- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Voice24
őstag
Érdekes ez a telefon, az biztos. Nálam a mymail alkalmazásban először csak egy fiók volt beállítva, és annál hiába állítgattam bárhogyan az értesítést, nem volt hajlandó sem a léddel, sem hanggal jelezni, ha levél érkezett. Aztán nemrég beállítottam az appban még egy fiókot, na annál (de csak annál) viszont jönnek az értesítések. Ezt is ki érti? Az meg a másik, hogy néha egyből jön a hangjelzés, ha email jött, de többször csak akkor, ha felébresztem a telót.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Nézőpont kérdése. Sokmindent kellene. A kérdés az, hogy megoldani akarod a problémát, vagy nyavajogni rajta? A Nova tud ugyanolyan kinézetet, mint a gyári launcher. Tárhelyed, RAM -od van elég. Akkor nem tök mindegy, hogy gyári, vagy custom launcher -t használsz? Engem egyáltalán nem érdekelnek a gyári programok. Minden telómra azonnal telepítem a megszokott programjaimat. Így sokkal kevésbé vagyok kitéve a teló dilijeinek.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Nova -ban megtaláltam a közvetlen elérést. Először ki kell választani a moduloknál a Nova parancsikonját, hosszan nyomva home -ra tenni, majd a Beállítások alkalmazásnál kell a kis nyílra bökni. Ekkor legördül az összes menüpont és a szürke kártyaikonos "SIM kártyák" nevűt kell kiválasztani. Ennek nincs külön ikonja, tehát a parancsikonra hosszan bökve, a szerkesztésnél még vmi ikont kell hozzárendelni. Akár a Play -ről is tudsz ilyet nyúlni, vagy ikonpakkból kiválasztani.
-
Somatom
veterán
Elvileg ezek nyilvános intentek, tehát rendelhető hozzájuk parancsikon. Normális launcher (pl. Nova, Apex) ki tudja listázni a Beállítások alkalmazás összes menüpontjának az elérhető utasításait. Bármelyikhez rendelhető közvetlen parancsikon, amit kirakhatsz a home -ra.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Nem állítom, hogy ez általános probléma, de én csúnyán alászaladtam. Ha az egyesben volt a netes kártya, akkor a kettesben levő hanghívóson nem voltam elérhető. Nagyon bosszantó volt, mert utólag derült ki, hogy többen kerestek, és volt köztük fontos.
[ Szerkesztve ]
-
seadrone
őstag
sziasztok!
bementem egy boltba, ahol megkérdeztem hogy van-e a 4 gigás mi a2 lite .
azt mondták hogy az a redmi 6 pro, meg a b20-rol magyarázott, hogy az csak a 3 gigásban van, stb.
légyszi kicsit tegyetek már rendbe hogy ez micsoda akkorilletve a huawei p20 lite-tal szemezek még, mit mondanátok erre pro és kontra?
köszi
[lhttp://xiaomishop.hu/mi-telefonok/mi-a2-lite/mi-a2-lite-okostelefon-4-64gb-feketeL]
[ Szerkesztve ]
-
expo
tag
Szia,
nálunk az A2lite 3/32 nem produkálja ezt, egyből érkezik a messenger és viber értesítés is (mail nincs szinkronizálva).Viszont Redmi 4x-en előfordul a hiba - néha 1-2 perces késéssel dobálja a viber értesítéseket, néha előfordul, hogy akkor jönnek az üzenetek, mikor felébresztem (de még nem oldom) a képernyőt. Tök random - mondjuk azt még nem figyeltem, mobilneten vagy wifin makrancoskodik, ez most jut eszembe.
Más értesítés nincs bekapcsolva, miközben az sms-ek mindig megjönnek, jelez a led is.Hasonló probléma egyébként rémlik LG-vel is a családban. Én mondjuk együtt tudok élni vele, de érthető, ha ez valakit nagyon zavar.
-
Krapulax76
tag
-
-
törölt tag
Nemrég ülök a gép előtt, böngészésem, jön a pop up, hogy jött új levelem. Átlépek a Gmail böngésző ablakba, frissítem egyszer, frissítem kétszer (nem a böngésző ablakot, hanem a Gmail felületen a farkába harapó kígyó nyilat), de a levél, amiről az imént pop up jött, hogy landolt meg sehol A készülékemen is, ami jelenleg a Redmi 4X is csak később jött értesítés. Én ezek alapján nem hinném, hogy kizárólag Gmail app para lenne.
-
ivatti10
aktív tag
-
MODERÁTOR
-
-
gzbotii
nagyúr
Samsung még külön processzoral is szerelte, LG is szerelt több féle kijelzővel. Ebben semmi újdonság nincs. Egy beszállító nem képes elegendő mennyiséget, pl, és több beszállítótól pótolják
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
hattrickuser
aktív tag
Rendszeresen szoktam TV helyett a DIGIOnline alkalmazást, illetve youtube Vanceden háttérbe mixet indítani. Ennél a telefonnál viszont nem szoktam külső hangszórót csatlakoztatni, anélkül is meg vagyok elégedve a hangerejével. Mindenképpen kiemelkedik az eddig általam használt Huawei, Alcatel, Meizu és HomTom készülékek közül (MTK procis típusoknál az MTK Engineering appal lehetet emelni a hangerőket).
De amiket Te írtál azzal sincs gond.
Itthon telefonáláskor félhangerőn, buszon kicsit feljebb állítva, munkahelyi csarnokban (sűrített levegős pisztolyok, stb...) maximumra állítva, mindig tisztán és érthetően hallom a beszélgetéseket.
Jack kimeneten nem szoktam zenét hallgatni, Bluetooth-on rendben van.
Kihangosítva egyedül a Vodafone automata rendszere halk, de amikor ismerőssel beszélek, semmi gondom nincs a kihangosítás minőségével, hangerejével. Igaz volt, hogy ismerős találta halknak, nem értette mit mondok mikor 3-4 méterre a lerakott telefontól beszéltem. Ez talán normális. -
gzbotii
nagyúr
Mondjuk én kb soha az életben még nem töröltem híváslistát, nem értem, hogy ez miért akkor nagy fetature...
Ha valami bizalmas van a telefonon, amit nem akarom, hogy mások lássák, a telefont védem egy PIN kóddal/mintávalWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
-
-
calamites
őstag
-
gzbotii
nagyúr
Az a stock Android felület.
Én ezért vettem. Több mint egy éve különböző Motokat használtam (G5s Plus, G5), azokat is a stock felületért.
Előtte volt négy Nexus készülékem is (Galaxy Nexus, Nexus 4, Nexus 7 II, Nexus 5X) a gyari android miatt. Nekem ez jön be, mint sokan másoknak.Millió más készülék van, nem stock felülettel, ezt el kell adni és olyat kell venni
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
-
azbest
félisten
A különböző chat programok értesítései megjönnek, ha nincsenek nyitva? Mert ha a push üzenetek nem az igaziak, akkor ahogy már felvázoltam, az internet kapcsolatod az oka. A natolt, többszörösen natolt kapcsolatokon át nehezebben jut át a push üzenet. A google push szolgáltatása egyébként nem is garantál azonnali megérkezést, az sem hogy valaha megérkezik, pont az ilyen technikai problémák miatt.
Ha a régi készüléken valami más módno van felkonfigurálva a levelezés, az lehet aktívan pollozza a frissítéseket, nem pedig push-sal várja. De általában nem egy misztikum a probléma oka, hanem valami helyi gány megoldás (és ez lehet a szolgáltatónál is, vagy hogy natolt ip-s netre routert kötsz).
-
azbest
félisten
Ha már mindent kipróbáltál, akkor nem árt visszaállítani alapértelmezettre a kavarodás helyett.
Tippek:
- nincs bekapcsolva adatforgalom csökkentő, ami valsz annyit tesz hogy az adat átmegy valami külső szerveren, ami törmöríti (mintha egy vpnre kapcsolódnál)
- a saját internet kapcsolatoddal nincsen valami gebasz? Wifin és mobilneten is probléma?
- ugyanolyan internetre kapcsolódik a két teló vagy más tarifacsomag is lett?
- régi telód lehet nem tud ipv6-ot, de az új meg igen, aztán abból is lehet gebasz, főleg hogyha a wifid és/vag netszolgáltatód valami kókány megoldást használ 6-ra.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
calamites
őstag
Nos nálunk a családban 2 db ilyen készülék van lassan 2 hete.
Vásárlási szempont volt, hogy nem lehet tepsi, Xiaomi legyen, és legyen benne B20.
Tapasztalatok:
Redmi 4 prime után felüdülés, hogy van B20. Nálunk semmilyen probléma nem merült eddig fel. Sőt pont az ellenkezőjét tapasztalom. MIUI rendszer alatt, előfordult, hogy messenger értesítés csak akkor jött meg, amikor feloldottam a képernyőt, Miband 2-vel is egy kész tortúra volt csatlakozni, és gmail is előfordult, hogy csak akkor jött meg, ha beléptem és frissítettem.
Ennél a telónál abban a percben megkapom a gmailt, amikor küldik.
3 apróság van mindössze:
--Hiányzik a MIUI magyar böngészője (ezt majd beszerzem).
--Nem lehet egy koppintással lezárni úgy, hogy feloldásnál elég legyen az ujjlenyomat.
--Ha a zsebemben csörög a telefon, és automata a fényerő, akkor amikor előveszem világos helyen, akkor (miután a zsebemben sötét volt) nem látom ki hív.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Állítsd be, hogy minden üzenetnél kérsz értesítést.
Gmail -> beállítások -> emailcímed -> értesítés beérkezett üzenetekről -> értesítés minden üzenet esetén█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
azbest
félisten
csak tippelni tudok, de lehet, hogy különböző selejt %-okat garantál csak a gyártó és aszerint ad árat, nagyobb rizikóval olcsóbbat.
Ha a forgalmazók maguk kezelik a garis problémákat, akkor maguknak kell megvenniük a csere készülékeket és alkatrészeket cserébe az olcsóbb beszerzési árért. Úgy pedig könnyen kijöhet az, hogy az ilyen csak memóriában és flash méretben különböző készülékek legtöbb alkatrésze azonos, ugyanannyi költség az olcsóbb készülékét is cserélni, mint a drágábbét. Szóval kisebb rizikó, ha csak a drágábbat árulják. Az olcsó változat bevételéhez képes a javítás ugyanolyan drága, mint a nagyobb változatnál.
Vagy szimplán csak az olcsóbb készülékkel is ugyanannyi munka van, de sokkal kevesebb a profit, ezért inkább nem árulják.
Persze ez csak az én agymenésem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget