- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Én úgy csináltam, hogy a "Beállítások -> Rendszeralkalmazások -> Kapcsolatok -> Megjelenítési beállítások -> Névjegyek megjelenítése" menüben a Google fiókot jelöltem ki az "Összes névjegy" helyett. Ennek ellenére az új névjegy felvitelénél a képernyő legfelső sorában a "Mentés ide: Telefon" szöveg jelenik meg, és mindig át kell állítani arra, hogy Google. Nálad/nálatok nem?
U.i.: Viszont a telefonban még nincs SIM kártya. Lehet, hogy ez a gond?
-
Upo
addikt
Igen, csak hiába ütemezem a néma módot, mert ott meg a kivételek között levő hívók sem csörögnek ki. Nem kiváltható. Inkább a DND módnak kéne működnie, az lenne a legjobb.
(#1847) sunavlys:
Mondjuk az meglepő, hogy a feladatautomatizáló root nélkül is simán kapcsolgatja a repülőüzemmódot, a többi pl. Myprofiles meg root-tal sem, nem értem az összefüggést, de sajnos ilyen szinten nem értek az Androidhoz.
Ilyen az android, valahol a 2-es android vége felé kezdtek el ezekkel játszani, egyre több hardver kapcsolgatási jogot vettek el az alkalmazásoktól. Most már ott tartunk, hogy gyakorlatilag szinte csak a romba épített rendszer alkalmazás tud kapcsolgatni hardvert, telepített alkalmazások nem.A feladatopzimalizáló az rendszer alkalmazás, a Myprofiles meg nem az.
Vannak olyan appok amik fel vannak készítve, és rootolt telefonon felajánlja hogy rendszeralkalmazássá konvertálja magát, ami után ezeket a feladatokat el tudja végezni.
-
sunavlys
senior tag
Lehet mindenfélét automatizálni, többek között a néma üzemmódot is, illetve valaki mint ha a repülő móddal kapcsolatban írt volna hasonlót, hogy hiányolja. Szóval azt is lehet.
Igen, csak a feladatautomatizáló nem tud olyan feltételeket, amiket pl. a Myprofiles tud
Mondjuk az meglepő, hogy a feladatautomatizáló root nélkül is simán kapcsolgatja a repülőüzemmódot, a többi pl. Myprofiles meg root-tal sem, nem értem az összefüggést, de sajnos ilyen szinten nem értek az Androidhoz.
-
Upo
addikt
Nem a néma üzemmód, hanem a ne zavarjanak mód. Ez időzíthető, és nekem éjszakára be van kapcsolva. Minden értesítési hang tiltva van, nem csörög ki csak akiket felvettem a kivételek közé. Gyakorlatilag olyan mint a néma mód, csak a fontos kontaktok hívhatnak. És persze működik is minden, kivéve az a Qv töltési hang. Valóban úy kellene működnie mint néma módban, de ez a bug benne van.
Kapcsold be a holdacska kapcsolót és úgy húzogasd!Bizony nem marad néma!
Beállítások - Ne zavarjanak alatt lehet beállítani. Nekem 23:00 és 6:00 között van időzítve, nem kell semmit nyomogatni, ilyenkor néma minden, az idegesítő töltés hang kivételével. -
sunavlys
senior tag
-
tigipuf
senior tag
-
-
tonerz
aktív tag
-
Itt pont az a normális, ha sokat fogyaszt az android rendszer. A feleségemnek kb 40-45%-át eszi az android, és így jönnek ki nála a 8 óra SoT-ok. Ez pont azért van, mert maga a készülék elég takarékos, a hardver komponensek keveset fogyasztanak.
Mik vannak nálad fogyasztásban a 2-5. helyeken, és milyen arányban?
-
-
-
-
-
Nem azért, de elég komoly eltérés van hardverileg is.
A 4A sokkal erősebb .. ennyi erővel akkor veszek egy 3310-est. Az is jól bírja.
Almát körtével..
Parom meg 1hetig használta a Lenovo A390-est. Egy toltessel. Most akkor kijött, hogy az jobb telefon.
...
Sony Stamina .. nézz szét a MIUIban ,még lehet jobban paraméterezheto..
-
Saccco
nagyúr
Komolyan nem értem. Mit vártok?! Ha ez nem jó üzemidő, akkor mi az?!
(#722) rsf:
Az rendben van, de akkor is " 3-4 napot" + "SOT-ból változó 4-7 óra között". Aki ezen siránkozik, annak még nem volt csúcskategóriás készüléke. Tudomásul kell venni, hogy ezek az eszközök nem sima telefonok, hanem hordozható mindenes számítógépek. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest