- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi98
tag
Privátban vagy akár itt kaphatnék egy kis segítséget hogy a gyári Google Android One helyett ezt hogyan tudom telepíteni?
Gondolom mivel full gyári megoldás ezért nem kell hozzá root meg twrp és hasonló dolgok..
De szétnézek Youtubeon is hátha van róla valami tutorial videó. :D -
Grecky
senior tag
-
Igen, ezzel nagyjából tisztában voltam, bár úgy tudtam, hogy MIUI-t nem lehet telepíteni.
MIUI-re folyamatosan jönnek a frissítések? És meddig?Egyetlen egyszer kell csak felrakni a MIUI-t ramból futtatott twrp-vel.
Sajnos ehhez semmit nem értek, legfeljebb egy igen részletes, szájbarágós, lépésről-lépésre szóló leírással tudnék mit kezdeni. -
cool13
őstag
-
Vibalazs
tag
Nekem azért nem logikus amit ír mivel ez egy 32GB-os modell. A micro SD meg 64GB-os. Ebből adódóan nem lehet sehogysem 128GB. Viszont a régi "lassú" 32GB-ossal 64GB-nak írja.
Jelen pillanatban is külső tárhelyként van csatlakozatva. De sajnos napi 4-5 alkalommal megkérdezni, a fotók alkalmazásban, hogy adok e neki hozzáférést. Van családban még egy ilyen telefon és az is ezt csinálja. Kb 1 évvel ezelőttről külföldi GB-s vásárlás.
-
Vibalazs
tag
Aliról (99,3%). Ismerem, hogy miket szoktak vele csinálni. Volt tesztelve tele írtam 1GB maradt rajta szabad. És ez után mindent vissza tudtam róla olvastatni.
Telefonban van már egy pár napja és még ott sem volt vele probléma csak ha a telefontárhelyeként állítom be.
Ami még érdekes, hogy tudja milyen gyártmány. Hol ott másik eszköz nem írja ki.
-
Somatom
veterán
A Bluetooth + 2,4GHz -cel van a baj, mert mindkettő 2,4GHz -en működik és a rossz antenna elhelyezés miatt interferálnak. Ez nem egyedi eset, főleg dzsunkafonoknál tapasztalható. Ezt lehetne kikerülni úgy, hogy 5GHz -re állítod a hotspotot. Csakhogy az meg harmat gyenge ezen a telón.
-
Somatom
veterán
Ugyanez a szisztéma lenne nálam is. Csak úgy (ahogy) működik, hogy az 1 -esben van a hanghívós kártya és a 2 -esben a netes (flottás, csak netes kártya, net APN -nel). Így is előfordul, hogy nem kapcsolhatót jelez a hívónál. Ha a 2 -esben volt a hanghívós kártya, akkor pár perc után leszakadt a hálóról és se hívást, se SMS -t nem fogadott. A hálózatmódok opciói (*#*#4636#*#* -> Telefon adatai -> Preferált hálózatmódok) viszont csak az 1 -es sloton érvényesülnek. Ez (is) szoftveres hiba, mert ugyanennek a telónak a MIUI -s változatában külön van opció az 1 -es és a 2 -es slot -ra.
A legújabb gyöngyszemem az a hotspot. Az 5GHz annyira gyenge, hogy az 50cm -re levő tabom néha leszakad a hálóról. Átváltottam 2,4GHz -re. Ott fullos volt a térerő, csak épp a bitek nem akartak dzsavelni. A PH fórum is csak nyögve töltődött be, videostream pedig teljesen felejtős volt. Sejtettem, hogy mi a bibi, (mert láttam már falon pókot) és kikapcsoltam a Bluetooth -t. Persze, egyből megtáltosodott a net. Szóval, most választhatok, hogy okosóra, vagy hotspot, mert a kettő együtt nem megy. Király!
-
rantottsajt
tag
Nem, a hangszoró patika volt, én is visszakérdeztem, hogy miért azt cserélték, amire vállvonós, hozzá nem értős választ kaptam, az volt a lényege, hogy ők nem tudják, hogy pontosan miért, de ne aggódjak, a külföldi szervizben bevizsgálták a telefont, és biztos ez volt az oka, ezért.
Tegnap csináltam egy kis gyűjteményt a jelenségről, mappa itt.
Illetve, ami még érdekes, bár erről még a szervizbe adás előtt tudtam és a szervizben is mondtam egyébként: egy rajzprogramot elindítottam, és a "kattintgatásokat" rögzítettem, és mindegyik egy sávban, a bekapcs gombbal egy magasságban van. Kép itt.
Amúgy a Wayteq volt igen, és Németországba küldik ki a telefont, akikkel semmi kapcsolatuk nincs, tehát 3 hét után érdeklődtem, hogy mi a helyzet (mert elvileg ennyi idő alatt vállalják a javítást), de mondták, hogy nem tudnak semmit, csak ha megérkezik a telefon hozzájuk vissza.
Viszegetném én az örökké valóságig, de tőlem baromi messze vannak, illetve a nyitvatartási idejük is egy vicc, csak akkor tudom vinni, ha szabit veszek ki... -
rantottsajt
tag
Boltba vissza vinni nem tudom, februári vétel, és sajnos május végén kezdett ennek neki. A szervizbe tudom visszavinni, de ahogy lejött, ők csak felveszik a telefonokat, kiküldik a központi szervizbe, ahol azt vagy csinálnak vele valamit, vagy nem, de gőzük sincs, hogy ott mi történik, miért azt csinálják vele, amit (pl. nálam miért hangszórót cseréltek, miért nem képernyőt...?)... így attól tartok, hogy csak megint leadom egy hónapra feleslegesen, és ugyanúgy hibás marad... szívem szerint elállnék a vásárlástól és visszakérném a készülék árát, de nyilván az már nem lehetséges. Csalódott vagyok.
-
Dr.NX
addikt
Tökmindegy, hogy nálam hogy viselkedik.
Ide jelentsd be:
https://digi.hu/mobil-eszrevetelek -
Igen, kicsit drasztikus voltál. Szerintem normálisan kérdeztem, szerintem normálisan mondtam, hogy nem ehhez van köze.
Nem hívószámkijelzéshez volt/van köze, hanem értesítéskijelzés a "Telefon" kapcsán..
Jogos, nem írtam, hogy ezt a kört lefutottuk, jogos, hogy nem írtam részletesen körbe a problémám.Azóta megvan a megoldás, közzé is teszem, ámbár bocsi, de pofátlan volt a reakciód e tekintetben.
Az "ilyenek miatt, mint Te" részt nem minősítem. Tudom, hogy hidegfront-melegfront erősen befolyásolja az emberek kedélyállapotát.
Semmi gond, lehet parasztosan is reagálni, de én normálisan írtam.
Tehát, ha lehet ezt követően is maradjunk a normális hangnem mellett. Nem értem a felém mutatott arrogáns megjegyzést sem, mert szerintem nem tettem azért, hogy így reagálj!
-
-
Somatom
veterán
Három hétig roamingban vagyok. Ha találnék is valahol wifit, arra nem szeretném ráengedni a frissítést, mert semmi garancia sincs arra, hogy pl. egy Autohof wifijén végigfutna. Hangoskönyvet, zenét, rádiót szoktam rajta hallgatni, a kamerafigyelő fut rajta, meg hotspotot ad a tabomnak. Inkább ez a kicioccó kapja a napot, meg rázkódjon a szélvédőre tapasztva, mint a rendes telóm. Ehhez minek kéne nekem a frissítés?
-
-
-
nesh_019
senior tag
Üdv
ha a TV-t irányitom a youtube teloról akkor ha háttérben van a youtube alkalmazás akkor villog a képernyőm...
Random le és fel kapcsolódik wifin, más wifi routerrel is próbáltam másnál ott is csinálja, kisebb lett a hatótávolsága könnyeben elveszti a jelet.
Facebookon nehezen tölti be a videókat wifiről és néha csak ugy befagy az egész.
Újra raktam már a telot teljesen de nem segített rajta.
-
-
thebald
újonc
Kékéknél cseréltettem SIM kártyát, nem használt.
Miután olvastam a hszedet, én is átállítottam a nem-default (tel, net, sms) kártyán a hálózattipust 3Gre, működni látszik, megoldotta a problémát.
Egyébként hogy jöttél rá erre a megoldásra? Borzasztóan nem triviális (nekem).
Lehet, hogy mindkét kártyára nem bírja a 4G-t?
Köszönettel:
Thebald
-
-
BandiHUN
veterán
27%-ról 100-ig 3551mAh a mostani.De lemerülni sose engedem,csakhogy full kimérjem,1x volt 7%-ról,akkor 3900 körül kaptam.
Tény,a pite jobban eszik készenlétben mondjuk.2.5 nap nagyjából,alig használva is,igaz wifi,mobilnet,helymeghatározás,és lóg rajta BT-n 2 okosóra+ 1 füles is zeneközben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Macska topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest