-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A2lite
csendes tag
-
atty_hor
tag
válasz
Torzolt #2031 üzenetére
A cikkben az android one-t mint a gyengébb telefonok oprendzerét mutatja be, de az az android go.
Csak két ellencikk:
https://www.xda-developers.com/google-reaffirms-commitment-2-years-guaranteed-android-one-updates/
https://www.indiatoday.in/technology/features/story/google-promised-2-years-of-updates-for-android-one-phones-now-that-promise-is-deleted-from-its-site-1418261-2018-12-27
És még vagy ezer helyen leírják, hogy a weboldalról eltűnt, de ez nem befolyásolja a 2 éves frissítési kötelezettséget. -
zojjektum
őstag
válasz
Torzolt #1937 üzenetére
Nálam eddig megjött minden értesítés. Az automata fényállítást is egészen jól be tudtam tanítani, ha nem találja el állítok rajta és legközelebb egész jól kezeli. Darabosságot nem nagyon érzékeltem, legalábbis nem többet, mint a miui rendszeren. Nekem ami gondom van az a tárcsázó lomhasága és szenzorkezelése.
-
törölt tag
válasz
Torzolt #1931 üzenetére
Ebben a topicban ilyet kijelenteni? A Note 5-ben jobb proci van. De nincs duálkamera. Így a jobb kamera véleményes. A hangot nem tudom megítélni. Viszont az, hogy a nagyobb készülékház megszokható, ezzel nem értek egyet. Én pont ezért választottam a MI A2 Lite-t a Note 5 helyett, mert a Note 5 már baromi nagy. Nem tudod zsebre rakni. Még átmenetileg se. A kijelzőt nem éred át. Buszon, villamoson ha elkezdenéd nyomogatni könnyen kiverik a kezedből, mert nyomkodás közben nem tudod stabilan fogni. Ja és persze a Note 5 - ha jól tudom - már nem kapja meg a Pie frissítést. Én azt mondanám, hogy a Note 5 jobb okostelefon, de rosszabb mobiltelefon mint a MI A2 Lite, és az dönt kinek mi a fontosabb.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged