- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Foreo Kiwi Derma – pórus center
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- iOS alkalmazások
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
allnickused
tag
Nekem is ugyanez. Szépen indul a hét...
@zombei Örülünk, hogy te vágod a spanyolt, én nem. ... és nem téglásult a teló, hogy se kép-, se hang, hanem fekete képernyő folyamatos világítással. Néha ujraindul (próbál), de semmi egyéb...
[ Szerkesztve ]
Mennyire kell már prosztónak lenni ahhoz, hogy valaki kiírja ide (aláírásba), hogy milyen cuccai vannak dicsekvésből?? (pl: autó, tv, pc, konzol stb)
-
-
allnickused
tag
-
-
allnickused
tag
Nem akarok vészmadárkodni, de eszembe jutott és valami 2 éves "támogatás" ugrik be. Mármint 2 évig lesz szoftveres támogatottsága a készüléknek (így emlékszem, hogy olvastam annak idején) és bizony 2018-ban jött ki... Ne legyen igazam és csak az új főverzió miatt késik minden.
Ha ökörséget írtam, úgyis kijavít valaki, aki pontos(abb)an tudja.Mennyire kell már prosztónak lenni ahhoz, hogy valaki kiírja ide (aláírásba), hogy milyen cuccai vannak dicsekvésből?? (pl: autó, tv, pc, konzol stb)
-
allnickused
tag
válasz calamites #3373 üzenetére
Nem hinném. Túl szép lenne, hogy igaz legyen. Mindenhol azt lehet olvasni, hogy jön, de majd valamikor a távoli jövőben.
[ Szerkesztve ]
Mennyire kell már prosztónak lenni ahhoz, hogy valaki kiírja ide (aláírásba), hogy milyen cuccai vannak dicsekvésből?? (pl: autó, tv, pc, konzol stb)
-
allnickused
tag
válasz Somatom #2803 üzenetére
Miért, ki a fejlesztő?
De ha most megmagyarázod, hogy nem a google, hanem a Szabó Pistike és/vagy Jason Smith miatt van ez, akkor kitörlöm az accountomat innen.
[ Szerkesztve ]
-
allnickused
tag
válasz igazmondó78 #2794 üzenetére
Ne is mondd, ráengedtem a frissítést és azt hittem félrement valami ezért nincs duplakopp. #reset...
Micsoda csöves banda ez a google....
[ Szerkesztve ]
-
allnickused
tag
válasz -Faceless- #2768 üzenetére
Még hála Istennek, hogy semelyik másik típusból nem romlik el sosem egy-egy darab. Kizárólag ebből.
[ Szerkesztve ]
-
allnickused
tag
Ha bizonyos ideig nem frissít (nincs wifi, mobilnet hozzáférés valamiért vagy csak ő nem akar frissíteni) akkor csinálja. Miért is mutatná a reggeli aktuális hőmérsékletet délben? Inkább nem mutatja, de amint újra frissít ott lesz.
-
allnickused
tag
válasz doongoo #2269 üzenetére
Nem tudja, csak lementhetem a csatolt állományt majd utána kicsomagolhatom, legvégül meg megnyithatom amivel akarom. A régi redmi 4x-en a default mail kliens élből vágta röptében ezeket.
Egyébként köszi a válaszokat Dr.NX-nek is.
-
allnickused
tag
Sziasztok. Ma jött meg egy 3/32-es készülék és nem találom a szokásos mi email klienst. Valaki tudna segíteni, hogy van-e egyáltalán még ezen a készüléken vagy használjak amit akarok?
Ha nincs szeretnék kérni ötleteket, hogy milyet használjak, ami tudja a jelszavas zip fájlokat kezelni és mentés nélkül röptében kinyitni és a tartalmukat olvashatóvá tenni egy acrobat readernek például. Az outlook az nem tud ilyet (legalábbis régebben nem tudott).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest