Új hozzászólás Aktív témák
-
GHoST16
csendes tag
válasz
neil_mullen #951 üzenetére
Sajnos én is hasonló cipőben járok, mint Te.
Én is szintén október elején rendeltem a geekbuyingról, és a tracking info nekem is hasonlót mutat.
http://track.trackingmore.com/china-post/en-RK239789001CN.html
Még múlt héten írtam a geekbuying support-nak egy levelet ezzel kapcsolatban, de csak egy sablon megnyugtató szöveget kaptam válasznak, hogy a csomag rendben van és úton van.
Én is érdeklődnék egy hozzáértőbb embertől, hogy vajon a csomag még mindig Kínába van?
-
L4mie
veterán
válasz
neil_mullen #890 üzenetére
nem rossz a youth, persze kategóriában alacsonyabb de és nem olyan prémium mint a p3 de az árát szerintem megéri.
-
Norby86
őstag
válasz
neil_mullen #743 üzenetére
Úgy néz ki hogy megoldódnak a gondjaim.
Írtam tegnap délelőtt a Gearbest-nek azon belül is személyesen annak aki azzal a termékkel foglalkozik, amit rendeltem. Ma pedig ránézek a tracking számra és láss csodát, aktív lett és azt írja hogy célországba elküldve.
A Pandawill-es Piston 2 rendelésem is szépen jön, már megérkezett Hollandiába, pedig 3 napja még a tracking szám se élt. Érdemes volt oda szólnom ezek szerint.
Remélem hogy nem fog elakadni a csomag, de legalább már látom hol van és így tudom kb mikor érkezik meg. -
Norby86
őstag
válasz
neil_mullen #743 üzenetére
Rendben, minden esetre megvárom ezt a 30 napot aztán intézkedek.
Bár most ugye tegnap írtam a PandaWill-nek is mert ott a Piston 2 fülesem van elakadva 3. hete. Úgy látom megtette a hatását hogy írtam nekik, mert 24 órán belül válaszoltak a 23. órában, és máris kaptam tracking számot, sőt részletesen leírták hol kell nyomon követnem majd. Először elküldik Hollandiába, majd onnan ide, szóval világot fog látni a Piston 2 fülesem. (Amúgy nem tudom utóbbi időben miért minden Kínából rendelt csomagom Hollandiából jön?) Nyitottak ott valami raktárat?Régen egyből Kínából jöttek ezek a dolgok, nem utaztatták ennyit. Bemásolom magyarra fordítva (google fordítóval) hogy mit írtak, hátha másnak is segítséget nyújt, ha nyomkövetési gondjai támadnak mint nekem.
"Szia, <br> Jó napot! Mi már írt a rendelést (Order ID: 10096XXXX) ajánlott légiposta TNT Post (Hollandia poszt) a 2015/10/13 18:47:38. a nyomon követési számot is RS3347XXXX9NL Ez körülbelül 12-25 munkanap +/- .your csomagot küldeni Kínából raktár, Hollandia az árutovábbítási country.From Kína Hollandia, nyomon követheti itt: http: //springglobalmailtracker.com/ 5-7 munkanapon belül, a csomagot érkezett NLpost, így a pálya itt: http: //www.postnl.nl/voorthuis/ vagy http://www.17track.net/index_en.shtml NL hozzászólás a Destination országban, ez kb 5-15 napos szállítás, így plz várni nap, és ellenőrizze, hogy addigra. Szeretettel várjuk, hogy írjuk meg a vásárlási élményt a http://www.pandawillforum.com/forumdisplay.php?fid=24, vagy hagyja meg véleményét a honlapunkon. Még egyszer köszönöm, hogy nálunk vásárolt. Matton Üdvözlettel <br> Pandawill csapat.
-
Norby86
őstag
válasz
neil_mullen #741 üzenetére
Igen, ezt még olvastam a hozzászólásodban hogy 45 napot kell várni, viszont olvastam hogy "azt írták hogy 45 munkanapot kell várni, de én egyből a paypalnál kértem refundot, amit most még a héten claim-elhetek. (az a vicc hogy előbb kell a claimet indítani mint ahogy letelik a 45 munkanap)" Nem tudom megmondom őszintén, hogy a claim pontosan mi és hogyan működik,mivel még sosem kellett Paypal-tól refundot kérnem. Remélem nem is kerül erre sor, de ha ezt a claim-ot 45 nap letelte előtt kell kérnem, akkor érdemes mondjuk 30 nap letelte után? Mármint a rendeléstől számítva 30 nap. Mert még azért adok nekik kis időt, hátha mozdul a csomagom. Ha látnék valami fejleményt, nyugodtabb lennék.
-
Norby86
őstag
válasz
neil_mullen #726 üzenetére
Olvasva a véleményedet, tapasztalatodat, meg még pár fórumtag tapasztalatát, várok még október 29.-ig, és ha akkor sincs változás, kérek segítséget a Paypal topikban hogy elintézzem ezt a refundot, mert akkor még 45 napon belül leszek. Mert azért az mégiscsak furcsa, hogy a tracking szám konkrétan a mai napig egy árva bejegyzést sem tartalmaz, míg ugyan ekkor rendelt más csomagom már itt van Magyarországon. A 17track.net oldalon nézem a tracking számot, annyit ír hogy Registered, másik oldalt meg Not found. Gondolom a kínába regisztrálták a csomagot (amikor lefotózták), csak épp a Gearbest nem foglalkozott még annyit sem a csomaggal hogy elszaladjon vele a postára, hanem otthagyta az asztalon. Azért mondjuk egy ilyen bolttól nem ezt vártam volna. Sokan ajánlották nekem a GearBest-et itt prohardveren más topikokban, de ezek után örülök ha megjön a rendelt termékem, az biztos hogy onnan többet semmit nem veszek.
-
sisu2
aktív tag
válasz
neil_mullen #726 üzenetére
[link] itt is szidják a Geart.
És még sok helyen panaszkodnak . -
basaja
senior tag
válasz
neil_mullen #408 üzenetére
Igaz nem a legolcsóbb,de nem fake,valamint kettő hét és két napra itt volt😃
-
tipuka
addikt
válasz
neil_mullen #408 üzenetére
szia!
ugyanezt rendeltem, amit linkeltél igen, de mint olvashattad, várom, hogy megérkezzen.
ha megjött, akkor tudok beszámolni róla, hogy eredeti-e, mennyi idő alatt jött meg, na meg milyen a füles is első benyomásra, majd bejáratás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest