- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
seadrone
őstag
sziasztok!
bementem egy boltba, ahol megkérdeztem hogy van-e a 4 gigás mi a2 lite .
azt mondták hogy az a redmi 6 pro, meg a b20-rol magyarázott, hogy az csak a 3 gigásban van, stb.
légyszi kicsit tegyetek már rendbe hogy ez micsoda akkorilletve a huawei p20 lite-tal szemezek még, mit mondanátok erre pro és kontra?
köszi
[lhttp://xiaomishop.hu/mi-telefonok/mi-a2-lite/mi-a2-lite-okostelefon-4-64gb-feketeL]
[ Szerkesztve ]
-
nobela
senior tag
Sziasztok, többek között a remek fényerő miatt vettem tavaly Mi A2 Lite-ot.
A Pie frissítéssel viszont sikerült totálisan elcseszniük a fényerőt, akár ki vagy be kapcsolom az adaptív szabályozást, a végeredmény SOKKAL alacsonyabb fényerő.
Eljött a napos idő, napsütésben néha már maxon is alig látható a képernyő
Van erre valamilyen megoldás??
xDuoo MT-604 csöves hibrid fejhallgató erősítő 1 év garanciával eladó: 49.900.-
-
atty_hor
tag
-
Met
nagyúr
Azt hogy csinálja a telefon hogy hívnak egy számról (cég, nem magánszemély), hívószámot ír ki majd amikor leteszem akkor már a cégnevet írja.
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
-
Szaraz
tag
Sziasztok!
Csütörtök óta gazdája vagyok egy ilyen készüléknek ( 4/64 ). Van egy rejtett wifi hálózatom, amihez nem akar csatlakozni. Valaki már találkozott hasonló problémával?
Beírom az SSID-t, kiválasztom a biztonsági szintet, beírom a jelszót, és nem csatlakozik. Mutatja a mentett hálózatok között, de nem kapcsolódik hozzá.
Köszi a segítséget!Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
Somatom
veterán
Úgy tűnik, hogy az XDA -s topikjából letölthető a full verzió.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
kaboci
csendes tag
dual sim csengőhang applikációt keresek, ami működik is és lehetőleg ingyenes (Dual Sim ringtone pár hétig működik,aztán fizettet..ne)
-
rin33
senior tag
Majd ha újra felrakom megnézem. Visszaraktam a gyári 10.0.7.0-t, ilyenkor, ritkán előfordul, hogy visszazár a bootloader úgy, hogy bekapcsolásnál továbbra is figyelmeztet, hogy nyitva van de egy Magisk vagy egy TWRP felrakása után ,,System has destroyed" felirat fogad, ilyenkor ,,fastboot oem unlock" és jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
dangerzone
addikt
Sziasztok! Olyan probléma van a készülékkel, hogy nem mindig jelzi ki a hívást. Csörög a telefon, de nem jeleníti meg, hogy valaki hív. Ez mitől lehet, tudtok valami megoldást?!
-
mb702
tag
Gondolom, a gcam (crdroid) itt se működik?
Az rr "gyári" kamerája elég "gagyi" képeket lő, tényleg kellene a gcam.
Még egy apró hiba rr-nél, a notch-tól jobbra lévő status bar ikonok elhelyezésével vmi-t elronthattak,
alig van hely, sokszor az akku mellett már csak egy pont látszódik.
De ezen kívül tényleg remek, és az akku idő is elég jó.[ Szerkesztve ]
-
-
Colnago
csendes tag
válasz Somatom #2373 üzenetére
Köszi szépen. Sok lehetőség van eszerint, akkor nagyon változó az is hogy egy adott processzor tipust hogyan skáláznak készülék tipusonként vagy mondhatom ez is része a jól optimalizált telefonnak. Gondolom itt fontos tényezők a többi hardveres rész, grafikai hardver, kijelző stb. Az biztos hogy ha a Lenovo K6 note telefonon megnyitok több alkalmazást, szinte mindig csak 2-3 mag működik, a Mi A2 lite-nál mind megy.
Benő
-
Somatom
veterán
válasz Colnago #2372 üzenetére
A skálázódás nincs bebetonozva. Javasolt olvasnivaló: Governorok és schedulerek.
Meg tudod nézni, hogy épp milyen governort használ. Root -tal váltani is tudod és az egyes magpárok frekvenciaértékeit is megváltoztathatod. Kernel szinten feszelni is lehet, de az már hazavághatja a telót.[ Szerkesztve ]
-
Colnago
csendes tag
Sziasztok! Processzor működés kérdésem lenne. CPU-Z applikációval vizsgálva mind a 8 mag egyszerre működik a Mi A2 lite-ban. alapban 652 Mhz-en mennek, alkalmazás használatakor felugranak 2016 Mhz-re egyszerre,majd vissza alap 652 Mhz. Ez ugye a Snapdragon 625, 2,02 Ghz. A régebbi telefonom egy Lenovo K6 note Snapdragon 435-öse is 8 magos de máshogyan működik, mondhatni takarékosabbnak látszik, alapban 2 mag megy 960 Mhz-en, alkalmazásoknál indul be a többi sokszor csak négy megy. Az a kérdésem hogy a Snapdragon 625-ös az újabb és jobb, de az normális hogy egyszerre és mindig megy mind a 8 mag? Ha minden futó alkalmazást bezárok akkor is mennek, illetve nem csak 2 vagy négy. Mind a nyolc. Ennél nem lehet felosztva működésileg? Azt nem mondanám hogy gyorsan merül az akku bár az is lehetne laikusan gondolva. Ezek a processzorok nem úgy működnek hogy teljesítmény arányosan kapcsolnak? Műszakilag is úgy vannak jelölve néhol hogy 2X4 mag. Megírná valaki ha megnézte hogy az övé is igy megy? köszi.
Benő
-
Voice24
őstag
Tegnap este meccsen voltunk, és a telóval készítettem jó pár videót. Most ügyeltem rá - a korábbi tapasztalatok alapján -, hogy mindig fekvő helyzetben indítsam a felvételt, de otthon szomorúan tapasztaltam, hogy két videó megint elforgatott lett, azaz monitoron és tévén 90 fokkal el van fordítva. Pedig biztos vagyok benne, hogy most mindegyiket úgy indítottam, hogy fekvő helyzetben volt a kezemben a telefon.
Ez mitől lehet, hogy mégis úgy érzékelte, hogy álló helyzetben van?Másik kérdésem: tud valaki valami okosságot, amivel az ilyen videókat el tudom utólag forgatni tévéhez és monitorhoz?
Boldog Nyulat mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
Páromnak vettem ilyen telót. Látom kétféle van. szerencsére mi kifogtuk a duplakoppost. Viszont az aktív tok mágnesére nem éled a kijelző. Látom más is járt így. Szóval az aktív mágneses tokkal mi a szitu? Gondolom felejtős.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
olloczky
senior tag
Sziasztok!
Édesanyám kapott ilyen telefont most. Lenne pár kérdésem a telóval kapcsolatban:
Párszor feljött, hogy bejelentkezés hálózatba - 2 sim van használatban, 1 vodafone 1 t, és a vodafone a primary és arra jött ez az értesítés. Ha ráböktem, csak bejött a vodafone honlapja. Egy ideje nem jött elő. Ez mi akar lenni?
A Telefon alkalmazásban a névjegyek duplikálva vannak. Azt sem tudom, hogy melyik névjegy honnan származik (nem látok erre opciót), de gyanítom, hogy van, ami még a SIM-ről. Hol tudom azt beállítani, hogy csak a google contacts-okat jelenítse meg? A névjegyzék app-ban mindenki csak egyszer szerepel.
Harmadikként, hogy lehet megoldani, hogy az óra (ébresztés) funkció megjelenjen valahol fent az értesítősávon. Tehát, hogy ne kelljen lehúzni a sávot. Lehet manuális rendezni az ottani elemek elrendezését?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
üdv
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
calamites
őstag
Sziasztok! Segítségre volna szükségem. Mostanában nagyon gyorsan merül a telefonom szeretném megkérdezni hogy van e más módja a javításnak, mint a gyári visszaállítás.
Cache, és dalvik törlés itt nem játszik?
Teljesen gyári a szoftver. -
mb702
tag
-
mb702
tag
Official (hivatalos) Resurrection Remix (Pie) ROM Mi A2 Lite-ra: RR7.02for Daisy
Első benyomások jók: gördülékeny, nem akad.
-
sokobonyo
újonc
válasz zojjektum #2361 üzenetére
Én a *#*#64663#*#* kódot próbáltam, ott az értesítési LED nem működött, a másik 2 igen. De elmentem a későbbiek folyamára az általad javasolt kódot is. Most úgy néz ki, hogy valahogy mégis megcsináltam, mert világít a LED töltés közben, ha nem fogadott hívásom van és ha SMS-em jött. Első bekapcs, frissítés, belakás, agyvérzés a hiba miatt, többszöri gyári beállítás visszaállítása, frissítés, kikapcsolás, újraindítás és utóbbi kettő váltogatása után úgy néz ki, hogy működik. Tesztelésképpen még 2x kikapcsoltam, majd vissza, de úgy is világít a LED.
-
zojjektum
senior tag
válasz sokobonyo #2360 üzenetére
Tárcsázóban üsd be a *#*#6484#*#* kódot a felugró menüben a 10-es pont a led teszt. Ha ott nem világít akkor hibás darabot fogtál ki, de mind3 ledet teszteli véletlen sorrendben (háttérfény, vaku és az értesítési ledet) neked kell "okézni" amelyik világít.
[ Szerkesztve ]
-
sokobonyo
újonc
Volt már valakinek olyan problémája, hogy nem világított a telefon értesítési LED-je?
A „Ne zavarjanak!” mód nincs bekapcsolva, és a beállításai is ellenőrizve.
Ott van a LED a bal alsó sarokban, de nem világít. Külön az alkalmazásokban sincs olyan opció, hogy „Értesítési LED bekapcsolása”. Beállításokban sincs. Sehol. Értesítési pötty van, de az nem a LED-re vonatkozik.
Jelenleg az agyvérzés kerülget. 3-szor állítottam vissza a gyári beállításokat első bekapcsolás és telefon belakás után.
Órák óta a külföldi fórumokat bújom, de semmi megoldás. Rádugom ezt a vacakot a töltőre, zenél egyet, de nem világít a LED. Minden tesztelős videóban világít az a nyomorult LED. Mindben.
Hosszas keresgélés után esett erre a döge a választásom, de értesítési LED nélkül számomra jelenleg nem ér semmit. Idegel, hogy nem működik a telefonban valami.
Vigyem vissza a boltba szombaton, hogy boldog húsvétot, hozzatok egy újat, vagy mi legyen? Pont sikerült volna megvennem egy gyári hibás készüléket? Lehet, hogy én siklottam el valami fölött. Fajin kis ütésálló armor tok megérkezett hozzá Kínából, már csak az üvegfóliát kéne rányalni. Ez a zsákmányszerzés nem jött össze…
Köszi előre is a segítséget! -
ricsi0307
senior tag
Sziasztok. Húgom vett egy ilyen telefont az én ajánlásommal de nem feltétlen boldog ami rajtam csattan. Kezdődött a dolog ott, hogy két simet használ egyik céges és rengetegen hívják de sokszor nem volt kapcsolható. Ezt úgy néz ki megoldottuk a 2g-s állítgatós módszerrel de most előjött egy másik hiba. Ha hívják a telefon kijelzőjén semmi nem történik csak csörög és rezeg ha bekapcsolom a kijelzőt akkor is csak az értesítési sávban mutatja, hogy van bejövő hívás. Eléggé benne vagyok a romolgatásban meg ilyenekben de őszinte leszek nem találom a hiba okát. Most nyomtunk neki full resetet de ugyan azt csinálja, megnéztem a közelségérzékelőt az is működik átnéztem az összes beállítást de tanácstalan vagyok. Valaki esetleg találkozott ilyen gondal?
-
Land
veterán
Sziasztok!
Tegnap vettem páromnak egy kék 4/64-es A2 Lite-t. Nincs valamelyikőtöknek elfekvőben jó minőségű üvegfóliája?
Rendelni is fogok, de az több hét és addig nem használná ebben az esetben a telefont.
Kinek melyik vált be?
Ezt a topicban ajánlotta valaki: üveg
Esetleg egy Imak üveg?Más: áttetsző színű Imak tokkal van valakinek tapasztalata? Mennyire csúszik, mennyire ajánlott?
Erről beszélek: Imak tokSamsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
zsizsef
senior tag
Helló!
Üvegfólia és tok ellenére kijelző nem bírta a leesést. Szervízdíjról van infótok? -
BandiHUN
veterán
válasz zojjektum #2351 üzenetére
Lehetséges,hogy valami app kavar be,ami kint van a zárképernyőn vagy az értesítési sávban,és gyorsan frissít!Én semmi ilyet nem használok,gyári lock van,és értesítésen is csak a netspeed van,minden más proginál ki van kapcsolva,sőt nem is használok állandóan futó progikat,csak az Időkép van mint időjárás,semmi víruskergető,clean master vacak,ilyenek,feleslegesek is.Lehet azért jó.Játékok is ki vannak szedve értesítésből.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
zojjektum
senior tag
válasz BandiHUN #2349 üzenetére
Köszönöm! Működik nekem is, de érezhetően lassabban, mint bármely más telefonon. A fóliám kivágott, reggel levettem megtisztítottam, de ugyanolyan "lassú". Itt a munkahelyen összehasonlítottam több kollégáméval, de az y5-től a j4-ig mind gyorsabban éled. Mindegy, megszokom
-
BandiHUN
veterán
Kérheted gyorsabb postával is,és előrelátóan nem 1 db-ot. 2-3dollárban megáll egy normális,követős szállítás,és 2-3 hét max.Nomeg akciókor ki lehet fogni,valahol mindig van olcsón minden,sok shop árulja ugyanazt.Nekem tokom is van vagy 10 féle,az üveg hátlapútól az armorig minden.Üveg is fehér-fekete,mikor milyen kedvem van 20 dodóból egy élettartamra be lehet mindenből spájzolni.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz zojjektum #2345 üzenetére
Lehet,hogy a szenzornál koszos a telód.Nem feltétlen zsíros kenyérmorzsa Nem szereti a szennyeződést,alkohollal,vagy arcszesszel érdemes pucolni.Nekem pl.azonnal éled-sötétedik,használok a szenzorhoz nyitó-záró progit is,mert annyira stabil.Viszont a hatótáv az kicsi,jó is,hogy azonnal reagál.Üvegből a kivágott vált be,vettem teljeset is,hogy jajdejóleszaz,de bekavart.
-
netreg
tag
Mi A2 Lite üveg előlap és armor case vásárlásra gyors magyar forrás? Vagy marad az ali? Rendelném a telót, de kínából 50-60 napot mondanak a védőkre.
[ Szerkesztve ]
[-o--o-> ......................<VOLVO 4 Life>..........................................................
-
zojjektum
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy telefonhívás után másnál is ennyire lassan ébred a telefon? Konkrétan szinte minden telefon a közelemben 2-3 másodperccel korábban ébred. Abban a pillanatban amikor elveszem a fülemtől már letudom tenni. Erre meg úgy kell ráolvasni valami bűbájt, hogy éledjen a kijelző. Fólia nélkül is.
-
Voice24
őstag
Köszi mindenkinek a segítséget, sikerült leszednem. Előbb a beállításokban visszaálltam a gyári launcherre, és utána már engedte törölni a Novát az alkalmazásokban.
-
Somatom
veterán
válasz Voice24 #2337 üzenetére
Konkrétan a Nova -t még nem próbáltam, de úgy próbálnám, hogy először másik launcher -t tennék alapértelmezetté, aztán a Beállítások -> Biztonság -> Speciális -> Eszközadmin alkalmazásoknál megvonnám a Nova jogát, aztán a Beállítások -> Alkalmazásoknál törölném a gyorstárát, aztán az adatait, végül eltávolítanám.
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
ma vettem át a Liteomat.
Nem rossz, ellenben pl. a 4X rendszere szerintem jobb,élhetőbb.
A Google sávot nem lehet eltakaritani?
Az akksi toltottseg jelzést nem lehet százalékosra állítani?
Témát érdemes letolteni hozzá? -
Land
veterán
Sziasztok! Párom húgának keresek 40.000 Ft körül normálisabb használt telefont. Tapasztalataim szerint a stock androidos telefonok a legkevésbé belassulós telefonok, illetve nekem is volt már pár Nexusom és A1-em is. Páromnak most is A1-e van. Éppen ezért agyalunk a használt A1 és a használt A2 Lite között. Okosabb lenne a Litet választani? Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
SteveAd
tag
válasz hajraolaj1 #2326 üzenetére
Nem! Volt korabban mar poszt. Ketfele LCD-vel gyartjak (2 beszallito van ehhez a modellhez): az egyik egyaltalan nem tudja a duplakoppot, a masik igen, de azon meg nem lehet kikapcsolni. Zsakbamacska, en pl. 2 telot is kiprobaltam vasarlaskor, az egyik szerencsere a nem duplakoppos volt (azt vettem meg)
-
hajraolaj1
tag
Hali!
Egyszer már kérdeztem, de gondoltam, megkérdezem újra, hátha azóta talált rá valaki valamilyen megoldást.
A duplakopp-ra ébredés kikapcsolható-e valahogy, mivel ha berakom a telót a zsebembe, csomószor elnyomódik és segélyhívásokat csinál magától. Jómúltkorában nézegettem angol oldalakat is, de sehol nem találtam semmit...
Előre is köszi a tippeket![ Szerkesztve ]
-
-
esikl012
tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani, hogy rezegjen ha értesítést kapok pl: Messenger, vagy email...Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.
-
netreg
tag
Szempontjaim: jó kamera (Youtube/Insta-hoz), hosszú üzemidő a lehető legkisebb méretben, nem drágán.
A2 Lite vagy Redmi 6 pro? Ér a Pro annyival többet, mint amennyivel többe kerül?
[ Szerkesztve ]
[-o--o-> ......................<VOLVO 4 Life>..........................................................
-
rin33
senior tag
Van már több custom ROM, (hamarosan hivatalos Pixel Experience is lesz) módosítanám az összefoglalót de de nem csinál semmit
-
drnet
aktív tag
Sziasztok! Tetszik ez a telefon. A lányomnak keresek valami ilyesmit. Van-e esetleg típushibája, vagy valami olyan, amit kézhezvételkor nem árt ellenőrizni?
-
allnickused
tag
Ha bizonyos ideig nem frissít (nincs wifi, mobilnet hozzáférés valamiért vagy csak ő nem akar frissíteni) akkor csinálja. Miért is mutatná a reggeli aktuális hőmérsékletet délben? Inkább nem mutatja, de amint újra frissít ott lesz.
Mennyire kell már prosztónak lenni ahhoz, hogy valaki kiírja ide (aláírásba), hogy milyen cuccai vannak dicsekvésből?? (pl: autó, tv, pc, konzol stb)
-
Somatom
veterán
Köszi!
Jogos a kritika, ott van az összefoglalóban. A fejlesztőiben már ki volt kapcsolva. Most a GPSZ -ben is kikapcsoltam az értesítéseit. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Mondjuk, az fura, hogy ha a fejlesztőiben kikapcsolom a frissítéseket, akkor miről küld értesítést, amit külön ki kell kapcsolnom?Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
net91
senior tag
A főképernyőn, a dátum mellett egyszer kiírja a külső hőmérsékletet, máskor pedig nem.
Ez mitől lehet?Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
Somatom
veterán
Három hétig roamingban vagyok. Ha találnék is valahol wifit, arra nem szeretném ráengedni a frissítést, mert semmi garancia sincs arra, hogy pl. egy Autohof wifijén végigfutna. Hangoskönyvet, zenét, rádiót szoktam rajta hallgatni, a kamerafigyelő fut rajta, meg hotspotot ad a tabomnak. Inkább ez a kicioccó kapja a napot, meg rázkódjon a szélvédőre tapasztva, mint a rendes telóm. Ehhez minek kéne nekem a frissítés?
[ Szerkesztve ]
-
fecs
senior tag
Sziasztok!
Szüleimnek vettem 1-1 ilyen mobilt.
Úgy akarom átadni, hogy ne nekik kelljen bajlódni kibontás után a frissítéssel, beállításokkal. Meg lehet ezt úgy csinálni, hogy nem az ő Google account-jukkal lépek be (külön-külön).
Pl. sajátommal, majd utána csinálok egy factory resetet? Akkor marad az utolsó frissítés?Pixel 6a
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest