- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
arrrgggh #3507 üzenetére
Bluetooth megy mellette?Sajnos,ha csak 2.4GHz-s a router,akkor pápá sebesség,ha okosóráznál,vagy BT füleseznél...énnekem emiatt kellett 5gigát tudó routert vennem sajna.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz
csabi98 #3490 üzenetére
Ez nem OLED,tehát az always on sincs gyárilag,mert akkor már olymindegy lenne,hogy kis fényerőn állandóan bekapcsolva van...az LCD ugyanúgy fogyaszt.DE van értesítő LED.Appok is vannak,amik tudják,hogy közelség/fényérzékelővel bekapcsolják a zárképernyőt,mintha power gombot nyomnál,akkor egy felette suhintással meg tudod nézni,jött-e valami/mi jött+toknál nyitásra már on van.
Duplakopp is megoldható,de nehézkesen,fogyaszt,instabilak az appok,az első széria tudta,és benne volt gyárilag,de mivel másféle kijelző volt,inkább teljesen kivették a támogatását.Rossz telót vettél,ha ilyesmi fontos,OLED kellett volna,nomeg utánaolvasni/itt kereső.Egyébként ezek nekem is mostanában fontosabbak lettek,így már MI 9T ketyeg...meghát a 10-es körüli mizéria,az avulás,a kamera...2 év sok idő,holnap költözik a jó öreg A2 Lite...nyugdíjaskézbe
Oda még jó.Bye.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Kérdés:Mennyire aktuális az összefoglalós root?Avagy friss Pie alatt hogy lehetne megoldani pl.Magisk-kel?Fontos lenne a factory reset kihagyása...
-
BandiHUN
veterán
Kérdés,ha már wifi...arra még mindig nincs megoldás,hogy a 2.4G wifi menjen bluetooth-al együtt ésszerű sebességgel?Okosórákat használok,legtöbb helyen 2.4-es wifi van,itthonra még csakcsak vettem egy olcsó 1portos 5 gigás routert,de pl.melóhelyen gáz,kávéházban,hogy ki kell lőni a BT-t,mert annyi net nem megy,hogy ne akadozzon egy egyszerű FB,mert lassan,30K-val tölti a képeket...
Hardveresen bugos a SOC?Nekem profi a sötétítés,sose volt gond,nem duplakoppos vagyok,és még fény/közelségérzékelőre ébresztő progit is használok,tok kinyitás/nyitva tárolt teló fölötti suhintás bekapcsolja,és az se kavar be.Lehet a duplakopposok szívnak?
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Nekem is csinálja,szerintem frissítés tette érzékenyebbé a dolgot.Egyébként valódi opció,hogy gyors dupla powerre megnyitja a kamerát,de nem kikapcsoláskor,hanem bekapcsoláskor van értelme ugye,mert nem kell feloldani sem hozzá.A Beállítások/Rendszer/Kézmozdulatok alatt tudod ki-be kapcsolni.
-
BandiHUN
veterán
válasz
TaylorPro #2436 üzenetére
Csak trükközni tudsz a közelségérzékelővel/fényérzékelővel,progival,WaveUp,de van sok más is.És persze vannak hülyülések is,sajnos nincs szenzor a telóban erre.
WaveUpNekem ez vált be.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz
zojjektum #2351 üzenetére
Lehetséges,hogy valami app kavar be,ami kint van a zárképernyőn vagy az értesítési sávban,és gyorsan frissít!Én semmi ilyet nem használok,gyári lock van,és értesítésen is csak a netspeed van,minden más proginál ki van kapcsolva,sőt nem is használok állandóan futó progikat,csak az Időkép van mint időjárás,semmi víruskergető,clean master vacak,ilyenek,feleslegesek is.Lehet azért jó.Játékok is ki vannak szedve értesítésből.
-
BandiHUN
veterán
Kérheted gyorsabb postával is,és előrelátóan nem 1 db-ot. 2-3dollárban megáll egy normális,követős szállítás,és 2-3 hét max.Nomeg akciókor ki lehet fogni,valahol mindig van olcsón minden,sok shop árulja ugyanazt.Nekem tokom is van vagy 10 féle,az üveg hátlapútól az armorig minden.Üveg is fehér-fekete,mikor milyen kedvem van
20 dodóból egy élettartamra be lehet mindenből spájzolni.
-
BandiHUN
veterán
válasz
zojjektum #2345 üzenetére
Lehet,hogy a szenzornál koszos a telód.Nem feltétlen zsíros kenyérmorzsa
Nem szereti a szennyeződést,alkohollal,vagy arcszesszel érdemes pucolni.Nekem pl.azonnal éled-sötétedik,használok a szenzorhoz nyitó-záró progit is,mert annyira stabil.Viszont a hatótáv az kicsi,jó is,hogy azonnal reagál.Üvegből a kivágott vált be,vettem teljeset is,hogy jajdejóleszaz,de bekavart.
-
BandiHUN
veterán
Lehet,hogy az alkalmazkodó akksi kavar be.Írja is,hogy optimalizált appoknál előfordulhat háttérben nem frissülés,stb.Nekem frissítés után volt ilyen,egy időre offoltam,majd 1 hét múlva be,és azóta jó,néha késik kicsit a Messenger mindössze.De mellé 4 óra képernyővel 3+ napra jövök ki,3 óra beszéddel,1 óra egyszerű gémmel,2 óra face+messengerrel.Először a fele volt és rendetlenkedett is.
-
BandiHUN
veterán
válasz
zojjektum #2232 üzenetére
Nincs rá igazi megoldás.A probléma abból fakad,hogy a telefon lezárásához rendszergazdai jog kell,és csak úgy tud zárni,mintha restartoltad volna a telót.
Megkerülni nehéz más appban is,nem is stabil igazán.Én is kisérleteztem vele,de maradt a nekem még jobb dolog,a közelségszenzor,és csak élesztés.Nem kell megérinteni a telót,ha nem jött semmi,nem old fel ugye,csak "powergomb",és le is kapcsol pár mp múlva.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jarsilio.android.waveupSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jarsilio.android.waveup&hl=en_US
Én ezt használom,egy suhintás,és mintha powert nyomtam volna,bármikor rá lehet nézni a telóra.
De sok mindent tud,free és reklámmentes,akksit se eszik.Fliptokot használok,azzal is jó,kikapcsoltatni is lehet a telót becsukásra,stb.Még jobb is,mint a duplakopp nekem.Koszos kézzel nem kell megérinteni a telót,rá tudok pislantani.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz
odipapa #2111 üzenetére
Én amit használok,az csak azt a csíkot fedi le fix képpel,stb,de attól a helyén marad+olyan lehetőség van,hogy a Nova Launcherben eltüntethető,de úgyis üres marad,teljes képernyős app meg kitakarja.
Végülis értelme se lenne lejjebb hozni+a rendszerben van a notch meghatározva,erre valami fedő app lehet esetleg képes,de a telónak pont ez a lényege,hogy plusz kijelzőméret legyen.És ugye FHD+,tehát nem elvesz helyet.
Akit zavar,annak ottvan a sima A2,vagy más nem noccsos mobil.Én pl.szeretem,hogy kvázi plusz helyet kaptam.Hátrány,hogy mindkét oldalon kevés a hely.főleg balról az óra+két ikon,de jobbról is ki kellett kapcsolni a BT ikont,mert akkor már a wifi nem fér ki...
Ennyiből jobb egy újgenerációs mininotchos teló.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Egy talán botor kérdés,de létezik olyan root-megoldás már,ami nem zárja ki a gyári frissítést?Pár dolog,app miatt jó lenne root,de maradnék a gyári vonalon egyelőre.Azt se tudom,mennyire visszaállítható,elrejthető-e a root új frissítés esetén...amit elkerülnék,azok ugye a visszaállítások.1 nap,mire újrapakolja magát a teló ígyis+beállítgatni...de pl.a GCam jó lenne+megoldani pl.a fliptok nyitás-zárásra ki-bekapcsolást rendesen,stb...
-
BandiHUN
veterán
válasz
nesh_019 #1817 üzenetére
Az bosszant fel,hogy semmit nem tettek kiküszöbölni a dolgot,például elég ordas baki a wifi-BT együttnemműködés,ez egy divatos,jó telefon,és 3ezer egy okoskarkötő,hát nem igaz,hogy nem próbálták ki...
Az engedélyrendszer is durva,márcsak emiatt se ment a rátelepítés,nem működtek jól a komolyabb engedélyes appok,a frász meg azzal tört ki,mikor PONT a Messenger némult el,és még a LED se jelzett,csak rezzent a teló...Valami lépés lehetne már. 8.1-gyel jó volt minden.Nem is tudom,miért vártam a 9-et,de én a gondokról nem is hallottam előtte,pedig hetekkel előtte feltették sokan+bétában is felrakták.De ide se jutottak el gondok.
Erre puff,pont Karácsonyra lett katyvasz belőle...és maga a teló se kért resetet a leírásban,stb,meg működött is 1-2 napig.Jó teló,nem bántom,de a support...meg ez a duplakopp körüli mizéria...sajnos az enyém se tudja,a tokkal nyitás-zárás meg instabil.Plusz ígyis jobban merül,hiába tud duplakoppot.ÉS az egyszem használható app tele reklámmal,de tényleg,a fizetőse meg más és nem működik még úgyse,mint a free.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz
nesh_019 #1815 üzenetére
Jó kérdés,hogy tetted fel a 9-et,volt-e utána reset.Én például tökre azt hittem,jó lesz minden,1-2 napig nem is volt,aztán kezdődtek a szopások az elmászó hanggal,némasággal,BT és Wifi dobálással,ébresztéssel,szóval csak betoltam egy visszaállítást.
Elégedett persze én se vagyok most se,okosórám van,és BT mellett 200k-val megy a wifi,meg nem megy a teló 3 nap helyett kettőt se,mert konstans merül offon,de ez van,rootot,visszaállást nem akarok,most legalább ébreszt,nincs FC,és az a hang,olyan hangerővel szól,ahogy kell.A BT-t meg lelövöm update/letöltés/fényképszinkronkor.Élhető.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy WIFI-n keresztül a Play lassú.2-300K-val tölt le frissítést,appot.Mi okozhatja ezt?
Mondjuk nem egetrengető,de egyébként a speedtest 6-7 megabitet mér fel-le stabilan.Sajnos régi eszközök miatt nem tudom kihasználni az N-es wifit,legalábbis gondolom én.
Mi okozhat ilyen jellegű gondokat?Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Értesítésre jó,bár másféle megoldás a flash alerts pro,ami a kamera vakuját tudja felvillantani,ahogy és ahányszor tetszik,én hívásra és sms-re használom,híváskor folyamatosan hosszúkat villogva,míg csörög,SMS-re 3 rövid villantás,de mást is lehet jeleztetni,ezeréve bevált progi.Ami még egy alternatíva,az a NoLed progi,ez a teló kijelzőjét kapcsolja be,és színes pettyel vagy ikonnal teszi ki a fekete képre az adott eseményt,ezt néma módban kapcsolom be+tud olyat,hogy töltőre dugva kiteszi a töltés állapotát %-ban végig,vagy választható,hogy jelezze csak a 100%-ot,stb.
Lightflow sajna nem látja az értesítő led-et nekem,de mondjuk sokat nem is kisérleteztem,Messenger,Face,SMS,Instagram,amit használok,ebből furamód nekem az sms-t nem jelzi,pedig be is kapcsolja a kijelzőt,ha üzi jön,igaz az ugye a fentebbiek alapján megvillogtatja a vakut.
Egyébként jó lenne valami hekk arra,hogy legyen az értesítési led fényesebb.Nappal lényegében nem látszik az íróasztalon semmi belőle...hiányolom a Samsung szemkifolyató RGB ledjét,sőt ott rootolva lehetett a fényerőt,pulzálást,stb.álligatni a kernel menedzserrel custom rommal.
De...ez JÓ telefon.A kamerája nagyon jó,mondjuk Vernee Thor után megváltás,de énnekem a legjobb képessége,hogy nem égnek be a fények,nem sötétíti el a képet egy szemben levő lámpa,hanem minden látszik.
-
BandiHUN
veterán
27%-ról 100-ig 3551mAh a mostani.De lemerülni sose engedem,csakhogy full kimérjem,1x volt 7%-ról,akkor 3900 körül kaptam.
Tény,a pite jobban eszik készenlétben mondjuk.2.5 nap nagyjából,alig használva is,igaz wifi,mobilnet,helymeghatározás,és lóg rajta BT-n 2 okosóra+ 1 füles is zeneközben.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz
Anybody #1393 üzenetére
Én a normált raktam fel,reset nélkül(semmi nem is szól arról,hogy kéne,semmi mentési figyelmeztetés),biztonsági csomag is jött,minden jó a telón.Végülis jobbára ez úgyis egy 8.2 inkább,sőt én végképp többre számítottam...Nomeg semmi kedvem nem volt mindent újrapakolgatni,mégha minden mentve is van felhőbe meg gépre is...
-
BandiHUN
veterán
válasz
malnafanta #1400 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/re_xiaomi_mi_a2_lite_annyira_nem_lite/hsz_1246-1246.html
Én is kisérleteztem...lehet mókolgatni,gyárilag nem igazán támogatott,lehet azért,mert nem kapott ezt érzékelő direkt szenzort,csak az általános mágnesességérzékelő van.Mindenesetre kisérletezni,keresni kell!Root alatt persze megoldható lenne jobban.Nem a szenzort nem érni el,hanem a rendszert vezérelni körülményes root nélkül.Viszont rootot nem akarok egyelőre.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Szintén pite hegyek
Boldog Karácsonyt!
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
Williamgrant #1247 üzenetére
Köszi,de nem akarok rootolni,meg customozni.Csak gondoltam,ha egy nevenincs mókus meg tudja oldani összecsapottan,hátha valakinek ment jobban is...
Nem értem,miért nem támogatott dolog ez,mint ahogy a duplakoppot is megoldja az app a gyárilag nem ébresztősökön.
Csak most mazsolázhatok,mi nem tetszik neki töltéskor,hogy ki-be kapcsolgat kinyitva,mégegy bug a közelségérzékelő mellett.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Üdv!
Valaki tud normális mágneses tokra nyitó-záró appot?Egyet találtam,ami jó,de az töltéskor meghülyül+a proximity szenzort is használja,hiába a mágnesesre van állítva,elég kezdetleges.Pedig dudja a dupla koppot is gyárilag nem olyan telóval...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.luutinhit.sensorsforconver&hl=hu
Ez az app,full tele reklámmal,de csak állítgatáskor,és aki kísérletezne,PRO-t NE vegyen,mert az egy újabb app,még félkészebb,és nem működik!Visszatéríttettem én is...Sajnos a free-vel is leállt a gyerek 2017-ben.De én csak ezt találtam,pedig annyira evidens lenne már gyárilag is a tokkezelés,ha már van érzékelő...Én mindenesetre nézegetem,ameddig nincs jobb,a töltés+proximity-t leszámítva jó lenne.
-
BandiHUN
veterán
válasz
gyuri2008 #1055 üzenetére
Jobbára keresned kell ilyet.Ez tiszta Android,nincs tele ilyesmivel,mint a "márkás" készülékek.
DE azért nem is feltétlen kell ilyesmi(a cache OK),nagy a memó,összezavarja a rendszert,és úgyis újratölt mindent,de a jobb gombbal előhozhatod a megnyitott cuccokat,és oldalra kihúz,ami nem kell,vagy felgörget,és összes bezárása.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz
aprokaroka87 #1053 üzenetére
Leszopom magam,persze,hogy nem látszanak a cuccok,ha nem másoltam még át
Nomeg ki volt kapcsolva a Messengerben az automatikus képmentés.Hiába,reggel van,na
Már iszom a gyógykávét...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Apa+Fia #1049 üzenetére
Hogy amikor jön egy üzenet,fent jelenjen meg a szöveg pár másodpercig automatikusan,mint 6 alatt.Most csak hang+ikon megjelenés van.
Sokszor csak semmitmondó ráérős dolgok jönnek,ne kelljen mindenért az értesítőt húzgálni.+ a zárképernyőn se jelenik meg,mint eddig.Szerk.:
Még egy kérdés van...a Google fotók helyett hogyan lehetne szerezni Galéria appot?
A régi galéria minden képalbumot mutatott,de a Google-ben nem tudok mappát hozzáadni,így nem látom se a letöltött,se a Messenger képeket,azt nem találtam,hogy lehetne más mappát is hozzáadni.Fontos lenne a Messengeren és a Viberen küldözgetett képek kezelése miatt![ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz
Apa+Fia #1046 üzenetére
Egy gyors kérdés:Azt hol állítom be,hogy a jövő üzenetek,pl.messenger megjelenjenek,ne csak a jelük kerüljön ki?Hogy ne kelljen húzogatni le az értesítést,hanem pl.ha egy sms jön mondjuk hitelesítő kóddal,a pár mp-ig kint levő üziből írhassam is ki/láthassam,fontos-e egy üzi.Android 6-on voltam előtte,ott asszem' ez volt az alapértelmezett.Need help!
-
BandiHUN
veterán
Be lehet"ne" a normál módon,lehúzod az értesítőt,majd a kis fogaskereket nyomod 3 másodpercig,akkor megjelenik a Kezelőfelület hangoló ott,ahol a szoftverfrissítés,biztonsági mentés opciók vannak,ott be lehet(ne) kapcsolni.Mondjuk ott sok más hasznos dolog is van.Túl kicsi a %-hoz szvsz az ikon.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Apa+Fia #1038 üzenetére
Én is jelen,tegnap óta,remek készülék!
Az akksi %-ot sajnálom eddig egyedül,mert hiába kapcsolom be,semmi.
Plusz keresgélek is,hátha volt a Pie upgrade,nekem nem jött "hivatalosan".Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz
Williamgrant #967 üzenetére
Én apróról veszem innen,ha minden igaz,holnap...
Hamar is kell,adódott pont egy kék 4/64...meglátjuk.Megtetszett nagyon.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi Android One sorozatának második generációja a szerényebb kivitelben, a Mi A1 hardverével, de modern formatervvel és nagyobb akksival. Előbbi viszont (sajnos) szenzorszigetet is jelent.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok