- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Powerbeats Fit néven érkezik új Beats fülhallgató
- Már görgetés közben is fordít a Google Karikázva keresés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Styleair
aktív tag
válasz
petya2000 #20510 üzenetére
GPS jó lesz. Üzemidő szerintem jó. Bár mindenkinek más, ami jó, mert másképp használjuk, különböző jelerősségű helyeken, különböző korábbi tapasztalatokkal hasonlítjuk. Én pl Nexus 5 - höz (mert az volt utoljára), te Lenovohoz. (Én nem tudom magamat olyan felhasználóhoz hasonlítani, aki éjjelre repülő módba rakja, 4 napig csak sby üzemmódban van az asztalon a telefonja, amin ez idő alatt 3x nézi meg az e-mailjeit, és a netet, gps-t, mindent kilő. Én pl nem kapcsolom le ezeket sosem. ) Ezt végül mindenki maga dönti, hogy jó vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest