- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz CoolBoy323 #698 üzenetére
A 6 pro, csak nincsen benne b20.
Meg is tévesztett, mikor A2 lite-nak hirdetik páran a 6 pro-t.[ Szerkesztve ]
-
calamites
őstag
válasz CoolBoy323 #698 üzenetére
Redmi 6 pro ilyen.
-
calamites
őstag
Most a Laptopszalon 58.000-ért adja ezt a telót. Aki vidéki, és közel lakik valamelyik bolthoz meg tudja személyesen is nézni.
-
MurdR
veterán
válasz CoolBoy323 #692 üzenetére
Jópofa.
Én ezt rendeltem: [link]
Meg ezt: [link]Az armor tokra nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
Milyen tokot használtok rajta? Mert elnézve a gyárit, pont annyi ideig lesz jó, amíg csájnából meg nem érkeznek a rendelt tokok.
-
attiati
veterán
válasz CoolBoy323 #689 üzenetére
ennyi, a többi melléduma
ugyanitt: kidobásra váró a2 lite-ot átveszek / megmentek
-
attiati
veterán
válasz CoolBoy323 #685 üzenetére
Szerintem meg titokban a ph hozzászólásokat is a telefonról írod asztali gép helyett, mert annyira szereted
-
nobela
senior tag
Arra hogy raksz majd stock droidot?
xDuoo MT-604 csöves hibrid fejhallgató erősítő 1 év garanciával eladó: 49.900.-
-
MurdR
veterán
Mióta van meg az A2-d, hogy már így kivagy tőle?
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Adománygyűjtést szervezek!!!
A topik nyugalma érdekében dobjatok nekem össze egy Mix2S-re
-
MODERÁTOR
-
Bass
addikt
Sziasztok,hugom nézegeti ezt a telot (egy redmi 4a-t cserélne le)de valahol olvastam h az ujjlenyomat olvaso pörgeti a procit és hamar merül a telo igaz ez? Kintröl mire kell figyelni a rendelésnél ha esetleg ez mellett dönt?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
MODERÁTOR
-
MurdR
veterán
válasz CoolBoy323 #673 üzenetére
Ennyi pénzért (56k) vicc árban van akkor is. És a noccs kifejezetten tetszik benne.
Bár használati értéke a nullához közelítSzerintem is puffants egy resetet amúgy.
Ja és úgy vágd falhoz hogy a kijelző ne sérüljön, mert én fél évente azt szoktam bezúzni
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #675 üzenetére
A falhozvágásnál olcsóbb.
Utána még mindig falhoz vághatod, ha nem segített...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Viktor0610 #674 üzenetére
Gondoltam rá, de nincs kedvem belakni...
De lehet muszáj lesz -
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #673 üzenetére
Ha ilyen rosszul megy a hívás kezelése a frissítés óta, megpróbálnék egy hard resetet, hátha az megoldja.
Xiaomi 13T
-
MurdR
veterán
válasz CoolBoy323 #670 üzenetére
Amúgy nagyon meg vagyok a telefonnal elégedve
Lenyűgöz az akkuidő, és nagyon kézreáll ez a kijelzőméret/felbontás. Nem bánom hogy nem a RN5-öt vettem, pedig vaciláltam. Strapatelefont kerestem elsődlegesen, de inkább veszek erre egy Armor tokot és kész3:15h kijelzőhasználat: 70%
Ebben bennefoglaltatik:
-36perc waze
-1 óra hotspot
-1:15 video stream
-20perc viber
-30perc böngészés
-ebay-ali 30pCoolboy:
Nekem nincs vele semmi bajom, a Tied hisztizett be[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Közben megoldódott, a Dolpinban van FS opció.
-
gzbotii
nagyúr
MIUI-t kell venni, topic zárható.
Amúgy: Androidon mindent IS lehet, nem kell nekem bemutatni, közel egy évet dolgoztam a Motonak (aki úgyszintén stock droidot használ), de sok feature nincs benne a stock droidban. És mivel ez a topic egy ilyen jellegű készülékről szól, ide ez volt a releváns információ.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
expo
tag
Sziasztok,
a család bővült egy MIA2 Lite-tal, az ismerkedést gyorsítanám.Nem dupla koppos verzió... ezért érdekelne: elő lehet csikarni belőle olyat, hogy az ujjlenyomat szenzor érintésére ébredjen (anélkül, hogy fingerprint oldaná fel - a Redmi 4X-en így használom, ha csak ránézek, milyen értesítés jött vagy mennyi az idő) és ne kelljen a power gombot nyomogatni?
Elaltatáshoz is jó lenne egy miui-s parancs, de ahogy olvasom itt, nincs.
Női kézbe lett véve, ahhoz (meg úgy általában) is nagy - a 4X még a határon van. Az egyszerűség elvárás volt, a stock droid ezt nagyon is hozza
-
nobela
senior tag
válasz CoolBoy323 #654 üzenetére
Sajnos ez esélyes hogy hardver hiba lesz...
Másik telefonomon voltak hasonló tünetek, kuka lett a vége
-
artid
aktív tag
válasz CoolBoy323 #649 üzenetére
Nekem nem volt eddig ilyen problémám, s nem gondolom, hogy most a frissítés után lenne. Volt azóta pár hívásom, nem volt gond.
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
gzbotii
nagyúr
Nekem nincs ilyen problémám.
Még a MIUI sem hiányzik.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
nobela
senior tag
Biztos hogy nem az update hibája, én frissítettem és semmi változás.
Pedig használom rendesen, napi 40-50 hívásom van
-
MurdR
veterán
Jól hangzik, épp most hozzák nekem a telefont
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #648 üzenetére
Tök jó, nem tudok normálisan telefonálni
Jó volt ez az update
SENKI NE FRISSÍTSEN!!!!
-
calamites
őstag
válasz CoolBoy323 #646 üzenetére
Egy másik tárcsázó app nem segít?
-
rin33
senior tag
Mejött az októberi OTA. A netes tartalmak betöltése, wifi gyorsabb lett picivel.
-
attiati
veterán
válasz CoolBoy323 #643 üzenetére
Állandóan usa szabványos meg kínai piacra szánt okostelójaim voltak.
Mindig azt hittem, hogy emiatt vanmondjuk most hogy mondod a régi Nokiáknál még a telefonkönyvben szereplő névbe sem lehetett írni akármilyen ékezetet, mert volt amelyik elfoglalt 3 karaktert
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
A GSM abc-ben a balra dőlő ékezetek vannak benne.
Azt hiszem, a Handcent SMS képes arra, hogy átalakítsa az ékezeteket, de a gyári appban is lehet olyan kapcsoló, amivel "levágja" az ékezeteket.
Keress karaktertámogatással vagy ékezetkezeléssel kapcsolatos beállításokat az SMS appon belül.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
attiati
veterán
válasz Viktor0610 #640 üzenetére
Nemár. A predictiv írás rendes ékezetre egészít ki, azt nem akarom átírogatni egyesével balra dőlőre.
Inkább írok ékezet nélkül.Ezt a szolgáltatók rontják el? Vagy ilyen szigorúan szabályozott az sms szabvány és technikai oka van?
Régi butatelefonokon nem emlékszem, hogy lett volna ilyen.
Meg szerintem erre csomó ember nem figyel és küldözgetik a pár mondatos sms-eket 5 sms árában.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
attiati
veterán
régóta meg akarom kérdezni, mert azt hittem ez telefonfüggő, de az új telón is ezt látom
Ha ékezetes sms-t írok, akkor egy darab "á" "ü" stb... karakter elvesz 100+ karakternyi helyet.
Tehát ha valakinek küldök kettő db "á" betűt, akkor már a második sms karakterét fogyasztja és azt írja, hogy hátralevő karakter 43/2.
Ilyenkor két sms árát vonja le?
Ez valóban két sms-nek számít, vagy csak kijelzési, karakterkezelési hiba? -
nobela
senior tag
válasz CoolBoy323 #636 üzenetére
Azt olvastam
Csak azt hittem van valamilyen egyszerűbb app is erre.
-
nobela
senior tag
válasz CoolBoy323 #634 üzenetére
Ezekre a funkciókra mit használsz?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Viktor0610 #633 üzenetére
Nem természetesen. De mire kell, mire jó? Nekem a duppla koppos lezárás van beállítva (ami root nélkül nem a legjobb, elsötétít, utána zár), meg a lesimi, h a status bar lejöjjön (nincs akkora ujjam, h kényelmesen lehúzzam, hülye tepsi )
-
MODERÁTOR
-
ivatti10
aktív tag
válasz Viktor0610 #609 üzenetére
Kár. Vajon melyik Play áruházas gesture program hasonlít a legjobban a MIUIsra?
ZTE nubia Z60 Ultra
-
nobela
senior tag
Nekem egyszer a zsebemben írt meg egy emailt...
Elképzelni nem tudom hogy csinálta, az ujjlenyomat olvasóval biztosan nem oldottam fel. Talán az AI volt
Mindenesetre még jó hogy észrevettem, már csak a küldés gombot kellett volna megnyomnia...
-
calamites
őstag
válasz CoolBoy323 #626 üzenetére
Nekem telefonálás közben volt bejövő hívásom. Elemeltem a fülemtől, hogy megnézzem ki az, majd vissza a fülhöz, és a fülemmel bekapcsoltam a repülőgép üzemmódot.
Kihullik az ilyen jellegű dolgoktól a hajam.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz CoolBoy323 #626 üzenetére
dettó
telefonálás közben lehalkítottam és bekapcsoltam a BT-t -
CoolBoy323
nagyúr
Nekem azt már sikerült megszoknom.
De erről jut eszembe, amiért már falhoz akartam csapni többször: fejemmel/fülemmel simán nyomkodom a lekapcsolt képernyőt telefonálás közben
Többször volt már, hogy pont a mikrofont sikerült megfejelnem. De a kijelző sötét, közelség érzékelő működik... Érdekes -
attiati
veterán
csak hogy elszoktam tőle, utoljára Motorolán volt olyanom
viszont van 1 dolog, ami határozottan zavar:
Nem túl kicsi a hangszóró? Vagy nincs túlságosan a telefon tetején?
Egyszerűen nem áll a fülemre és ha nincs pontosan rajta, akkor már nem is hallok semmit a beszélgetés közben.[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz Viktor0610 #621 üzenetére
Ja valid, csak ez a mondat nálam vagolapon van, ha benézek a topicba - így azt szúrtam be
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
-
pozsipeti
tag
Sziasztok!Bocsánat a láma kérdésért, de a telefon az állapotsoron kijelzi, hogy a hálózat 3G vagy 4G-be van?
TALAJ
-
CoolBoy323
nagyúr
Leírtam miért nem...
Kár, h meghülyült a Xiaomi... Redmi 4X-ig volt esze... Miért nem jönnek rá, hogy nem mindenki akar tepsit használni??? Anno a tabletek voltak ekkorák :/
Lehet inkább a Redmi 3-ban cserélek akksit, és azt használom további 2,5 évig tökéletes elégedettséggel. Azzal pl telefonálni is lehetett. Ez sokszor szarakodik nagyon. Én meg a telefont telefonálásra is használom meglepő módon
-
gzbotii
nagyúr
válasz CoolBoy323 #613 üzenetére
Ízlések és pofonok.
Csak már zavar, hogy itt páran MIUI után sírnak. Akkor miért nem vettek MIUIos készüléket?Én speciel azért vettem ilyet, mert Android One és stock Droid..
-
attiati
veterán
tapasztaltok olyat, hogy gyakran a sima bekapcsolást is dupla gombnyomásnak érzékeli a telefon?
és elindul a kamera
-
razzorr
őstag
válasz CoolBoy323 #611 üzenetére
Az asszony telóján majd szokatom magam
-
gzbotii
nagyúr
válasz CoolBoy323 #611 üzenetére
Nekem ez előtt MIUI-os készülékem volt. Vannak benne jó featureök, de stock Droid ellenében soha sem választanám. For reasons.
Értem én hogy jó, de nem kell fényesre szopkodni azért a MIUIt sem -olyat is lehet vennifőleg, hogy ugyan ebben a csomagolásban az is elérhető.[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
válasz SárkánySzív #595 üzenetére
+-oli-
Na ez el is dőlt, már meg is jött az A2 lite
Ez sem egy kis darab, de még mindig nem note. Még nem üzemeltük be, mert a szülinap csak ezután jön. Rendeltem hozzá üveget is, meglátjuk milyen lesz az is. Nem is az enyém, de várom.
Magamnak egy sima A2-t néztem ki, megváltás lesz a 4X-em után, ezt már unom nagyon, a fotója is vacak. Szóval karácsonyra meglepem magam vele, igaz nincs miui, de feláldozom 1-2 apróság oltárán. -
MODERÁTOR
-
ivatti10
aktív tag
Az A2 lite-n is működik a Xiaomi gesztusvezérlése? Benn voltam ma a Lurdyban, megnyomkodtam a készülékeket, és nagyon jópofa jelenségnek tartom, emellett rendkívül hasznosnak is.
[ Szerkesztve ]
ZTE nubia Z60 Ultra
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
Most vettem észre, hogy a "hívóazonosító és spam" szolgáltatás akaratom ellenére fut.
Ez ugye alapból be van kapcsolva, de ki lehet kapcsolni:
A hívóazonosító és a spam elleni védelem használataViszont úgy látom, hogy kikapcslt állapot mellett is kimenő hívásoknál kiírja, kit hívok cégnév szerint, ha nincs benne a telefonkönyvben, s miután leteszem, csak a számot mutatja. De amíg megy a hívás, kiírja a cég nevét.
Más találkozott ilyennel? Bug?
Üdv.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Qr-kod olvasásra le kell tölteni valami külön alkalmazást, vagy csak én nem találom a telefonban. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...