- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, a rács "zsírtalanításához" sebbenzin vajon megfelelő?
Itt ugye alkoholt írnak.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
tomboy0013
veterán
válasz Bloksma #1198 üzenetére
Közben már jobban utánajártam a dolgoknak és úgy gondolom a Piston 2 jobban illene a zenei ízlésemhez és ha tudok szerezni 5000-ért a Euronics-ba egyet akkor beruházok arra mert csak jó azért ha van rá rendes garancia is. Az a baj, hogy online nem lehet megrendelni és az egri üzletbe nincs, de bemegyek ma megkérdezni, hogy tudnak-e áthozni másik üzletből. Remélem tudnak mert úgy gondolom 5000-ért nem rossz vétel úgy, hogy nem kell heteket várni rá és még garancia is van amit helyben tudok érvényesíteni ha esetleg szükség van rá.
-
Bloksma
aktív tag
válasz tomboy0013 #1197 üzenetére
Lumia 925 füleséhez viszonyítva ég és föld, szerintem ez sokkal jobb. Ha jó sok mélyet akarsz, akkor inkább a Hybrid-et javasoljuk.
-
tomboy0013
veterán
Gondolkodom egy ilyen füles megvételén, viszont érdekelne, hogy érezhetően jobb-e a hangzása egy Nokia WH-208-as headset-hez képest. Azt kaptam még a 920-as Lumiamhoz anno amivel egyébként nincs is komoly problémám de vágyom egy komolyabb hangzású fülhallgatóra. Akinek van ilyen jellegű tapasztalata az megoszthatná velem, hogy érdemes-e váltanom. Javarészt rap és trance zenéket hallgatok ahol fontos a mély ami nem túl acélos a Nokia fülesnél hiába kapcsolom be a Dolbit meg nyomom fel a mélyet az égbe Equalizer-rel a jelenlegi Lumia 930-amnál, ez inkább csak torzít a zenén.
-
blash
tag
válasz Dominó85 #1074 üzenetére
"- sajnos lassan Xiaomi betegség -> ruhán súrlódó kábelzaj"
Kár ezért. Pont emiatt nem használom a Piston 2-t. Más füles, hogy áll ezzel? Mint például ez a Letv All Metal?
-
..thealien..
csendes tag
Nekem is bejön amúgy. Nagy csodákat nem kell várni tőle, de ennyi pénzért bőven jó
-
Mankó
veterán
válasz ..thealien.. #1191 üzenetére
Szórakoztam vele, de nekem erősítőhöz és konzolhoz kell úgyis, s ott úgysem lehet ezekkel szórakozni.
Telefonnál ok, egy gagyi, fapados zenelejátszó alap beállításán jobban szól, mint a bejáratott PowerAmp app-om bármelyik beállításán.
Jobban feküdt számomra a Piston 3, szóval aki gondolja, nyugodtan keressen meg privátban a hybridért! (Nem hirdetés akart lenni!) -
Mankó
veterán
Nekem meg épp az a bajom, hogy szorítja a fülem a hybrid. Nekem a Piston 3 kényelmesebb volt és jobban bejött a kiegyensúlyozott hangja. A hybrid nekem hangos, és sok benne a mély is, elfáradok zene hallgatás alatt. Nem vagyunk egyformák na, ez van.
Szerintem ennek eladás lesz a vége. -
xors
senior tag
Ennek az újfajta Hybrid -nek valamivel másabb a gumiharangja?
Nekem az a bajom, hogy nagyon extrém, és felemás a fülem, ezért még ha felemás gumiharangokat is hordok (egyikbe M másikba L), szeret kiesni a fülemből a P3. Hátha a Hybrid jobb lenne ebből a szempontból? -
jolti05
őstag
válasz Degeczi #1184 üzenetére
Akkor azon kívül, hogy kiesik, egyel több okom van arra, hogy keressek egy ennél nagyobb harangot.
Nekem is van itthon pár készletem, de mindnek nagyobb a belső átmérője, mint amire szükség lenne a Piston 3-hoz és ebayen is a 4,5mm-esek mennek leginkább, a Pistoné pedig ~3,5mm-es.
Sokat keresgéltem, EZT az egyet találtam, de nekem csak a legnagyobb méretre lenne szükségem és nem is olcsó.
Mankó: Nem a basszus a lényeges, azt elfogadhatónak tartom, a harang kicsi nekem
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz jolti05 #1183 üzenetére
Ezért gyengébb a basszusérzeted is: az ilyen rendszerű fülhallgatóknál csak tökéletes illeszkedéssel szólnak jól a mélyhangok, ezért alapvető, h beszerezz megfelelő méretűt - szerencsére nem probléma, csak a belső átmérőnek kell megfelelnie, egyébként dögivel lehet ilyeneket kapni Ebayen.
(egyébként gyakori dolog, nálam is kicsi volt a legnagyobb szilikongumi is, de épp akadt itthon megfelelő vmi másik gyártmányú készletből)
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Úgy egy hete vettem egy ilyen fülhallgatót. A hangzással meg vagyok elégedve, azt leszámítva, hogy hozzá vagyok szokva az erőteljesebb basszusokhoz, de a célnak ez is megfelel.
Az egyetlen valós és releváns gondom vele, hogy a legnagyobb szilikon harang is egészen könnyen kiesik a fülemből. Lehet valahol hozzá kapni valamivel nagyobb harangot?A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
törölt tag
Kis bejáratás után javul, erőteljesebb lett. Viszont van egy elég ó viszonyítási alapom, egy RHA 750i. Sokat nem fogom hasonlítgatni, mert sajnos jobb a hangzása. Viszont közel sem 25.000. forint. RHA-nál azt érzem, hogy az anyaghasználat minősége a kényelem rovására ment(Hybridben harmad annyi anyag van kb). Felüdülés, hogy a Xiaomit csak a fülemre rakom, nem kell nyomkodni, nem "sípol", míg az RHA, ahogy beteszem, jön is ki.
Szvsz szépen szól az Hybrid, az árához képest főleg. Ami hiányzik az RHAból, hogy a külső zajok jobban hallatszanak a Hybridben, kipróbálom majd más harangokkal, hátha javul a helyzet.
-
törölt tag
Kíváncsi lennék, mitől függ, hogy kinek mikor jön meg. Szerencsés vagy, én meg aggódhatok tovább, h megkapom e amire pénzt költöttem.
Nem hiszem el. Kimentem megnézni, hogy van e valami értesítő a postaládában, erre benne van a csomag... Azért az durva, hogy így beleteszik, és ha valaki kilopja? Na m1, jön a próba.
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Be is futott a Hybrid, nem semmi, 10 nap alatt itt volt.
Az első 20 perc benyomásai:
Az első Piston 3-as élmények azért jobban meghatározóbbak voltak (pedig azt is csak 2 órát tesztelgettem), az kiegyensúlyozottabb volt minden téren. A hybrid erős mély, erős közép, magas talán gyengébb kicsit. Nagy hangerő, inkább szerintem a 2.1-re hajaz, írom azt úgy, hogy ahhoz nem volt szerencsém. Egy kicsit nekem olyan házimozi-s beütése van. Igaz ez még a bejáratás során sokat változhat, finomodhat, remélem így is lesz!
A Piston 3 nekem kényelmesebbnek is tűnt.LG G2-vel a gombok nem működnek, de a mikrofon igen. Xbox One-nal majd csak most jön a próba.
-
Dr V
őstag
válasz ..thealien.. #1174 üzenetére
Tudnál ilyet linkelni?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
basaja
senior tag
válasz danielgalaxy #1172 üzenetére
Néztem a LeTv-t,tetszik csak igazából semmit nem tudok róla…Írd majd meg,mi a véleményed😃
Jancsi20:hallgasd meg bejáratás után,ég és föld a különbség😃[ Szerkesztve ]
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
jancsi20
csendes tag
Sziasztok!
Ma jött meg a Piston 3 ! Volt már egy Sima Dazzle edition, de nem sok különbséget veszek rajta észre!
Csak annyi, hogy a Dazzle a youtube videóknál üvölt, ha a hangerőt 1/4 ig veszem fel! Szerintem ezis jól szól. A piston 3-mat meg felvehetem maxra! Nekem ez is tökéletes!
Csak furcsa, hogy hasonló a hangzás! Vagy milyen zenével próbáljam ki amin észrevehető a különbség?További szép napot! Üdvözlettel: jancsi20
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz #24536576 #1171 üzenetére
Elvileg vannak rá külön bejáratós effektek (low, mid, high) amiket több órán keresztül kell nyomatni. Én sose csinaltam.
Minden esetre megérkezett nekem is a Xiaomi Hybrid és a LeTv premium agyba dugós fülese is. Mindkettő nagyon jól össze van rakva, kíváncsi vagyok majd egy összehasonlításra, bár nemhiszem hogy mindkettőt kibontom azonnal. -
törölt tag
válasz ..thealien.. #1170 üzenetére
Ezt a bejáratást, hogy csináljátok/hogy kell csinálni? Mennie kell folyamatosan pár órát, vagy összességében bejáródik magától?
-
..thealien..
csendes tag
Na ma megérkezett a hybridem gearbest-ről kicsivel több mint 3hét alatt.
Tényleg minőséginek látszik és elég jól is szól, de még bejáratós -
Dr V
őstag
Nagyszerű
-
riszter
senior tag
válasz ..thealien.. #1159 üzenetére
Nekem Banggoodról meg úgy általában Kínából mindig is megjött 2-3 hét alatt a rendelt cucc. Kb 20x rendeltem már Kínából és talán egyszer érkezett meg 3 hét után. Ezért nem is értem a sok itteni embert hogy sikerül nekik az 1-2 hónap...
Dr V:
Igen ez az, de megkeresem a vásárlási linket![ Szerkesztve ]
Vivere militare est
-
Dr V
őstag
válasz riszter #1158 üzenetére
Linket dobnál a boltról? Ezt találtam, de sose tudni, h hamis e.
-
riszter
senior tag
Sziasztok!
Január 4-én rendeltem meg a xiaomi hibridet és tegnap reggel csengetett vele a postás!! Ez 14 nap rendeléstől, 5889 Ft, Banggood!Vivere militare est
-
..thealien..
csendes tag
A hybridem már úton van remélem ide ér. Jobban várom mint a karácsonyt
-
basaja
senior tag
Na megrendeltem én is a Hybridet…kíváncsi leszek,milyen hangzása lesz a P2-P3 után😃
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
Gyb001
senior tag
Banggoodon kívül honnét érdemes fülhalgatót venni? Ahol biztos nem hamisat küldenek? (Hibrid)
Valami történt a banggoodal. Mind a 3 rendelésemet viszaküldte a biztonsági szolgálat,
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
Gyb001
senior tag
Kár volt bizakodnom
Banggood rendelésnél szerintetek ez mit jelenthet?
Tegnap küldték el a célországba.12:17 安检退回广州航站
Google fordító: Guangzhou biztonsági visszatért Terminál[ Szerkesztve ]
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
Dominó85
addikt
Hű, nektek azt hiszem nem való a külföldi rendelés. Komolyan mondom, ha főleg Kínából rendel az ember, akkor alsó hangon számoljon 3 héttel, de legrosszabb esetben is 2 hónapos megérkezéssel. Főleg annak fényében, hogy a magyar posta mennyire el van maradva saját magához képest is, így nyilván ez is okoz fennakadásokat. Szóval a kulcsszó: türelem! Aki pedig nem az, vegye meg itthon vagy szomszédos országban, esetleg nyerészkedő PH-s csíráktól 2-3x-os áron.
* Péter - 06302461862 *
-
nexus6
aktív tag
vettem itt egy ha-n egy piston 3-at, azonban nem tudom eldönteni hogy hamis vagy sem. A hangzása elég doboz, viszont a csatlakozója fekete (és nem fehér ahogy sok oldalon jelzik a fake-t). Akitől vettem ő nem ellenőrizte a vaterás eladót és a qr kódot sem. Én nekem pár óra után sikerült beolvasnom, azonban egy freemarker template error m.mi oldal fogadott. A sorry hálózati abnormális [link]
fordítást nem tudom értelmezni. Ezek alapján hamis? egy rha fülhallgatóval összehasonlítva a nagyon kevés a mély és elég kevés a közép tartomány is.
Ha hamis, akkor úgyis kiposszantom a szemétbe.[ Szerkesztve ]
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Ez melyik füles? Nem hasonlít a Piston 3-ra és nincs róla sok infó.
A kialakítása tetszetős, vennék is ilyet.
Rendeléshez tudnék társulni valakihez?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dominó85
addikt
Add el a gyengébbiket, de ne a HA-n nézegess a nyerészkedők között. Én beszerzési áron se tudtam eladni a füleseimet. Bezzeg másokét elvitték khm ár mellett is. Szóval inkább dobd fel más oldalra a gyengébbet és rendelj sajátot Ali-ról vagy Gearbest-ről. Utóbbiról tuti eredeti jön. Ali-nál meg tudok segíteni.
* Péter - 06302461862 *
-
Mankó
veterán
válasz Dominó85 #1138 üzenetére
A fejhallgató nem Xiaomi volt, hanem Takstar Hi2050. Azaz csak lett volna. Remélem, hogy nem lesz hibás a hybrid és az oldalak között se lesz eltérés, mert már nagyon rám férne egy hifi minőségű füles, ami a One-al is jól szuperál.
Nézegettem többféle fejhallgatót, még vezeték-nélkülieket is, de 20-tól indulnak, a hangminőségük kétséges, a Xiaomi Piston 3-asa pedig hangminőségben verte az összeset. Még úgyis, hogy az egyik oldala valamivel halványabban szólt (dinamika is kevesebb volt), mint a másik.
Jószerivel csak XBox-hoz meg laptophoz használnám, szóval lesz rá vigyázva, csak legyen végre itt hibátlanul.
Lehet beújítok innen a hardverapróról egy Piston 3-at is, hogy legyen egy másik a jövés menéshez is, illetve össze tudjam hasonlítani a kettőt. Max eladom a gyengébbiket.[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
A Xiaomi fejhallgató #&#>@ drága. Egyáltalán NEM ér annyit. 50USD lenne a reális ár, nem ilyen 95-130USD... Nevetségesen drága. Én akcióban egy Marshall Major FX-et vettem 27,50USD-ért. Az most nem tudom mennyi, de bőven van olyan jó (szerintem jobb is) mint a Xiaomi agyonárazott csodája.
* Péter - 06302461862 *
-
Mankó
veterán
Írt a GearBest, hogy feladta a csomagot (Piston Hybrid).
Na kíváncsi vagyok mikor érkezik meg, mert a fejhallgatóval is rendben ment az elején, aztán 2 hónap múlva se jött. Vitát kellett nyitni, meg többször rájuk írni, hogy vissza kapjam a pénzem. -
TheSuperben
csendes tag
Kb. egy hete android 5.0-án, poweramppal nem működik a középső gomb, korábban ment minden gond nélkül. Hívást felvesz, letesz, tehát nem a gomb romlott el. Semmilyen beállítást nem változtattam. Valakinek ötlet?
-
L4mie
veterán
válasz Dominó85 #1128 üzenetére
Hát nem tom nekem Mi4i-m van teljesen rendben van, 800 as LTE azért nincs bennük, mert kínai piacra gyártják ott meg nincs b20, amúgy van b20 as xiaomi telefon is de ugye nagyon kevés mert nem külföld az a célterületük. tavaly kezdték el a terjeszkedést lásd mi4i /india/ de kapásból kidobtak egyet otthonra is ami keményebb mi4c /china/. Idén kezdik el a további terjeszkedést mert kínába telítődik a piac ugye rengeteg a 2. 3. vonal beli telefongyár.
Mi5-re nagyon kíváncsi leszek, specifikáció alapján nagyon csecse lesz, de a képen egy szánalmas samsung/lg klónt láttam csak eddig amit inkább kihagynék majd.
De igen, picit gyorsan kezdte el dobálni a közép kat telefonjait, ellenben a mi5 azért nem jött 2015-ben mert azt mondták hogy a mi4 elég jó lett hogy elvigye az évet és a Sapdragon 810 meg elég szar, hogy ne akarjanak köré telefont építeni és inkább megvárták a 820-tDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Dominó85
addikt
válasz krisi047 #1124 üzenetére
Ja amúgy erre is reagáltam volna, csak kiesett... Szóval a Redmi 2-re qrva sok a panasz. Szerintem nem a Piston fülesekkel, hanem azzal a telefonszériával nem stimmel valami. Amúgy is undorítóan spórolósra vette a Xiaomi a Redmi széria kapcsán a komponenseket. Gondolok itt az audio chipre, led villanóra, 800-as lte hiányra, kijelző sem már a Sharp gyártása, kamera is Omnivision lett a Samsung vagy Sony helyett. Ugyanakkor azért árban rohadtul nem mondanám best buynak a Xiaomi telefonjait. Nem beszélve arról, hogy mi ven a Xiapmival??? Idén ha így haladnak akkor a Redmi 10 és Redmi 12 Note fog kijönni... Szánalmas Szarszung köszön vissza tőlük. Hiába no az alma nem esik messze a fájatól.
* Péter - 06302461862 *
-
törölt tag
Hülye kérdés, de mi van ha megjön a füles? Kapok egy értesítőt a postától, hogy be kell mennem érte? Én hülye nem kértem nyomon követést, nem is tudom miért.
-
L4mie
veterán
BAAA PC-n most vettem észre, hogy az EQ-n az 1KHz teljesen le volt húzva...persze hogy minden tompa volt
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
rudi666
csendes tag
válasz Criminal017 #1118 üzenetére
Nekem csak general in ear, illetve mi in ear van. Redmi Note 3
-
Mankó
veterán
válasz Criminal017 #1109 üzenetére
Mikrofon jó vele? Gombok nem igazán érdekelnek, persze az se lenne rossz, ha azok is működnének.
Dominó85: szerinted eq nélkül melyik jobb, a hybrid vagy a piston 3-as?
Xboxnál nincs lehetőségem eq beállításokkal bíbelődni. -
Criminal017
őstag
válasz Criminal017 #1108 üzenetére
Nos, az iPhone 4S csak a középső gombot érzékeli, a halkító/hangosító gombokat nem. Piston 3, természetesen.
-
Mankó
veterán
One fórumon azt írták, hogy a Piston 3-al nem jó a chat, Nem tudom mire vélni a dolgot, mert te azt írod Apple-n minden ok, az Apple headsetekkel meg a One is megy.
Lehet megvárok még egy felhasználói véleményt és csak azután döntök. Teljesen megfelelne ez a headsetes megoldás számomra, ha ténylegesen működne a One-on, mert a fejhallgatós megoldások eddig nem jöttek be. Kényelmetlenek, tompa hangzás és még bele is izzad az ember. -
Mankó
veterán
Xiaomi fülesek mennek az Apple termékekkel?
-
SkyLaci
őstag
telefonáltatok már Piston3 mikrofonjával?
Én múltkor telefonáltam vele, de a másik fél nagyon panaszkodott a hangminőségre, kihúztam a telefonból és anélkül jó volt a hang (Redmi Note2 prime).
Egyedi hiba, vagy ez ilyen és kész? -
Gyb001
senior tag
válasz Criminal017 #1100 üzenetére
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Politika
- Konteó topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest