Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csigusz 1

aktív tag

Sziasztok!

Tegnap előtt megtörtént, ami még eddig soha: kiesett a kezemből a telefon és a betonnal történő találkozás némileg átalakította a kijelző struktúráját... :O
    Minden működött, csak baromi ronda és idegesítő volt. Ezért tegnap elvittem a Szu... utcai kijelző-szervizbe.
    Kb. 25 perc alatt kicserélték, helyben megvártam. Mivel még nem kötött meg a ragasztó, úgy kaptam vissza, hogy a kijelzőn rajta volt egy nála jóval nagyobb fólia, meg három postás-gumi. Azt mondták, hogy kb 2 óra múlva vegyem le - ezt be is tartottam. Ja, és még a szervizben újra kellett indítani a telefont, mert nem működött az ujjlenyomat olvasó - meg még ki tudja, hogy mi. De azt mondák, hogy ez normális dolog, mert kijelző-csere után a telefonnak újra kell konfigurálnia magát... :F
    Utána kezdtem el nézegetni. Ami elsőre feltűnt, hogy kicsit kisebb a fényerő. Most fel kellett húzni maxra, hogy jól lássam. Azután az is feltűnt, hogy az értesítő LED kékes fénnyel világít! Jobban megnézve látszik, hogy RGB! Eddig sima, hideg-fehér LED volt benne. Azt is észrevettem, hogy a "gombok" ikonjai tükrösek, krómozottak lettek - eddig szürkék voltak, néha alig lehetett meglátni a gombokat.
    Belemásztam a telefon lelkébe és kiderült, hogy az eddigi EBBG kijelző helyett BOE kijelzőt kaptam! :Y
    Az érzéseim vegyesek: szerintem nem jobb a képe, mint a réginek és a fényerő is halványabb.
    Viszont az értesítő LED sokkal erősebb, észrevehetőbb lett és a gombokat is jobban látni.

Új hozzászólás Aktív témák