- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a tanácsokat és javaslatokat (előző hozzászólóknak is)!
Nekünk mindenképp csak valami minimális fény kellene a fürdőszobába (éjszaka közepén elég vakító a rendes fény bent).
Majd nézek valami speciális, fürdőszobába való gyenge fényforrást. -
Sziasztok!
Fürdőszobai "éjszaka WC-re menős" világításnak terveznék olyat, hogy vennék a most meglévő ilyen powerbankomhoz (10400-as) egy USB-s lámpát.
Barkácsolnék neki falra valami tokot és amikor nem kellene egyéb célra a powerbank, ott funkcionálna világításként.Mennyire állna ellen vajon a párának szerintetek ilyen powerbank? Persze a microUSB csatit leragasztán cellux-szal.
-
Mondjuk én akkor sem szeretném, ha lenne rá lehetőségem.
Kizárt dolognak tartom, hogy jót tenne az a gyorsaság az akksinak.Nem véletlenül vannak sokan, akik direkt lassabb töltőt vesznek a gyári mellé és pl éjszakára csak azzal töltik a telefont.
Az én telefon használatommal amúgy is gyorsan halnak az akksik. Ha lehet, nem segítek erre rá pluszban még ilyen gyors töltéses dolgokkal.
Szóval bőven elég nekem a Xiaomi. -
Valóban a kosárban jelzi is, hogy két felé szedi a rendelést.
Beraktam egy Nillkin 2A töltő adaptert, hozzá 3 db Nillkin kábelt és ezeket egybe rakta még, de hozzá csapva a 10000-es Xiaomi bank-et, azt már külön csomagba rakta (a gyorsabb szállítás érdekében, ahogy írod), annak ellenére, hogy mindhárom cucc "raktáron van" állapotban van.
Ez mind persze nem baj.-----------------------------------------------------------
@Imy: 2. Én sem érzem, hogy szükségem lenne a plusz tudására.
Nekem a Xiaomi töltési sebessége is megfelel, és egyébként is korlátoz a telefonom elektronikája, szóval nem éreznék semmi pozitívat sem a még gyorsabb töltési lehetőségből. -
Sziasztok!
1. Régebb óta használok egy 10400-as példányt, aminek úgy látom mára megszűnt a forgalmazása (ezt csak Banggood keresője alapján szűröm le) és úgymond átvette a helyét a kategóriájában a jóval kecsesebb 10000-es példány.
Ez azt jelenti gondolom, hogy hivatalosan a 10400-as az kifutott. Ugye?2. Van amúgy mostanában ez a 10400-as Blitzwolf power bank.
Megéri-e ezért kicsengetni a majdnem dupla annyi árat a Xiaomi-hoz viszonyítva?
Miben jobb?3. Ha több dolgot rendelek Banggood-ról, azok legtöbbször egy csomagban jönnek?
Ha minden a kínai raktárból jön, akkor összepakolják őket egybe és úgy küldik? -
Képtelen vagyok "verifikálni" a powerbank-omat.
A kínai oldaltól természetesen nem is várok semmit magyar billentyűzettel, angol oldalon meg beírom a kódot, biztonsági kódot, majd csak "checking" és percekig forog a karika, mire megunom és kilövöm a böngészőablakot.
Majd máskor esetleg újrapróbálom, de egyébként gondolom eredeti a cumó, Banggood-ról lett rendelve és fake-real képek alapján eredetinek néz ki, szóval annyira nem érdekel azért. -
válasz
randras_83 #183 üzenetére
Gondolom szereti, ha reggelre mindkét eszköze teljesen fel van töltve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RAM topik
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged