- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neil_mullen
aktív tag
nektek geekbuyingról mennyi idő volt a szállítás?
én október elején rendeltem, de ha jól értelmezem a tn-t, még mindig nem jutott ki kínából? link
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
Peaceliker #752 üzenetére
esetleg ez (plusz 5% első vásárlás kedvezmény)
-
neil_mullen
aktív tag
ebay/paypal forumba első hsz-be minden le van írva. írhattam volna gearbestnek is, de a sok negatív tapaszatalat miatt itt a forumon, inkább egyből a paypalnak írtam. én is a 45 munkanap letelte előtt írtam és csak egy sablonszöveget kaptam hogy a 45 munkanapot meg kell várni... de nem akarok hülyeséget írni, az illetékes topikban biztos segítenek.
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
Batistuta7 #731 üzenetére
én arra tippelek hogy más a kiosztása a jacknek... sztem egy ilyen kéne neked. nekem akkor történt ilyesmi, mikor a sony telefonba sony ericsson headsetet dugtam be.
-
neil_mullen
aktív tag
én is gearbestről rendeltem még augusztusban. ahogy neketek is, lefotózták, kaptam tracking number ami már nem él, és elvileg kínából ki sem jutott a cucc. azt írták hogy 45 munkanapot kell várni, de én egyből a paypalnál kértem refundot, amit most még a héten claim-elhetek. (az a vicc hogy előbb kell a claimet indítani mint ahogy letelik a 45 munkanap) nagyon sokan panaszkodnak róluk, az itteni gearbestes forumban kaphastz több infót. közben megrendeltem a geekbuyingról olcsóbban (első rendelés plussz 5% kedvezmény)
-
neil_mullen
aktív tag
szisztok! szeretnék rendeleni egy piston 3-mast, de ahogy olvasgatom elég sok a fake. mit ajánlotok honnan a legolcsóbb az eredeti? (nem nagyon ismerem ezeket a kínai oldalakat...)
tipuka: az egyik hely ahol találtam a gearbest, ezt rendeleted? (maga az oldal megbízható amugy?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest