- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
válasz LilProphet90 #919 üzenetére
Lesz az még jobb is. A csomagolás valóban gusztusos és igényes, de amióta kivettem belőle a fülest, azóta csak a port fogja...
Jut eszembe, aki rendelt szivacsos illesztéket az leírná a tapasztalatait vele?
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
pikszel
addikt
Lehetett volna műanyag is, kinézetre ugyanilyen lenne. Viszont a guimharang (a legnagyobb) csak akkor marad bent a fülemben rendesen, ha már kissé zsíros. Előszedtem a korábbi, hasonló fülest. Egy HPM-70-es Sony és egy 20 dolláros Skullcandy. Mindkettő harangján van egy hajszálvékony kiemelkedő rész. Lehet, hogy az a titok, valamint ezek anyaga is durvább, mattabb, de nem jók erre a hangkeltőre. Nagyon bosszantó a dolog. Valaki írta itt korábban, hogy rendelt szivacsos kivitelt. Kíváncsi leszek a tapasztalataira.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
pikszel
addikt
Ezt én is meg tudom erősíteni. Valamint ~egy hónap után úgy néz ki a füles, mintha 5 éves lenne. Kopott, karcos, pedig vigyázok rá. A hangját ellenben ez nem befolyásolja, ami egész jó. Talán a térérzet, ami hiányzik nekem belőle.
-
pikszel
addikt
Nekem ~ 3 hét alatt ért ide. Banggood-ról rendeltem a Piston 3-at és a Youth Editon-t. Nagyon igényes cuccnak tűnik mindkettő, de a dobozon lévő feliratokból én csak a számokat és a 1more-t értem , bár igazán nem is számít. Így elsőre is szépen szól, de azért most bejáratom. 6661 Ft volt a kettő akcióban. Jövök még tapasztalatokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Usams biciklis telefon tartó
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest