- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
pietrrr #1417 üzenetére
A megbízható forrásaim már mind kifogytak, az Amazonon találtam még 1-2 hete, elég drágán, és kétes forrásból. Szerintem vess rá keresztet. Nagy szerencse kell, hogy találj valahol, a régi webshopos árára viszont már tényleg ne számíts. Vagy Hybridet vegyél, vagy várj a fentebb linkelt új Pistonra (én az utóbbit teszem).
-
matyiGo
aktív tag
.... most próbáld ki a piston 3 gumiharangjával is az Alcatel fülesét.
egyébként ha hangforrásnak az Alcatelt használod akkor nem érdemes beszélgetnünk(egyébként az hogy nagyobb hangerővel hallod a magas tartományok hangjait nem azt jelenti hogy több részletet is hallasz)
Az Alcatel fülese egyébként közel sem tökéletesde kiegyenlítettebb mint a Piston 3)
szerk.: ráadásul mikor ilyen választ kapok mindig elkezdek kételkedni magamban, úgyhogy most dikert összemértem újra őket és elég meggyőző az alca előnye. amellett hogy magától bent tud maradni a fülemben nem kell odatartani.
-
netseft
aktív tag
-
L4mie
veterán
-
Degeczi
nagyúr
Minden mechanikus hangkeltő eszköz hangszer is egyben, ahol nem lényegtelen a kialakítás anyaga, hiszen befolyásolja a hangzást. Más kérdés, h a normál verzió is jórészt műanyag, így elképzelhető, h a hangzással ténylegesen érintett részben ne legyen különbség.
Ami nagyobb gáz, h a YE csatlakozója ratyi minőségű, és ez pont a megcélzott mobil felhasználásban tud nagyon könnyen problémákat okozni (itt is olvasni ilyen panaszt), hiszen könnyen koszolódik az eszközökben lévő aljzat,
másrészt a lapos kábel is elég ügyetlen, merev.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest