- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
siddis #29792 üzenetére
Én kézileg állítottam be a Fixed band EQ-t.
Fixed Band EQs
In case of using fixed band (also called graphic) equalizer, apply preamp of -6.6dB (if available) and set gains manually with these parameters.
TypeFcQGainPeaking31 Hz1.41-4.5 dBPeaking62 Hz1.41-3.2 dBPeaking125 Hz1.41-3.7 dBPeaking250 Hz1.41-2.7 dBPeaking500 Hz1.410.8 dBPeaking1000 Hz1.411.7 dBPeaking2000 Hz1.41-1.8 dBPeaking4000 Hz1.416.7 dBPeaking8000 Hz1.41-2.1 dBPeaking16000 Hz1.41-1.7 dBÍgy kell működnie? Elég erőtlen. A Custom EQ-n kívül csak a mgl van bekapcsolva.
Valamit rosszul csinálhatok. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
siddis #29738 üzenetére
A legújabb Havocot próbáltad?
Akkuidő, melegedés, stb.?A telómon futó Resurrection Oreo romnál néha hirtelen nagyon felmelegszik a teló, és használhatnám szinte mini grillként is, és kisüthetek rajta egy csirbecobbot.
(Mondjuk ezt alkalmazás is csinálhatja sztem.)
Vagy egyszerűen kezd már döglődni. Az amúgy is sérült kijelzőm néha érdekességeket csinál. A lezáró gombbal nem tudom sokszor lezárni, csak felvillan egyet, mintha mi sem történt volna. Még jó, hogy az RR romban számos más módon is lehet zárni a készüléket. -
lovas001
aktív tag
válasz
siddis #29584 üzenetére
Ezer hála és köszönet , sikeresen újászületett a telefonom . ujrahúzása után sajnos resetelni kellett( ujrabootolás után leírta hogy nem tölthetők be az adatok csak akkor ha resetel) így az adatokat elveszítettem róla , de a telefon hibátlanul működik az új 10.2.2 vel .
-
-
lovas001
aktív tag
válasz
siddis #29580 üzenetére
hangerő le + power fastboot képernyőt hoz boot loader szerintem zárt ( nem tudom hogy kell ellenőrizni) adb vel sikerült kapcsolatot teremtenem de bármiféle parancsra error closed a válasz ezért gondolom. illetve gondoltam hogy miunlock al kinyitnám de couldn't verify device hibára fut win 10 nél unlocked et írt de alatta piros x et win 7 nél pedig 50% dobja a hibát hogy nem tudja.
-
arnyekxxx
veterán
-
beef
őstag
válasz
siddis #29428 üzenetére
Nem lényeges a nyelv. Most próbáltam egy Galaxy A40-et, gyári magyar ROM. Azon sem lehet boltból tölteni. Ráraktam ugyanazt az apk-t, amit én is használnék. Simán továbblép ott ahol nekem örökéletig vár és átadja képet fejegységnek.
Szóval ez egyértelműen szoftver hiba. Talán még teszek próbát egy fullos gapps-al, bár kicsi esélyt látok rá, hogy megoldaná. -
beef
őstag
válasz
siddis #29406 üzenetére
Kocsi nem kell hozzá. Már előtte eldobja az app magát, a beállításnál sajnos.
Kísérletezek én is, ezért kérdezősködök, hogy kinek mivel nem ment, hogy azzal már ne küzdjek feleslegesen. Sajna A10-hez full gapps nincs, a micro a legmagasabb.
Ma egyébként megnéztem bitgapssal is, nem jött be. Ugyanott elhasal a beállítás. -
-
törölt tag
válasz
siddis #29385 üzenetére
Egyenlőre csak a Syberia próbáltam ki,ott a BT nem müködik,a kamera az egyszerű fajta,a galéria meg a JB időket idézi. Tudom teszt buildek,de még mindig nem értem miért kell enny custom rom kiadni minimális változtatásokkal. A SIM kártya elmenés meg szolgáltató lesz,remélem hamar megoldják.... Megy a LOS16 Nightly vissza teszt gyanánt megnézve hogy ott is elmegy-e....
-
törölt tag
válasz
siddis #29280 üzenetére
Ha már SIM:
DIGI kártyám van és szeret elmenni,olyankor kiírja hogy csak segélyhívás,legújabb kernel van fent. Nálad is van ez?
A kernel az nem a boot.img van? Ha igen akkor elég újra flashelnem és minden okés lesz? Ezzel a kernellel szeret melegedni a telefon,vagy újra kell az egész ROM-ot flashelnem Wipe nélkül?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Videós, mozgóképes topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Azonnali informatikai kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest