A "gyári" üzenetküldő jön elő, ami visszaállította magát alapértelmezett küldőnek. Letiltottam a gyárit, erre nem csinál semmit az a gomb, illetve van, hogy azt írja nem tartozik hozzá alkalmazás.
- Tudok képhez ikont kitenni a többi közé?
- Hogyan tudok csoportot létrehozni a nem használt ikonjaimnak? (Egyelőre másik launchert nem akarok feltenni...)Köszönöm.
-
Jakuu
őstag
válasz
lócitrom #2059 üzenetére
Vegulis megoldottam sima sd kartyara csinaltam a miuin belul egy backupot, aztan attettem a kartyat es bemasoltam oda ahova kell, de ettol fuggetlenul nem ertem miert nem sikerult ugy atvinnem a dolgokat, kizarolag a dokumentumok mentek at, a contactok, smsek,alkalmazasok es beallitasok nem.
-
Jakuu
őstag
Megjött a telefon, ami szép és jó, de egyből beleszaladt egy problémába. Nem tudom atkoltoztetni a mi moverrel (atkoltoztetes) az adatokat. Kiirja a vegen, hogy az adat fogadasa sikertelen, meg ha csak az sms szovegeket jelolom ki egyedul. Az adatatvitel pedig mukodik.
-
snyper990
őstag
válasz
spiderpig820 #2054 üzenetére
Ilyen esetekben kell elolvasni az adott alkalmazás leírását:
"Unread Counts - Never miss a message. Unread count badges for Hangouts, SMS, Gmail and more using the TeslaUnread plugin"
Bár úgy látom, ez csak a Prime-hoz van. Figyelni kell, szokták leárazni, én tavaly karácsonykor vettem meg kemény 125 Ft-ért
-
vince
őstag
válasz
ianhoward #1947 üzenetére
Miben más az EU rom a globalhoz képest? forrás
Enabled search in statusbar
Enabled search gesture (swipe up) on the desktop
Enabled MiDrive in File Explorer
Added landscape mode for SMS app
Sunrise/Sunset in the weather app
Google apps support integrated
Importing theme from zhuti.xiaomi.com via ThemeManager
No useless Chinese bloatware apps
More free RAM due to less background processes
Unified flat style app icons for both system and 3rd party apps (eg. Play Store icon flat too, unlike official global MIUI)
Advanced menu with color icons (not just text like in official MIUI releases)
No any Chinese character under the full system
Mi Video, Mi Music, Mi Radio, Mi Browser: No any useless Chinese content
No possibility to re-lock bootloader accidentally with flash any xiaomi.eu release
Added real 27 languages translation made by Official MIUI Fansites and MIUI Fans
Added EU T9 dialer support
Added charging sound switch
Added Spell Checker switch
Added Screen-OFF animation
Optimized GPS settings for EU
Optimized Battery consumption
Optimized RAM consumption
Added OIS auto-calibration for MI5
Added support for Camera2 API for MI5, MI6
Added 4k Video support for MI4C, MI4S, HMNote3Pro, HMNote3SE, HMNote4X
Added 3D Touch to MI5S 3GB RAM version
Added GSMalphabet into SMS app
Added more icons grid layout 4x5, 4x6, 5x5, 5x6
Added Toggles 5x3 layout
SafetyNet passed
Play Store Certified
Deodexed
And more, and more made by our 5 years MIUI mods experience.. -
ianhoward
tag
Ha eustock-tól rendelem EU-rommal kell vmit még tenni vele? Mi a különbség EU és Global rom között? Egyből használható a készülék?
Átlag felhasználásra: telefon, sms, net, navigáció, néha fényképezés.. -
Thumas
tag
Sziasztok!
Anyukámnak tervezek venni egy ilyen telefont, pontosabban már meg rendeltem eustockról, az lenne a kérdésem hogy egy teljesen átlagos felhasználónak aki tényleg csak feldobál pár appot meg telefon sms némi fényképezés, kell e bármit mókolni a telefonnal. Nekem MI4C van tehát van némi fogalmam a dolgokról és némi böngészés után általában sikerülnek a dolgok csak a kérdés hogy kell e az övét is vagy csak simán oda adhatom neki hogy használja?
Köszi -
vince
őstag
válasz
gyulavezir #1840 üzenetére
Nekem így működik. Messengert nem használok, de nem fogadott hívás, sms, e-mail (gmail app), play frissítések biztosan tesznek ki az ikon jobb felső sarkába kis címkét az új események számával.
-
Jakuu
őstag
Az app draver hiany miatt en nova launcherrel hasznalom a 1s-t. Dupla kopp fooldalon, kereses es meg az sms-ek szovegeiben, dalok cimeben,telefonkonyvben stb, is megkeresi az adott keresest. Inkabb igy hasznalom a xiaomit, mert engem az app drawer hianya zavar, nem kellenek az ikonok a fokepernyokon, az csak falja a memoriat amugy is.
-
Yellow73_a
tag
-
ViTToRe
aktív tag
Sziasztok,
Van mód esetleg arra, hogy az SMS-ek ,,chat" szerűen jelenjenek meg? Jelenleg 1 kontaktnak külön van a neki küldött és a tőle fogadott sms. 2 sim aktívan használva, de 1 SIM-ről küldve
Köszönöm
.
-
vince
őstag
Akinek global rom van a telefonján, ellenőrizze már le nekem légyszi, hogy ha nem fogadott hívás vagy sms van, akkor az értesítési led fehéren villog, ugye? Úgy emlékszem, hogy így volt, 7.1-es főverziójú eu rommal csak világít mindkét esetben.
-
vince
őstag
Nem találkoztam ilyennel.
Azt viszont észrevettem, hogy (talán azóta, hogy nougat EU dev rom került a telefonra) az értesítő led nem villog, csak világít. Világít, ha töltöm (ez korábban is így volt), de ugyanígy világít, ha nem fogadott hívásom vagy olvasatlan sms-em van. Másnál is ilyen?
-
Telda
addikt
Hali!
Nektek szokott olyan lenni, hogy csak úgy magától felkapcsol a kijelző?
Mert mindig azt hiszem hogy valami értesítést kaptam, de nem.
Direkt mindig végignézem, de nincs sms, email, youtube értesítés, play frissítés, semmi. -
Lil21
csendes tag
válasz
gyenesmartin #1485 üzenetére
Jaja, pontosan ugyanígy néz ki, és természetesen rezeg néma üzemmódban, ha hívnak, és sms van, a gond azzal van, ha internet is van mellette. Ha írnak Face-n, ha így ha úgy kapsz mélt, semmi rezgés értesítéskor. Már mindent átbújtunk, arra jutottunk, hogy ez ilyen.
-
Lil21
csendes tag
válasz
lócitrom #1391 üzenetére
Mi csak Lampardtól vásárolunk, úgyhogy ezek is tőle vannak. ^^
Amúgy a gyártás: 2017-05 (mindkettő)
5.0" HD Display. Mármint LCD (mindkettő)
(ili9881c_HD720p_video_EbbgDJN) - az arany
(ili9881c_HD720p_video_Ebbg) - feketeJah, upadate.
Nah már a szimpla fizetéses sms-ek is késnek. xD Óje.
A telefonálással továbbra sincs gáz. De lehet, le kéne kopognom.
Hozzátenném, hogy az arany, azaz az enyémmel van gond, a párom feketéje megkapja időben az sms-eket. Én negyed órás késéssel kapom őket.Valaki kérdezte, az arany mennyire arany. Én amikor vettem, nem is tudtam, hogy a felső és alsó csíkrész az, ami arany, viszont a középső rész inkább ilyen rózsaszínes-arany. ^^
"Érdekes, nő létemre pont zavar az arany-fehér kombó, már a képeken is. A fehérrel van bajom. Miért nem arany rajta az is, ha már egyszer arany a teló?
Viszont lehet rá venni olyan védőfóliát, ami eltakarja a fehéret: így néz ki
A redmi3s helyből full arany, az azért (is) tetszett és csaptam le rá, ebből a 4X-ből viszont a fekete szebb nekem.
"
Amúgy jah. A redmi 3-am is full arany volt... a fehér részt én sem értem, miért kellett bele... az az ezüsthöz passzolt.
-
Lil21
csendes tag
Tegnap beruháztunk két ilyen telcsire, miután én és a párom Redmi 3-ainak "ámen" lett, szipp.
Az övét - egy ezüst/fehéret - ellopták, az persze külön vicc, hogy figyeljük, milyen profilképeket tölt fel magáról, az, aki használja, de még nincs meg...
Az enyém - arany - pedig megkóstolta Görögországban az Égei-tengert, épp 50% esély van rá, hogy talán lesz belőle énekes halott, de az úgy sem lesz már sohasem száz százalékos. Aztán miután már ennyire vert minket a sors, így vettünk kettő 4x-et.Azaz igazság, hogy nagyon imádtam a hármasomat, és csak lesek, milyen dolgokat tud/nem tud a négyes.
Nyilvánvalóan 100%-osan örülnénk ezeknek az új telcsiknek, ha nem lennének viszonyításai alapjaink, úgyhogy bocsánat a nyaffért, mert egyébként szuper kütyü. ^^Ez a led-es macera egy külön "vicc", bár eskü, nem vagyok vak (vagy van erről info valahol?), párom feketéje kéken értesít, enyém, az arany-fehér pedig fehéren. xD
Én is az a típus vagyok, aki mindig rezgőn hagyta, némán, úgyhogy nem gyengén bosszankodok miatta, hogy nem rezeg. -.- A rezgőmotor meg hát...Még most kezdek neki a tokok-üvegfóliák rendelésének (láttam, mit linkeltetek, ami okés, köszönet érte), szegények addig bele vannak tuszkolva az eddigi hármas tokjaiba. xD Hát na, ez a flipes cucc, szilikontokban, telefonálni lehet benne, kiesni nem esik ki, addig jó van alapon.
Csak az vígasztal az egészben, hogy a fényképező tényleg mérföldekkel jobbnak érződik, és az akku sem merül annyira, mikor mobilneten nyúzom ezerrel. (Bár nem tudom, számított-e, hogy azt egy évig nyúztam így minden nap.)
Jha, 3G vs. 4G... A hívásokkal nincsen gond, az sms részéről gondolom, szintén az tehet - de a bankkártyás-netes fizetéskor kiküldött Mastercard-, és banki utalásokkor küldött sms-ek sosem érnek ide, csak ha rányomunk még egyszer a küldésre. (Vidék amúgy, B20-as.) -
starr
őstag
válasz
zoltannagy #998 üzenetére
Én sem tokot, sem fóliát nem raktam még egyik telefonomra sem. 2 évig szoktam használni, és sosem lett karcos egyik sem.
Engem pl tovább sem engedett az elsőindításkor, amíg létre nem hoztam a Mi fiókot.
Ami egyébként lxrt sem ér. Rettenetes macera megnézni webről a Mi Cloud-ot, állandóan SMS-eket akar küldeni. Arról nem beszélve, hogy biztosági mentés címszóval 800MB adatot tolt fel egy hét alat úgy, hogy a képek mentése ki volt kapcsolva.
Szóval teljesen felesleges. Esetleg annyio, hogy az SMS-eket is backupolja. Már akinek ez fontos. Én éveg óta nem küldökés nenm is kapok SMS-t -
Medve81
tag
Sziasztok!
Méretcsökkentés miatt gondolkodom a kínai beszerzésű Huawei Mate 8-amat lecserélni a 4X-re, de 2 kérdés foglalkoztat, amire a majdnem 1000 hsz-ből nem kaptam még választ.
1. Automatikus beszélgetés rögzítés megoldható a 4X-en, vagy csak külső programmal? (Munkám miatt fontos lenne) Mate 8 maga is tudja.
2. Okosórával mennyire biztosan kommunikál? Hívás, SMS, Naptár, Viber, Messenger? Pebble Steel-el használnám.
Köszönöm a válaszokat.
-
starr
őstag
Nálam ez az értesítési LED csak töltéskor világít.
Máskor nem. Pl emal, hívás, sms, stb.
Elvileg be van állítva. Global Stable 8.2.9.0 -
reaper0220
tag
Sziasztok!
miért akar a Redmi 4X Sim kártya aktiváló SMS-t küldeni?
azt írja hogy: Egy nemzetközi SMS küldése szükséges az új Sim kártyához tartozó hívásnapló szinkronizálása szolgáltatás megrendeléséhez.
kell ez? vagy hogy lehet ezt az állandóan felugró dolgot megszüntetni? -
Yellow73_a
tag
Két nap után is csak azt tudom mondani, hogy nagyon tetszik az új 4X. Ma normál használat mellett, amiben volt telefon, sms, gps, bluetooth médialejátszás, zenelejátszás, Horizon TV műsornézés, kb 30%-ot merült az akksi.
Az összeszerelés minősége is patent, nem lötyög, nem zörög semmilyen gomb sem.
Egyetlen - számomra - komoly problémája a készüléknek a gyenge rezgőmotor.
Az utóbbi években hozzászoktam, hogy csak rezgő üzemmódban használtam a telefont, nem szerettem, ha csörög, ha hívnak. A rezgést bárhol észrevettem, még akkor is, ha az övtokomban volt a telefonom. Na ennél sajnos nem veszem észre, volt is ma jópár nem fogadott hívásom.
Sajnos változtatnom kell ezen a szokásomon.
De a rezgőmotort leszámítva minden szuper, kezdem megszokni a MIUI-t is, és egyre jobban tetszik, nagyon logikus, jó felépítésű kezelőfelülete van, de meg kell szoknom a sima android 5 után. -
mdraco
őstag
válasz
this is life #301 üzenetére
De én megkapom az értesítéseket, csak nem rezeg. Munka közben silent módban használom, legalább rezgéssel jelezhetne, hogy hívnak, SMS jött stb.
Pedig be van kapcsolva, hogy silent módban rezegjen + az alkalmazásoknál is. -
mdraco
őstag
válasz
this is life #284 üzenetére
Megcsináltam, semmi, még az sms érkezéskor se rezeg csendes módban, csináltam egy factory resetet, így sem
Mit tudnék csinálni, esetleg valami stabil hivatalos rom-ot cserélni? -
gingerbalm
aktív tag
válasz
gingerbalm #205 üzenetére
Hűha, már hajnal 6 előtt jött a megerősítő levél a rendelés feldolgozásáról, és nemrég és a gls-től is az előzetes tájékoztató e-mailben és SMS-ben csomagszámmal, hogy ha ma hozzájuk kerül, holnap már itt a csomag az EUstocktól. Le a kalappal, tényleg éjt nappallá téve a vevőkért vannak.
-
eustock
tag
Igen, ez külön szolgáltatásként kérhető, amivel nem is lenne probléma, ha a gls a vevőtől nem vonna le kényelmi díjat, ami a futár állítása szerint annyi, mint a futárköltség, így inkább nem kértük, nem szeretnénk extra költséggel terhelni a vásárlókat.
(#192) Telda
Sok rendelés érkezik, a rendelés csak akkor lesz megerősített, ha azt feldolgoztuk, ekkor menni fog rendszer értesítő, illetve sms és email értesítés a gls-től is, a várható kiszállítással kapcsolatban.
ui: az eddig beérkezett rendelések mellé biztosan jár a fülhallgató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest