Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
válasz
LilProphet90 #919 üzenetére
Lesz az még jobb is. A csomagolás valóban gusztusos és igényes, de amióta kivettem belőle a fülest, azóta csak a port fogja...
Jut eszembe, aki rendelt szivacsos illesztéket az leírná a tapasztalatait vele?
-
pikszel
addikt
Lehetett volna műanyag is, kinézetre ugyanilyen lenne. Viszont a guimharang (a legnagyobb) csak akkor marad bent a fülemben rendesen, ha már kissé zsíros. Előszedtem a korábbi, hasonló fülest. Egy HPM-70-es Sony és egy 20 dolláros Skullcandy. Mindkettő harangján van egy hajszálvékony kiemelkedő rész. Lehet, hogy az a titok, valamint ezek anyaga is durvább, mattabb, de nem jók erre a hangkeltőre. Nagyon bosszantó a dolog. Valaki írta itt korábban, hogy rendelt szivacsos kivitelt. Kíváncsi leszek a tapasztalataira.
-
pikszel
addikt
Nekem ~ 3 hét alatt ért ide. Banggood-ról rendeltem a Piston 3-at és a Youth Editon-t. Nagyon igényes cuccnak tűnik mindkettő, de a dobozon lévő feliratokból én csak a számokat és a 1more-t értem
, bár igazán nem is számít. Így elsőre is szépen szól, de azért most bejáratom. 6661 Ft volt a kettő akcióban. Jövök még tapasztalatokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Synology NAS
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tudományos Pandémia Klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest