- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medve81
tag
-
Medve81
tag
Tegnap beállítottam a telefonon, hogy ha nem vagyok elérhető, akkor legyen átirányítva egy másik, vezetékes telefonra.
Jelenleg 1 Telenoros kártyát használok (délelőtt 4G-n) és 2 híváskor is a vezetékes telefonra jött a hívás.Ezek után azonnal átállítottam 3G-re a telefont.
8.2.12 ROM van rajta.
Ez így nem vicces már, mivel hiába B20-as, ha instabil a 4G használata.
Ezen kívül tökéletes telefon lenne, kompakt, aksi idő szuper, elég erős is, de 4G-n instabil...
-
Medve81
tag
Van arra valami megoldás, hogy a képernyő tetejéről lehúzható "kapcsolók" (Wifi, BT, GPS, stb.) esetén ne egyesével lehessen átállítani azokat?
Mivel minden átkapcsolás után újra le kell húzni a menüt.
-
Medve81
tag
Sziasztok!
Méretcsökkentés miatt gondolkodom a kínai beszerzésű Huawei Mate 8-amat lecserélni a 4X-re, de 2 kérdés foglalkoztat, amire a majdnem 1000 hsz-ből nem kaptam még választ.
1. Automatikus beszélgetés rögzítés megoldható a 4X-en, vagy csak külső programmal? (Munkám miatt fontos lenne) Mate 8 maga is tudja.
2. Okosórával mennyire biztosan kommunikál? Hívás, SMS, Naptár, Viber, Messenger? Pebble Steel-el használnám.
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest