- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A2lite
csendes tag
-
atty_hor
tag
válasz
Torzolt #2031 üzenetére
A cikkben az android one-t mint a gyengébb telefonok oprendzerét mutatja be, de az az android go.
Csak két ellencikk:
https://www.xda-developers.com/google-reaffirms-commitment-2-years-guaranteed-android-one-updates/
https://www.indiatoday.in/technology/features/story/google-promised-2-years-of-updates-for-android-one-phones-now-that-promise-is-deleted-from-its-site-1418261-2018-12-27
És még vagy ezer helyen leírják, hogy a weboldalról eltűnt, de ez nem befolyásolja a 2 éves frissítési kötelezettséget. -
zojjektum
senior tag
válasz
Torzolt #1937 üzenetére
Nálam eddig megjött minden értesítés. Az automata fényállítást is egészen jól be tudtam tanítani, ha nem találja el állítok rajta és legközelebb egész jól kezeli. Darabosságot nem nagyon érzékeltem, legalábbis nem többet, mint a miui rendszeren. Nekem ami gondom van az a tárcsázó lomhasága és szenzorkezelése.
-
törölt tag
válasz
Torzolt #1931 üzenetére
Ebben a topicban ilyet kijelenteni? A Note 5-ben jobb proci van. De nincs duálkamera. Így a jobb kamera véleményes. A hangot nem tudom megítélni. Viszont az, hogy a nagyobb készülékház megszokható, ezzel nem értek egyet. Én pont ezért választottam a MI A2 Lite-t a Note 5 helyett, mert a Note 5 már baromi nagy. Nem tudod zsebre rakni. Még átmenetileg se. A kijelzőt nem éred át. Buszon, villamoson ha elkezdenéd nyomogatni könnyen kiverik a kezedből, mert nyomkodás közben nem tudod stabilan fogni. Ja és persze a Note 5 - ha jól tudom - már nem kapja meg a Pie frissítést. Én azt mondanám, hogy a Note 5 jobb okostelefon, de rosszabb mobiltelefon mint a MI A2 Lite, és az dönt kinek mi a fontosabb.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi Android One sorozatának második generációja a szerényebb kivitelben, a Mi A1 hardverével, de modern formatervvel és nagyobb akksival. Előbbi viszont (sajnos) szenzorszigetet is jelent.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest