- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz Szállító76 #2498 üzenetére
Nem ugyanaz a probléma, mert nála sehol sem jelezte. Nálad csak a Nova nem jelzi, ergo a Novának nem adtál hozzáférést az értesítésekhez.
-
dzsi23
addikt
Sziasztok!
A1-ről váltanék A2 Lite-ra, van esetleg valaki, aki szintén A1-ről váltott? Jobb, esetleg rosszabb valamiben? Elégedett vagyok az A1-gyel, kizárólag a méret miatt cserélném le.Egyéb:
A szoftveres/frissítési problémákkal mi a helyzet jelenleg? -
Voice24
őstag
MyMail-t használ valaki? Én igen, és ezen a telón sehogy nem tudom beállítani, hogy rezgéssel jelezze, ha email érkezik, és az értesítő led sem világít email esetén. Az ikonon megjelenik az értesítési pötty, de az már sokat nem segít, ahhoz már meg kell nyitnom a képernyőt. A korábbi Alcatel Idol4-es ezeket simán be tudtam állítani.
-
Somatom
veterán
Elvileg ezek nyilvános intentek, tehát rendelhető hozzájuk parancsikon. Normális launcher (pl. Nova, Apex) ki tudja listázni a Beállítások alkalmazás összes menüpontjának az elérhető utasításait. Bármelyikhez rendelhető közvetlen parancsikon, amit kirakhatsz a home -ra.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
nobela
senior tag
Próbálgatom ezt a dual sim működést, eddig rendben megy.
De az létezik hogy huszonnyolc menüponton kell keresztül menni ha az egyik kártyát ki akarom kapcsolni ???
Munkaidő után lekapcsolnám a céges kártyát, gondoltam ez egy kattintás... Erre végig kell nyomkodni hozzá a menüt?
xDuoo MT-604 csöves hibrid fejhallgató erősítő 1 év garanciával eladó: 49.900.-
-
stanley00
tag
Értem én de tényleg arra lennék kíváncsi, hogy az normális egy stock android rendszeren, hogy semmi értesítést nem ad egy beérkezett sms-ről vagy, hogy egy elmulasztott hívás után legalább a tárcsázó ikonján ott legyen egy piros jelzés. Ez mindenkinek így működött amikor megvette és használatba vette?
-
csokmeigergo
újonc
Sziasztok! Már ketten is panaszkodtak, hogy hívás közben sistergést, vagy zúgást hallanak a telefonban, miközben velem beszélnek. Én ezt a zúgást nem hallottam és eközben őket is jól hallottam. Állítólag nem folyamatosan, tehát egyszer csak elkezdett zúgni a vonal, majd abba maradt, majd megint... Találkozott már valaki ilyen jellegű problémával? Lehet, hogy a telefon mikrofonjával lehet valami probléma?
-
stanley00
tag
Sziasztok! Az lehetséges, hogy ennél s telefonnál nem működik az értesítés nem fogadott hívásra és érkezett sms-re? Semmit nem jelez a telefon. Semmi launcher nincsen rajta. Ha hívtak nem jelzi a tárcsázó ikonjánál és ugyanez van sms-nél is. A zárképernyőre sem teszi ki pedig engedélyezve vannak az értesítések. Mi lehet a gond?
-
-
ra^ven
senior tag
válasz igazmondó78 #2476 üzenetére
Akkor mégis en vagyok béna.. Köszönöm.
Egyre jobban nem jön be ez az androidone os vonal sajna.
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
ra^ven
senior tag
-
ra^ven
senior tag
Üdv!
Kis segítséget kérnék, én nehezen igazodok ki ezen a telón MIUI után..
Feltettem a microsoft launchert, míg 4xen volt a beállításokon belül kezdőképernyő menű ahol a launchert variáltam itt nincs, hogy lehet átmenni stockra anélkül, hogy eltávolítanám?Duplakopp nincs rajta, valamint nincs valami beállítás arra ha zsebre rakod, ne oldja fel magát vagy ilyenek?
Köszi szépen.
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
nesh_019
senior tag
sziasztok, hogyan tudom beállítani a telon hogy csak a 2.4GHZ -s wifire kapcsolodjon fel? 5GHZ-re pedig ne.
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
seadrone
őstag
sziasztok!
a napokban tevezek venni egy ilyen telót, 4/64-est, a kérdés hogy hol érdemes.
pl smartshop, mmarkt, konzolvilág, ipon?
gari szempontjából is különbözőek, de ezt sose értettem hogy melyik miért jó.köszi
-
pippin12
tag
Sziasztok
Tudtok olyan üvegfóliá-ról ami full képernyőt lefedi és átlátszó a széleknél? Sajnos amit eddig vettem az mind fekete v fehér keretes és oldalt mindegyik kitakart 1mm a kijelzőből.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Nem állítom, hogy ez általános probléma, de én csúnyán alászaladtam. Ha az egyesben volt a netes kártya, akkor a kettesben levő hanghívóson nem voltam elérhető. Nagyon bosszantó volt, mert utólag derült ki, hogy többen kerestek, és volt köztük fontos.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
nobela
senior tag
Sziasztok, eddig soha sem volt szükségem dual SIM-re de most kaptam egy céges telefont és nem akarok két vassal mászkálni, úgyhogy beleraknám a kártyát a Mi A2 Lite-omba.
Van valamilyen ismert probléma / hátrány a dual SIM-es működéssel kapcsolatban? A céges lenne a második SIM (telefonként ennek hibátlanul kell működnie), de a mobil netet pl. az elsőről használnám.
xDuoo MT-604 csöves hibrid fejhallgató erősítő 1 év garanciával eladó: 49.900.-
-
novinyul
veterán
Neked kell eldönteni hogy mi a fontos. Méret illetve az oprendszer a két nagy különbség. A Redmi 7 nagy telefon, nem full hd a kijelző(bár nagyon jó) kamera nagyjából egálban van, hardver picit jobb a Redmi 7-ben. Aztán nagyjából ennyi.
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
van
csendes tag
Új telefonra van szükségem. Az egyik jelölt Xiaomi Mi A2 Lite a másik a Redmi 7.
A Lite mellett szól az Android One és a kisebb kijelző. A redmi 7 mellett a hosszabb akksiidő, kicsit olcsóbb ár és a tartozék gorilla glass fólia.
Ti a tapasztalatotok alapján melyik mellett döntenétek ha most vennétek új telefont ? -
artid
aktív tag
-
Sztui
csendes tag
Amikor rezgőre vagy némára van állítva a telefon és kapcsolódva vagyok wifi-hez, akkor fent csak egy pöttyként jelenik meg a Wifi. Erre van megoldás, hogy normálisan jelezze ki a Wifi erősségét?
-
rin33
senior tag
Az enyém nem tudja alapból a dupla koppos felébresztést de így működik: [link]
-
konzi
aktív tag
Mi most egy korrekt ár érte?
,egy valaszt megerdemlek ??,
-
Klikk1984
csendes tag
sziasztok
Kéne egy kishelp!
Kezdőképernyőn hogy tudom kikapcsolni , hogy ne írja fent a dátumot meg az időjárást?
Tuti egyszerü csak én vagyok béna hozzá
thnx[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Nekem is csinálja,szerintem frissítés tette érzékenyebbé a dolgot.Egyébként valódi opció,hogy gyors dupla powerre megnyitja a kamerát,de nem kikapcsoláskor,hanem bekapcsoláskor van értelme ugye,mert nem kell feloldani sem hozzá.A Beállítások/Rendszer/Kézmozdulatok alatt tudod ki-be kapcsolni.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Met
nagyúr
Az feature ha megnyomom a powergombot hogy lezárjam a képernyőt, rezeg és elindul a kamera? Nem mindig csinálja.
Tokban van, lehet dupla nyomásnak érzékeli.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Esetleg van olyan a csoportban, aki sikeresen felrakta a telefonjárar a Google Camera-t GCAM.apk-t?
Ennek a menetét és pár okosságot tudna róla írni?Előre is köszönöm.
-
BandiHUN
veterán
válasz TaylorPro #2436 üzenetére
Csak trükközni tudsz a közelségérzékelővel/fényérzékelővel,progival,WaveUp,de van sok más is.És persze vannak hülyülések is,sajnos nincs szenzor a telóban erre.
WaveUpNekem ez vált be.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
rin33
senior tag
A legújabb RR Remix [link] jól sikerült, nagyon stabil lett, lag mentes mint a gyári, OTA is lesz.
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok! Már volt ez a kérdés, de a kérdező nem.kapott választ erre és most u.a. a problémám nekem is.“Olyan probléma van a készülékkel, hogy nem mindig jelzi ki a hívást. Csörög a telefon, de nem jeleníti meg, hogy valaki hív. Ez mitől lehet, tudtok valami megoldást?!"
Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét, felismerte az antivirus...
-
TaylorPro
addikt
A mágneses toknyitást másnak sem érzékeli? Aktív tok kilőve?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok! A tegnapi napon valami történt a telefonnal. Használat közben (nem netezés során is) többször dobál be hirdetéseket, valamint a képernyő lezárásakor valami új zárolt képernyő került beállításra az engedélyezésem nélkül, ami olyan ikonokat is tartalmaz, amik korábban nem voltak a záró képernyőn, illetve az ujjlenyomat olvasó sem oldja fel egyből a zárást, be kell még pötyögni a számkódot is.
Mi lehet a hiba ?
Segítségeteket előre is köszi! -
Sztui
csendes tag
Azért szeretném kikapcsolni, mert nekem nem az a szempont, hogy minél gyorsabban töltsön fel. Hanem az, hogy minél jobban kíméljem az akksit.
De köszi a választ amúgy! Sajnálom, hogy nem lehet... :/ (más töltővel sem szeretném tölteni. Nem tudom, hogy az mennyire jó a telefonnak)
[ Szerkesztve ]
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
A vissza gombot valahogy át lehet varázsolni a jobb oldalra - ha már nem fizikai gomb?
Gippazoid Novelties Inc.
-
félisten
Erre van valakinek ötlete?
Az Opera ilyenkor fekete képernyőre vált, más appok simán nem érzékelik a tapit, stb.
Az android navigációs gombjai működnek ilyenkor is, és minden app helyrejön, ha megnyomom a kocka gombot, majd újra kiválasztom az appot.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Voice24
őstag
Nekem a ma lefuttatott frissítés óta beindult a Google, már három albumot és egy filmet készített rólam, csak jönnek az értesítések...
-
bumbalaci55
tag
Sziasztok!
Olyan fóliát/üveget keresek aminek a szélei lekerekítettek
teljesen rásimul a kijelzőre.
Mit ajánlanátok?(a világon mindenből kettő van)
-
Sztui
csendes tag
Sziasztok!
A gyostöltést hogy tudom kikapcsolni? Ki lehet-e kapcsolni?
-
Szaraz
tag
Sziasztok!
Meg lehet azt nézni, hogy mennyi a pillanatnyi memória foglalás? A 4GB-ból mennyi a szabad.Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
félisten
Nekem olyan gond volt a frissítés elött, hogy ha egy app meg volt nyitva és a képernyő elaludt, majd feloldottam, akkor nem vette be az app az inputot.
A frissítés óta ezt nem tapasztaltam, de még nem akarom elkiabálni.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
artid
aktív tag
Feltettem én is az frissítést. Eddig újdonság nincs, de mintha eltűnt volna valami alkalmazásom, ami "F" betüvel kezdődik. Megváltozott a sorrend, de nem tudom mi nincs ott
Másnál hasonló?[ Szerkesztve ]
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
pippin12
tag
Sziasztok
Crdroid romon másnak is disconnectel az 5ghz es wifi? 2. 4 en megy simán.. Mi lehet a gond?
-
zojjektum
senior tag
Megérkezett az áprilisi update.
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Páromnak vettem egy ilyen telót, de panaszkodik hogy a chrome és a FB is néha nagyon lassan nyit vagy tölt be új tartalmakat.
Honor 7-ről váltott, az pedig elvileg egy kicsit gyengébb. Más is tapasztalt hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Blu-ray lejátszók
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest