- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Teszt a legkisebb modellről. slim 5000mah.
Ár érték arányban nem ez a bajnok, de nekem azért kellett, mert pont akkora mint egy 5 colos telefon, és könnyen felragasztható a hátára.(duplafalú ragasztóval, könnyen el is távolítható)
A design szép minimál és elegáns, habár az élek nincsenek eldolgozva, és ha (nagyon) szerencsétlenül fogjuk meg könnyen megvághat, szóval csak óvatosan.
A Kapacitás megfelelő. 5000-et ír ugye a címben, de 3300 van az oldalán. Nos szerintem a valós érték valahol 4000-4200mah között van.
Egy 2400mah-es telefont egyszer 12%-ról 96%-ra majd 23%-ról 94%-ra töltötte fel (telefon nem volt közben használva). A töltés elég gyors volt, szinte mintha fali töltő lett volna. Sőt ha komolyabban merítve van a telefon, akkor is tudja úgy tölteni, hogy ne épp hogy csak stagnáljon hanem lassan kússzon felfele a töltöttségi szint.Adapter nem jár hozzá, ahogy láttam egyik modellhez sem. Én a telefonét használom, ami csak 1A(amperes) azért minimum 5 óra a feltöltési idő. (persze a leírásban sem írnak 4-nél gyorsabb töltést)
Súlya 140g körül van, pont mint egy átlag telefon. Zsebben elfér, de telefonra erősítve is hamar megszokható.Nagyjából ennyi. Remélem akit foglalkoztat a vásárlás, az talál benne hasznos infót.
-
trialboj
őstag
Ez többnyire az új vásárlóknak szól.
Nekem a legkisebb típus van, 5000mah (3300-at ír rajta, már ez is nagyon sovány). Remekül tölti a telefont, viszont magát az egységet 2A-es töltővel is 4 óra alatt csak a 3. ledig sikerült feltölteni. Ez kb azt jelenti hogy majd 6 óra kell ennek is a feltöltéshez, és a nagyobb kapacitásúaknak ennek a sokszorosa.
Tehát ha valaki arra szeretné használni, mint pl én, az vagy éjszaka tölti (ami azért nem a legbiztonságosabb) vagy nem használja minden nap.
Én Banggoodról vásároltam, és sajnos csak így utólag, de már látom hogy mindegyik típus leírásában ott van hogy hány órát kell tölteni hagyni. Sajnos ez tényleg csak vészmegoldásnak jó. Napi szinte nem tudom használni, mert mire este hazaérek már késő hogy berakjam 5-6 órára tölteni, reggel meg kellene.
Gondoltam megosztom, hátha segít valakinek aki még nem döntötte el hogy mit vegyen.
-
trialboj
őstag
Értem tehát 2A-s töltő kell hozzá, de az érdekelt volna hogy ez milyen márka kell legyen? vagy ez tökmindegy?
Jelenleg egy ZTE 1A töltőm van, de ez már a telefonnál is eléggé melegszik, + így nem tudom egyszerre tölteni a telóval.
Illetve itt is fontos hogy meddig merítem/töltöm. Mert pl a telefon aksiját érdemes 10-90% közt tartani, hogy hosszabb élettartama legyen.
-
trialboj
őstag
Üdv,
Vettem egy 5000-es típust. És az lenne a gondom, hogy a telefon töltője cefet lassan tölti.
A telefont 2400mah kb 2 óra alatt szájba vágja 15%-ról. Ezt viszont kb 2 órája tölti, és még csak a 2. led pislog. Igaz hogy ma eléggé lemerítettem, mert most használtam először és nem figyeltem rá + gondoltam ha már erre készült csak van benne valami védelem, ami lekapcsolja mielőtt a kritikus pont alá merülne.
Az lenne a kérdésem hogy milyen töltőt érdemes hozzá venni, amivel elfogadható időn belül lehet feltölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mozilla Firefox
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The First Berserker: Khazan
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest