- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Amikor én utánakerestem a harangoknak ezt az ebayes harangot ajánlották elég sokan itt a fórumon. Én még nem vettem meg, kicsit drága, csak hátha valakinek tudok segíteni.
-
Nestor16
senior tag
Nekem megjött banggoodról bő két hét alatt, eddig egész jó, még nem hangosítottam fel teljesen csak fél és 3\4-ed hangerő között járatom (olvastam ilyesmit, hogy érdemes bejáratni...) Redmi Note 2-vel. Eddig egy kérdés merült fel bennem, mégpedig hogy a mikrofon erősségét hogy lehet állítani, mert ha halkan beszélek bele akkor tompán hallanak a másik végén telefonálás közbe, bár ez lehet inkább a telefon topikjába való.
Nálam pozitívum, hogy kifejezetten kényelmes és egész kiegyensúlyozott a hangzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest