- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovas001
aktív tag
válasz
siddis #29584 üzenetére
Ezer hála és köszönet , sikeresen újászületett a telefonom . ujrahúzása után sajnos resetelni kellett( ujrabootolás után leírta hogy nem tölthetők be az adatok csak akkor ha resetel) így az adatokat elveszítettem róla , de a telefon hibátlanul működik az új 10.2.2 vel .
-
-
lovas001
aktív tag
válasz
siddis #29580 üzenetére
hangerő le + power fastboot képernyőt hoz boot loader szerintem zárt ( nem tudom hogy kell ellenőrizni) adb vel sikerült kapcsolatot teremtenem de bármiféle parancsra error closed a válasz ezért gondolom. illetve gondoltam hogy miunlock al kinyitnám de couldn't verify device hibára fut win 10 nél unlocked et írt de alatta piros x et win 7 nél pedig 50% dobja a hibát hogy nem tudja.
-
lovas001
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem/szeretnék kérni.
Van nekem egy redmi 4 prime telefonom melyet a mai napig nagy elégedettséggel használtam körülbelül 4 éve, mikor is a zsebembe egyszer csak rezzent egyet és kivéve láttam ,hogy újraindul.
Az újraindulás viszont nem sikerül neki, bootloop ra kerül.
Nos innen kezdődne a segítség kérés , hogy most mi tévő legyek, próbáltam netes videokból illetve az itt leírtakból tájékozódni, de nem igazán sikerült zöld ágra vergődni, hogy mi tévő is legyek. Sajnos nagyon sok fotó, videó van a készülékben ,melyeket nagyon sajnálnék elveszíteni (nincs szinkronizálva sajnos, pont a napokban terveztem kimenteni mindent...).
A simtálcát eltávolítottam belőle sd kártya sincs benne. illetve a nyomógomb tesztek sikeresek szóval nem a gomb ragadt be.Akkumlátora is kiváló állapotnak örvend.
A powergomb és hangerő fel gombok együttes lenyomásával sikerült előhoznom egy menüt melyből tudok infókat teszteket indítani illetve fastboot ra vagy recoveryre váltani.
amennyiben rányomok a recoveryre újraindul a telefon kérdés nélkül és mutatja hogy csatlakoztassam pc hez . Ha meg is teszem, nem tudom mit kellene innentől csinálni.
Kínából származik a telefon és ez a verze futott rajta (semmihez nem lett nyulva szoftveresen) miui v8.0.5.0.0.mbecndg,úgy emlékszem hogy annó azt mondták hogy valami mókolt kinai webshopos verze mivel tartalmazott magyar nyelvet.
Lenne valaki olyan kedves ,hogy leírná részletesen mit és hogyan kellen ,hogy életet leheljek bele ismét ?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest