- Mobil flották
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
echte
csendes tag
Sziasztok!
Az új hybriden rajta van a MI "logo"? Képeken csak HD audio felirtatot látom.
-
sisu2
aktív tag
válasz Just_Reboot #997 üzenetére
-
Dominó85
addikt
válasz Just_Reboot #997 üzenetére
A legegyszerűbben úgy, hogy a jack csatlakozó szigetelési csíkjai feketék (eredeti!). A hamisítványnál ugyanakkor fehér. Továbbá a festett fém részek (jack csatlakozó feje, kezeleőgomb ház) színei közt eltérés van. De az interneten rengeteg képpel illusztrált összehasonlítast találsz.
* Péter - 06302461862 *
-
Just_Reboot
addikt
Hogy tudom megkülönböztetni az eredetit a hamisítványtól?
-
Dominó85
addikt
Nyugodt lehetsz, nem sértődök meg ilyeneken. Légy egy kicsit körültekintőbb az ár és eredetiség kapcsolatában. Sajnos a Xiaomi kisebb termékeit valami brutál pofátlan módon hamisítják sajna. Ó nagyon örülni fog az, akinek szánod, de jó tanács, hogy járasd be mielőtt odaadod neki, mert elsőre kicsit fura lehet a hangzása.
* Péter - 06302461862 *
-
zolmesz
aktív tag
válasz Dominó85 #994 üzenetére
Ha sértésnek szántam volna a troll-t, nem rakom a mondat végére a smiley-t, remélem azért nem sértettelek meg, nem állt szándékomban
Egyébként senki nem vitatta a Xiaomi jártasságod, sőt, ha azzal kapcsolatban lesz kérdésem, biztos fel is teszem, de itt nem azon volt a lényeg, hanem, hogy mennyire jogos a reklamációm a termékkel és a hirdetéssel kapcsolatban, meg hogy mennyi köze van Mercedes-Trabant hasonlathoz.
Szóval béke van, vidámság és szeretet, mindjárt itt a karácsony, most már csak azért is szerzek egy eredeti Piston 3-at is a fa alá -
zolmesz
aktív tag
válasz Dominó85 #992 üzenetére
Tudom, hogy erre mondják, hogy ne etessük a trollokat, de csak adok egy kis reggelit
1. Az autós hasonlatod eléggé sántít ebben az esetben, mert ugyanazokkal a képekkel hirdeti a terméket, mint amivel az igazit is hirdetik. A termék jellemzők is ugyanazok.
2. Odaírta, hogy "Xiaomi", meg "Piston 3". Ha azt írja oda, hogy csak "klón", akkor már lapozok is tovább.
3. "Apró dolgokat" észrevenni? Na ja, apró, ez is olyan, mint az apró betűs részek, meg a windows telepítésnél a next-next-ok, nem mindenki olvassa el, ez az én hibám, elismerem.
4. Szóval eredeti képekkel hirdet, eredeti nevén írja ki a címben, részben átverés a részéről, szóval felezzük a költségeket, visszaadja a fele pénzt.
5. Ne, ne írd le többet az autók képeket hasonlatként, itt nincs különbség a képek között, mint egy Mercedes és egy Trabant képe között.Egyébként meg mondtam, ennyi, bebuktam egy kis pénzt, lehet szarrágásnak is hívni a reklamálást, nem érdekel, ilyen az Ebay, egy (főleg) kínai piac. Megpróbáltam, mert jogosnak éreztem, ez lett a vége. Ő részben hazudott, részben visszafizet, ennyi, téma lezárva részemről.
-
Dominó85
addikt
Nem érzem jogosnak ettől függetlenül a dolgot. Ha egy Trabant képével árulnak egy 20millás Mercedest 10milláért te meg fogod venni? Az apró dolgokat vedd észre. Nem szeretnék általánosítani, de ez megint tipikusan a magyar xarrágás esete. 5USD-ért megvenni (egy ép ésszel láthatóan hamis), egy amúgy is korrekt árú (15-22USD és szinte garantáltan eredeti) fülhallgatót. És tényleg nem bántásképpen írom.
* Péter - 06302461862 *
-
zolmesz
aktív tag
válasz Dominó85 #989 üzenetére
A fenti kolléga (azaz én) elolvasta a Xiaomi, meg Piston szavakat és megnézte a képeket, amivel az igazi fülest is hirdetik, szóval akár el is várhattam volna, hogy igazi fülest is kapjon. Az, hogy most "találták" a cuccost, vagy kilopták a gyárból, és azért árulják olcsón, nem az én dolgom.
De mindegy, némi pénzt visszakapok, fizettem egy kis tanulópénzt, ennyi belefér, majd máskor körültekintőbb leszek, ez legyen a legnagyobb veszteségem -
Dominó85
addikt
A vevő "nem megfelelő tájőkozódása" a termékkel kapcsolatban NEM az eladó hibája! Ergo a fenti kolléga örülhet a 2USD-nek, amit visszakapott. Példa, ha egy Audi X típus 50 milla a neten szinte mindenhol, akkor a 20millásról már t9bb ezer mérföldről érződik a szagán, hogy ott valami nem stimmel. Amikor nekem 3db hamis érkezett, azok 22.99USD-ről voltak leakciózva SuperDeals keretén belül 14.99-re (20 darab összesen). Azaz simán hihető lett volna az eredetiségük. Sőt ott a szövegben ki is volt emelve hogy Original Xiaomi és még reseller tanusítvány is volt. Én jogosan vertem az asztalt, hogy HELLÓ!
* Péter - 06302461862 *
-
Amikor én hamis fülest kaptam, írtam az eladónak, hogy meg a negatív értékelés ebayen, erre rögtön visszaküldte az egész vételárat úgy, hogy még vissza sem kellett küldenem a hamis fülest.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zolmesz
aktív tag
Az ára alapján gyanús volt, de benne van a nevében (oké, nem a brand-nél), hogy "Xiaomi", meg "Piston", gondoltam teszek egy próbát kíváncsiságból, hát nem jött be, de így már lesz összehasonlítási alapom, ha veszek egy igazi Piston 3-ast
Meg hát csak utána találtam meg ezt a topic-ot, ezzel kellett volna kezdenem, csak utána vásárolni.
Viszont levelezgettem az eladóval, visszaad 2 GBP-t, így máris csak a felét buktam az árnak, ennyi belefér a figyelmetlenségembe. -
Dominó85
addikt
zolmesz kolléga linkjén lévő képek alapján is HAMIS! Valaki már korábban megírta a hamis és valódi közti dolgokat. Így én nem vesződtem vele. Nincsen két hamis, aminek ugyanolyan lenne a hangja. Ezt onnan tudom, hogy nekem 4 doboznyi hamis van, amit full refundolt az Aliexpress. Szóval alkatrésznek vagy nem is tudom minek tárolom őket.
* Péter - 06302461862 *
-
Mankó
veterán
Vettem a hardveraprón egy ilyen fülest. Van egy olyan érzésem, hogy a bal oldala egy leheletnyivel hangosabban és kicsit tisztábban is szól, mint a jobb oldali. Szerintetek ez javulhat még a bejáratás során, vagy ne is gondolkozzak mehet vissza a próba gari alatt? 5.400-ért érkezett hozzám. Másnál is van ilyen? Máskülönben tényleg gyönyörű hangja van, már most az elején is.
Másik: LG G2-m van, s egyik gomb sem működik vele.Szerintetek mi legyen?
-
zolmesz
aktív tag
Gondoltam kíváncsiságból berendelek egy ilyet: [link].
A felső képeken az eredeti marketing fotók a fekete csíkos jack dugóval, lejjebb is ezek a képek vannak, de már van olyan kép is, amelyiken fehér csíkok vannak a dugón (mondjuk ezt csak most vettem észre, amikor elkezdtem vizsgálni a fülest).
Meg is érkezett a cucc, természetesen fehér csíkos, ami alapján (az itt olvasottak alapján) nem eredeti, ha jól gondolom. A hangja meg egyenesen nagyon rossz, szóval biztos nem eredeti, ilyen hangot nem dicsérhet senki!
Szóval bebuktam, megpróbálok reklamálni, hátha, de így már legalább biztosan állítható, hogy ennyi pénzért nem kap az ember eredetit
Valakit érdekel egy hamis Piston 3-as füles, esetleg? -
SkyLaci
őstag
Na nekem is megjött banggood-ról feladástól számítva 16 nap alatt (rendeléstől 25 nap)
Jó cucc, meg vagyok elégedve vele, féltem hogy nagyon dominálni fognak a mélyek mint eddig az összes külön vásárolt agybadugós fülesnél, furcsa módon eddig csak azokkal a fülesekkel voltam megelégedve amiket a telefonjaim mellé kaptam gyárilag.
A piston 3 gyári tokját (a gumi izére gondolok) érdemes használni, szerintetek elősegíti vagy gátolja a vezeték megtörését? -
DavidQ
tag
Nektek nem lötyög a fületekben? Bármelyik gumiharanggal próbálom, mindig lötyög, kicsúszik... De lehet az füleimmel van a baj
Nem minden kínai szirszar szar!
-
Na ma megjött a Xiaomi Hybrid Dual Driver füles, szóval hamarosan kipróbálom.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dexar007
veterán
Üdv,
hol lehet most ocsoe beszerezni ezt a csodat?Give me your cum,bull!
-
L4mie
veterán
Na én végül elpasszoltam a VjjB fülest kollégának, P3-t sokkal jobban szeretem, neki meg kontaktos lett a youth
.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Dominó85
addikt
-
L4mie
veterán
-
Dominó85
addikt
Írhattam volna, csak megint az volt, hogy szóltam lesz egy cikk a kínai fülhallgatókról. Erre előttem 2 nappal egy drága másik felhasználó kiposztolt egy (szerintem félkész) cikket Nagy kínai fülhallgató teszt néven. Ugyan a VJJB-V1 nem volt benne és többnyire a silányabb gagyi fülesek voltak benne. Úgy döntöttem hagyom az enyémet a francba.
* Péter - 06302461862 *
-
Attici
őstag
válasz Dominó85 #938 üzenetére
A VJJB-V1-ről is csinálhatnál már egy tesztet!
Nagyon tetszik a kialakítása, igényes darabnak néz ki így fotón. De érdekelne, hogy megéri-e az árát.
Fotók alapján nem gondoltam volna a Youth-ról, hogy ennyivel gagyibb a 3-asnál,pedig többen is írták."Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
hargitomi
tag
Talan 2 hete hasznalom, abszolut meg vagyok vele elegedve! Banggoodrol nagyon hamar megjott (kb 2het), es jol szol.
Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
Kékes525
félisten
Már több hónapja használom és fantasztikusan szól. Sokkal jobb mint az eddig használt Sennheiser MM 30i. Igaz ismert, hogy az alsó kategóriákban a Sennheisernél a márkanevet kell megfizetni. Ár/érték arányban vethetetlen.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Roxkex
senior tag
Postára adás nekem is megtörtént 3-5 nap alatt bár én geekbuyingról
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
SkyLaci
őstag
11-én rendeltem banggood-ról 21-én adták postára...másoknak is ilyen sokáig tököltek vele?
-
Roxkex
senior tag
Én is onnan rendeltem és kb október 25-6án.. És előző hét csütörtökén jött meg ami egy nov. 19-ei nap.
De nekem is volt egy időszak , hogy a track17en a TN egy "error cache-t" mutatott.. De attól még csak úton van , legalább is én abban bíztam és így is volt !
Szerintem nektek is megjönSzerk.: Nézd meg track 17 oldalon ott jó !
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
GHoST16
csendes tag
válasz neil_mullen #951 üzenetére
Sajnos én is hasonló cipőben járok, mint Te.
Én is szintén október elején rendeltem a geekbuyingról, és a tracking info nekem is hasonlót mutat.
http://track.trackingmore.com/china-post/en-RK239789001CN.html
Még múlt héten írtam a geekbuying support-nak egy levelet ezzel kapcsolatban, de csak egy sablon megnyugtató szöveget kaptam válasznak, hogy a csomag rendben van és úton van.
Én is érdeklődnék egy hozzáértőbb embertől, hogy vajon a csomag még mindig Kínába van?
[ Szerkesztve ]
-
neil_mullen
aktív tag
nektek geekbuyingról mennyi idő volt a szállítás? én október elején rendeltem, de ha jól értelmezem a tn-t, még mindig nem jutott ki kínából? link
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
Roxkex
senior tag
Minap (végre :3) csengetett a postás és hozott egy Piston 3-at :3
Bár a QR kódot én se tudom beolvasni De a hangzása teljesen jó ! - Talán egy kicsit jobb mint a piston 2 Én mondjuk basszusos zenéket hallgatok vele , toltam még rá egy kis bass-t és nagyon tetszik :3Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
tipuka
addikt
megjött a iston 3-am, de a qr kódot beolvasva a telefonnal az m.mi.com oldala jön be és hiába nyomok az oldal lefordítására, lefordítja és kinai marad.
sztem eredeti lehet attól független, mert fekete a jack csatlakozónál a csík jelölések, a doboz alján nincs MI logó pl. de azért 100%-ra mennék ha lehet. -
Mp3Pintyo
aktív tag
https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
Tomi0703
addikt
válasz LilProphet90 #940 üzenetére
Koszi neked is. Mindenki a P3-mat ajanlja (talan Domino forumtars bem ) igy az lesz.
Ahogy elnezem banggoodrol kellene megrendelnem ugye? Ez volt talan a legolcsobb, leggyorsabb es nem is jott hamis.
-
Hegasus
senior tag
nah 2 hét "bevizsgálás és javítás után" cserélte a megtört p2-esemet p3-asra az edigital. hangzásra nekem ugyanolyan mint a p2, csak valóban a mélyek kicsit visszafogottabbak. viszont a p2 valahogy minőségibb érzést keltett, itt nem tetszik ahol a fém átvált műanyagba fülesen, de ez legyen a legnagyobb problémám
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
LilProphet90
senior tag
válasz Tomi0703 #937 üzenetére
A Piston 3 nem mélyorientált, balanszban vannak a tartományok, viszont ekvázással minőségromlás nélkül viszi szépen megemelt basszussal is. Filmezéshez nem biztos, hogy a mélyorientált a nyerő (főleg egy Michael Bay filmben), így véleményem szerint ideális minden célra. 2-ről nincs tapasztalatom.
Amúgy ami még meglepett, hogy mennyire kijön a különbség egy VBR0-s és egy 320kbps-es zene közt is (gagyi füleseim voltak), bár akkora tárhelyem nincs, hogy mindent legjobb minőségre váltsak sajnos.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Dominó85
addikt
válasz Tomi0703 #937 üzenetére
Sok "hozzáértő" lehet a füles topikban, ha szerintük egyezik a Piston II és a 3 mélye. A Piston II (nem véletlenül írom rómaival) sokkal robosztusabb és jó értelemben vett dübörgősebb, míg a Piston 3 mélyei kicsit visszafogottabbak. Dinamikára a Piston II egyértelműen jobb és szerintem a magas, de háttérben hallható apró, de fontos hangok jobban kihallatszanak. Ha nem Piston II vagy 3, akkor a VJJB-V1-et tudom neked ajánlani még. EQ-zni ugyan kell a VJJB-t, de bejáratás és EQ után nagyon jól szól. Van belőle mikrofonos és anélküli verzió is Aliexpressen.
* Péter - 06302461862 *
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Piston 2 és 3 között vacaillálok. Sokat filmezek a telóról és ilyenkor 6 órán keresztül kb be van dugva a fülem (2-2 órás megszakításokkal). Szóval a kényelmesebb legyen. Zenéből mindent meghallgatok, de inkább "mélyorientáltnak" mondanám magam. Fülhallgató topikban a 3-mat ajánlották, mondván az kényelmesebb és ua a mély benne mint a 2-ben.
Gondoltam megkérdem itt is, hogy melyik legyen? -
Nestor16
senior tag
Nekem megjött banggoodról bő két hét alatt, eddig egész jó, még nem hangosítottam fel teljesen csak fél és 3\4-ed hangerő között járatom (olvastam ilyesmit, hogy érdemes bejáratni...) Redmi Note 2-vel. Eddig egy kérdés merült fel bennem, mégpedig hogy a mikrofon erősségét hogy lehet állítani, mert ha halkan beszélek bele akkor tompán hallanak a másik végén telefonálás közbe, bár ez lehet inkább a telefon topikjába való.
Nálam pozitívum, hogy kifejezetten kényelmes és egész kiegyensúlyozott a hangzás.Üdv, Dávid
-
L4mie
veterán
Hát nekem gearbesttől már 8. hete jön egy piston 3 meg egy youth anyósjelöltnek
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Roxkex
senior tag
válasz LilProphet90 #926 üzenetére
Köszi
Akkor még nem aggódok - A lényeg , hogy jöjjön meg épségben és eredetiségben :3 - Bár örülnék ha már hallgathatnámRedmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Még október 26.án adtam le egy rendelést a geekbuying-on egy piston 3 fülesre. A rendelési státusz a követési számmal 2015-11-01.én váltott át arra ,hogy "célországba elküldve" ez történt 15 napja.
Nektek mennyi idő alatt jött meg a geekbuyingról ? - (sajnos jellemez a türelmetlenség - pláne ha a mostani piston 2-m haldoklik :\) Nem nagyon szeretnék elveszteni ennyi pénzt :\
Szerk.:
A track17 azt írja a "Origin" résznél , hogy web error cache..[ Szerkesztve ]
-
matyi777
csendes tag
Sziasztok! Csak azt szeretném kérdezni hogy piston 3-at gyorsan, megbízható helyről lehetőleg Magyarországról honnan tudnék rendelni? Vagy árul itt valaki? Vagy vegyek esetleg külföldről?
-
pikszel
addikt
válasz LilProphet90 #919 üzenetére
Lesz az még jobb is. A csomagolás valóban gusztusos és igényes, de amióta kivettem belőle a fülest, azóta csak a port fogja...
Jut eszembe, aki rendelt szivacsos illesztéket az leírná a tapasztalatait vele?
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
LilProphet90
senior tag
Végre megérkezett pontosan 4 hét alatt a Geekbuying-ról. Eredeti, nagyon szépen szól, ami pár percet eltöltöttem vele már kivettem olyan részleteket dalokból, amik eddig nem hallatszottak ki. Tényleg nem fog megfájdulni az ember feje a basszustól, épp kellemes, meg hát EQ-val lehet változtatni rajta. Remélem utazás közben a fülemben marad, a balra L-est tettem, a jobb oldalin maradt az M-es. Ti ugyanolyan méretűvel használjátok mindkettőt?
Ja, és a csomagolás is ízléses, nagyon bejön.
[ Szerkesztve ]
-
Bloksma
aktív tag
Egy bő hete használom a Piston 3-at, és nagyon megszerettem. Ez az első "agybadugós" fülhallgatóm, eleinte ódzkodtam tőlük, mert próbáltam párat, de azok nem voltak túl kényelmesek, de ezzel nincs ilyen probléma. A legnagyobb harangot használom, nem kell szenvedni a fülbehelyezéssel, és viszonylag stabilan a fülben marad. A hangminőségre panasz nem lehet, szerintem gyönyörűen szól. Én nagyon szeretem a V karakterisztikát, egy kis equalizer beállítással pont úgy szól, ahogy szeretném. Elismerem, hogy néhány ember ízléséhez több mély kell, de az nagyon felbosszant, mikor azt írják, hogy nincs benne semmi mély. Van benne (nekem pont elég), csak nem annyi amennyit ők szeretnének. Sajnos az ilyen hozzászólók egy részének az igényeit nehéz, vagy nem is lehet kielégíteni. Sokaknak az lesz az "elég mély", ha magas alig van, és a közép is csak fátyolos. Egyeseknek az kell, hogy abszolút a mély domináljon. Volt egy AKG fülhallgatóm, arról is azt olvastam, hogy nincs benne elég mély. Mikor megvettem, egy hónapig kellett szoknom, mert túl sok volt a mély... Összefoglalva, jó kis füles ez, ha valakinek sok mély kell, ne ezt vegye, de aki kellemes, kiegyensúlyozott hangzásvilágra vágyik, annak ajánlani tudom.
Szerk: Banggood-ról rendeltem, eleinte bizonytalan volt az eredetisége, mert a középső gomb nem pont úgy nézett ki, mint az eddigieken. Időközben napvilágot látott néhány kép az új Pistonról, amin már ilyen gomb van, és most már ilyen kerül a Piston 3-ra is (már a hivatalos oldalon is frissítették a képeket: http://www.mi.com/huosai/
[ Szerkesztve ]
-
lamazonia
tag
na, visszakaptam alitól a pénzem.
honnan rendeljek, ha tuti originalt akarok.banggood/gearbest/egyéb ötlet?
Az elmúlt 20 év legjobb Tankcsapda refrénjét a Krúbi írta.
-
Bloksma
aktív tag
válasz F1rstK1nq #911 üzenetére
Üdv
Nekem kevesebb, mint 3 hét:
www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RI692579593CN[ Szerkesztve ]
-
F1rstK1nq
aktív tag
Sziasztok!
Banggod-ról mennyi idő alatt jött meg nektek?
Gondolkodom, hogy apróról vegyem-e vagy innen, mert ha sok idő lehet nem érdemes kivárnom.
Köszi
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
LilProphet90
senior tag
válasz matyi777 #908 üzenetére
Itt van egy teszt róla, elvileg holnaputántól lehet kapni, azt írja kellemesebb szerinte, mint a P3, a mélyek és a magasak jobban kijönnek, a középtartomány kevésbé, ez meg ugye felhasználó/zenefüggő, én egyelőre a Pistonnak is örülnék.
-
v-man
őstag
válasz LilProphet90 #903 üzenetére
2 és fél hét
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
matyi777
csendes tag
válasz LilProphet90 #906 üzenetére
És különben ez a hybrid fülhallgató jobb mint a piston 3?
-
L4mie
veterán
válasz LilProphet90 #906 üzenetére
Geekbuying-ról nekem időben ideért anno, csak tré volt a csomagolás de rendben voltak a cucclik.
azaz huh jó kis kezdőára van.
[ Szerkesztve ]
-
LilProphet90
senior tag
Közben jobban megnézve Geekbuying-ról vettem, valamiért kevertem. Ha jól láttam az kevésbé gázos.
(#905) matyi777: tegnap láttam valamelyik oldalon valami újfajta Xiaomi fülest 22 dolcsiért azt hiszem, majd megkeresem.
SZERK: EZ az, nemde?[ Szerkesztve ]
-
matyi777
csendes tag
Ezt a legújabb fajta hybrid fülhallgatót honnan lehet megvenni?
-
L4mie
veterán
banggood , onnan még nem tűnt el cuccom.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest