- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
QuadRacer
csendes tag
válasz
KamuMazsola #4679 üzenetére
Új a kártyám.
Sokkal régebben frissítettem, de csak pár hete jelentkezett a probléma.
Új appot mostanában nem telepítettem és nem buzeráltam rajta semmit.
A második SIM slotban ki fogom próbálni, de ahhoz nano-ra kell kitörni a kártyámat. Vissza tudom majd rakni az elsődleges foglalatba, ha visszaillesztem a kis keretbe, amit letörtem róla?
@hati: nem szívesen raknám 2G-re mert szükségem van az 4G-s hálózatra.
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Redmi 4A telefonom, ami egyik napról a másikra "megbolondult". Konkrétabban elkezdte el dobálnia a mobilhálózatot. Teljesen véletlenszerűen, eldobja és "Csak segélyhívás" állapotba kerül. Valóban abba kerül, mert nem is lehet felhívni vagy hívást indítani. Rövid idő után visszaáll 4G-re és kezdődik elölről...
Ugyanazon a fizikai helyen, egy Redmi 3S Prime teljes térerővel van a hálózaton és nem is ingadozik. A két készülék között lezajlott a SIM-kártya csere, amiből kiderült, hogy nem ez a probléma. Igaz a sIM2 foglalatba nem próbáltam meg áttenni a kártyát...
Szolgáltató: Telekom (Domino)
Szoftver-verzió: MIUI 8.5 (8.5.1.0 (MCCMIED) - a legfrissebb, amit felajánlMi lehet a probléma? Ennyi volt, dobhatom a kukába? Nagyon csalódott lennék, még egy éves sincs a telefon...
Köszönöm a segítséget.
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
A telefon véletlenszerűen néha küld egy értesítést, hogy "Eszközkeresés bekapcsolása". Én nem akarom bekapcsolni, ezért is kapcsoltam ki.
Mit kellene beállítanom, hogy nem küldje ezt az értesítést?
-
QuadRacer
csendes tag
válasz
szetcsuszott #1783 üzenetére
Neked is kissé sárgás a kijelző?
-
QuadRacer
csendes tag
Sziaszotk!
Én is megkaptam a a Redmi 4A Pro telefonomat. Mindenrenben kivéve: a kijelző színe/kalibrációja elés sárgás. Mi okozhatja ezt? Szoftveres probléma? Kifogtam egy hibás készüléket? Vagy ebben az árkategóriában ilyen a kijelző?
Egy Redmi 3S Prime (MIUI89 6.12.8 Global Beta) mellett nézve nagyon szembetűnő/zavaró a sárgaság
(A képek teljes fényerőn készültek, az automatikus fényerő kikapcsolása mellett.)
Segítsetek mi tévő legyek, küldjem vissza és cseréltessem ki? Nálatok is ilyen?
-
QuadRacer
csendes tag
válasz
kelzsoca #1665 üzenetére
Ezt a ROM-ot nem hívták vissza?
Valahol mintha ezt olvastam volna. Plusz a hivatalos letöltési oldalon is s a 8.1.4.0 az utolsó stabil global ROM verzió, ami letölthető.
Mi helyzet ezzel? Ha megkaptam a telefont, tegyem vissza a 8.1.4.0-át vagy használható amivel gyárilag külditek?
-
QuadRacer
csendes tag
Köszi az infókat Eustock!
Nagyon vártam már, remélem jutni fog egy szürke nekem is.
Jól értem, hogy minden telefon mellé jár az ajándék füles, vagy valami sorsolás alapján dől el?
Aki feliratkozott, azok elsőként értesülhetnek a vásárlásról vagy a Facebook oldalatokat kell figyelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest