Új hozzászólás Aktív témák

• The Goth

tag

Hello!
    Telócsere előtt állván, lévén ez a modell az egyik esélyes, lenne pár kérdésem. Elöljáróban annyit fontos tudni, hogy Miuit még egyátalán nem használtam/ismerem, és én root és minden egyéb mókolás nélkül full gyári szoftverrel (miui 9 droid 7.1.2 global stabil) használnám, így a válaszokat is ennek fényében kérném. Az első, hogy a telefonon lévő biztonsági szoftver tulajdonképp milyen szintű védelmet ad? Gondolok itt arra, hogy van-e benne "real time" böngészővédelem, vagy csak a letöltött fájlokat vizsgálja? Vagy pontosan miket is tud? A másik ezzel kapcsolatos kérdés, hogy tényleg igaz lehet-e, hogy összeakad külső védelmi szoftverekkel, így azokat nem ajánlott telepíteni? Ezt egy Xiaomishop-os YT videóban ejtette el a fószer. ( A telót nem onnan venném) Ezt egyenlőre ezért erős fenntartásokkal kezelem, de inkább biztosra mennék. A másik számomra lényeges pont, hogy a Guglis "szemetet" le lehet-e tiltani ebben a global stabil miui 9-ben is úgy ahogy az összefoglalóban linkelve van, vagy ez már abszolút nem opció? Egyátalán le lehet-e tiltani a használni nem kívánt bármilyen appot? Továbbá ahogy itt olvasgattam a kétféle kijelzőről, ha nekem inkább a sárgásabb árnyalatú kéne, melyik színvariánsnál van erre nagyobb esély? Már ha van egyátalán bármi összefüggés a két dolog közt? Előre is köszi! :)

Új hozzászólás Aktív témák