- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz pietrrr #1417 üzenetére
A megbízható forrásaim már mind kifogytak, az Amazonon találtam még 1-2 hete, elég drágán, és kétes forrásból. Szerintem vess rá keresztet. Nagy szerencse kell, hogy találj valahol, a régi webshopos árára viszont már tényleg ne számíts. Vagy Hybridet vegyél, vagy várj a fentebb linkelt új Pistonra (én az utóbbit teszem).
-
Norby86
őstag
-
matyiGo
aktív tag
.... most próbáld ki a piston 3 gumiharangjával is az Alcatel fülesét.
egyébként ha hangforrásnak az Alcatelt használod akkor nem érdemes beszélgetnünk(egyébként az hogy nagyobb hangerővel hallod a magas tartományok hangjait nem azt jelenti hogy több részletet is hallasz)
Az Alcatel fülese egyébként közel sem tökéletes de kiegyenlítettebb mint a Piston 3)szerk.: ráadásul mikor ilyen választ kapok mindig elkezdek kételkedni magamban, úgyhogy most dikert összemértem újra őket és elég meggyőző az alca előnye. amellett hogy magától bent tud maradni a fülemben nem kell odatartani.
[ Szerkesztve ]
-
netseft
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
L4mie
veterán
jaj azzal nagy szerencséd volt, most már közel 6000 gearbesten is, banggoodon is.
úgy tűnik kifogyott a kezdeti készlet.
Én mindenesetre tegnap még tudtam rendelni gearbestről egy tartalékot 4500 körül/sajna biznicelni már nem lehet vele ilyen árak mellett/[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Degeczi
nagyúr
Minden mechanikus hangkeltő eszköz hangszer is egyben, ahol nem lényegtelen a kialakítás anyaga, hiszen befolyásolja a hangzást. Más kérdés, h a normál verzió is jórészt műanyag, így elképzelhető, h a hangzással ténylegesen érintett részben ne legyen különbség.
Ami nagyobb gáz, h a YE csatlakozója ratyi minőségű, és ez pont a megcélzott mobil felhasználásban tud nagyon könnyen problémákat okozni (itt is olvasni ilyen panaszt), hiszen könnyen koszolódik az eszközökben lévő aljzat,
másrészt a lapos kábel is elég ügyetlen, merev.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Hegesztés topic
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest