- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Vissza lehet állni valahogyan a 9-esre úgy hogy a beállítások megmaradjanak ami most van?
Fontos lenne mert céges telefon és nem tudok minden kézzel visszapakolni.. -
KBL001
tag
válasz TaylorPro #3584 üzenetére
Féltem,hogy ez lesz a válasz.
Amúgy ma olyat csinált a teló,hogy lezárt képernyőt egyszercsak feloldotta a zsebembe (mintával van zárolva) és random hozzá adott embereket az egyik viber csoportomhoz,benyomta a helymeghatározást,energia takarékos + éjszakai módot es a bluetooth-t is.
Úgy vettem eszre,hogy rám írtak,hogy mit keresnek ők abban a csoportban. Én meg vakartam a fejem,hogy ez most mi... -
KisTücsök
addikt
Hali!
Pár hónapja raktam rá MIUI-t (11.0.5). Tegnap a semmitől olyat csinál, hogy ha a kezdőképernyőre megyek, akkor betölti az ikonokat kicsit lassan, majd kiírja, h "A(z) MIUI kezdőképernyő alkalmazás...
Elküldi a jelentést elemésre?" és ez után még pár blablalba. Szóval gyak crashel gonolodom? Ha még mielőtt kiírja ezt az üzenetet, rányomok valami progira, akkor azt bedobja, az úgy működik. Próbáltam beállításokból resetelni gyárira, de nem csinál semmit..
Valami ötlet?
-
tobias40
veterán
Hol kell beállítani hogy a bejövő híváskor is teljes képernyőn mutassa a hívót és jól látható legyen?
Most ez csak akkor van ha én indítok hívást!
A bejövőnél csak kicsibe mutatja(képernyő harmada-negyede) és nem is mindig ébred fel a kijelző sem ha hívnak! -
neopeti
tag
Töltsd le az ADB 1.4.3 és rakd fel C gyökérbe,
Engedélyezd az Usb hibakeresést
Töltsd le twrp-3.3.1-dees_troy-daisy.img
Töltsd le Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_02.02.2020.ziprakd Fastboot módba a telót, Le gomb meg power
Adb mappába rakd a twrp és a force disablert
Gépen menj az Adb mappá, indits parancssortAdd ki a parancsot , fastboot devices, kiirja a telódat,
Add ki a parancsot , fastboot boot twrp-3.3.1... blablavársz és recovery elindul magától
Kérdés, hogy minek neked ide a twrp ? Mit akarsz vele csinálni?
mit nem értesz ezen?Van dupla koppos ébredés is, amúgy ez működik főzött romon
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
A fényképezőben a zárhangot ki lehet kapcsolni?A fényképezőgép beállításoknál kikapcsoltam, de még mindig van hang.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Szaraz
tag
Sziasztok!
Én még nem frissítettem 10-re, viszont megint eltűnt. Ezt is visszavonhatták?Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
djzoy
tag
sziasztok! a segitségeteket szeretném kérni. ki van nyitva a bootloader a telefonomon,de szeretnék fel tenni rá egy TWRP t. android 10 van rajta. hogyan csináljam.?
-
Szia!
Én vissza állítottam, de az általad írt két probléma utána is megmaradt, igaz nekem még az első hullámos frissítés van rajta, de ahogy olvasom, az újabb se sokkal jobb.
Szerintem tovább kell várni és reménykedni, hogy egyszer jó lesz, vagy vissza kell rakni a 9-est.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
félisten
Sziasztok!
Frissítettem 10-re, még az első nap, amikor megjelent.
Két dolog feltűnt azóta:
1.) a képernyő feloldás nehézkesebb, a képernyő legeljától majdnem a legtetejéig kell húzni az ujjamat.
2.) az egész rendszer lassabb lett.Alaphelyzetbe állítás nem volt a frissítés után, de nem is vagyok biztos benne, hogy erre szükség van még.
Meg kéne csinálnom, lehet köze a fenti két furcsasághoz?Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
nobela
senior tag
Sziasztok, megint viszavonták a 10-est?
Pár napja már megjelent de akkor nem frissítettem, most viszont már nem találom.
xDuoo MT-604 csöves hibrid fejhallgató erősítő 1 év garanciával eladó: 49.900.-
-
KBL001
tag
Hogy lehet eltüntetni a beállításokból,hogy ne mutassa folyton a :
A Pixel személyre szabása
Állítson be ujjlenyomatotEgyiket se akarom és nem is vagyok rá kíváncsi,de már nem lehet oldalra húzva kukázni,mint a 9-en.
-
Grecky
senior tag
Párom A2 lite-ja nemrég frissült, pár hibát leszámítva egész használható 10-el.
Negatívumok:
- egy idő után belaggolnak az animációk, alkalmazás váltáskor/megnyitáskor, újraindítás után pár óráig ok, utána újra kezdi
- dual 4G továbbra sem működik rendesen, egy idő után ledobja az egyik kártyát a hálózatról és azt nem lehet hivni
- volte visszajelzés (hd felirat) nincsPozitívumok:
+ Akksi idő ugyanaz, mint 9 alatt
+ Kontrasztosabb kép, szebb színek
+ Friss rendszer, modernebb kinézetHardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
KBL001
tag
Megoldódott.
Viszont most az a gondom,hogy nincs értesítesi ledem. -
KBL001
tag
Sziasztok!
Most frissült a telóm a 10esre. És azóta nincs hangja a mail-nek,a viber-nek. Csak rezeg.
Ez mitől van?
Engedélyezve van mind a kettőnél a hangjelzés,eddig is így volt és semmi nem állítottam át.Köszi
-
Barret01
újonc
Sziasztok
Csak nekem nem akar a telefonom 4g hálózaton működni ? Már mint a mobil net működik rajta (4g-n) , de ha lakáson belül vagyok akkor át vált 2 g re de lakáson kívül nyitott területen is csak 3 g és ott se maxos a térerő . 30-as vagyok ez már a 2. új sim kártya és 1x már küldtek vissza 1 új telefont gariba. A probléma pedig ott kezdődik hogy telefonálás közben a hívófélnél elésűrűn recseg telefon vonal . Valaki tapasztalt hasonlót ? Ja igen másik telefonnal (5 éves samsung) ilyen gond nincs az új sim el se . -
szetib
tag
válasz hifikus #3575 üzenetére
Eltekintve az el nem tűnő "Pixel személyreszabása" és a "mobilhálózatok" magyarításának hiányától rendben van a telefon, nem is gondoltam, hogy az android már itt jár - iphone-t használok.
Én mindenképp frissiteni akartam, pont az iphone-hoz hasonló vezérlés miatt, látható gombok nélkül. Ez pl nagyon tetszik. A családban van amúgy droid, de csak MIUIs, ráadásul korábbi android verziósok, szóval nekem a vegytiszta android is új. Ma végig ezt használtam autós navigációként (GoogleMaps), plusz internet rádióként BT-on összekötve és még most is erről írok éppen 28%-os töltéssel. Ezért nekem az akksi is pozitívum a korosabb iphone mellett, de ez ugye mindenkinél más, akku állapotától függően. Remélem jön méga Pixelünkrea készülékünkre egy javítás, mert elég jól használható.
Nekem a naptár jelez rendesen. -
hifikus
tag
Alapvetően csak azokat az eseteket látni itt amikor valakinek problémája van a 10-esre frissítéssel. Ha van akinek hibátlanul fut, az is írhatna pár sort, hogy minden oké e. Én még 8-ason vagyok, és egyetlen problémám ezzel, hogy a naptári jelzések nem mindig jeleznek. Ezért gondolkodom, hogy megpróbálnám a 10-est.
A jelzésekkel kapcsolatban már kipróbáltam mindent. -
FireKeeper
nagyúr
válasz TaylorPro #3573 üzenetére
ezt már én is megtaláltam, de ez csak azt állítja hogy 2-3 gombos, vagy gesztusvezérelt a navigációs sáv. a sávon belül a gombok sorrendje nem változik, és én azt szeretném megváltoztatni, hogy a jobb oldalon legyen a vissza gomb.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
TaylorPro
addikt
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
feltettem az Android10-et, ami szépen el is csinálta a jól bevált navigációs sávomat, ahol menü gomb mellett jobb oldalon volt a vissza gomb. ezt vissza lehet csinálni? egyszerűen nem érem át normálisan a bal oldalon (RIP)
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
gabi1818
újonc
Sziasztok.
Immáron 10esen. (Új, a napokban érkezett frissítés)
Olyan kérdésem lenne hogy a duplakoppos felébresztés még mindig nem megoldott rendszer szinten?
Anno 2 éve mikor vettem a telót akkor nyilván működött aztán 2019 elején egy frissítés kioffolta.
Ez a funkció azóta sem elérhető?
-
igazmondó78
csendes tag
A wifi jelben lévő szám szerintem a wifi szabványt jelenti amit a telefon tud. mert 2.4 és 5 GHz en is 4-est mutat. (az elérhető vagy mentett wifi db számához semmi köze)
[ Szerkesztve ]
-
Grecky
senior tag
Volte funkció nálatok megy az új frissítéssel? Nálam nem írja a HD feliratot.
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
szetib
tag
- Nektek is ez a build van?
- A személyre szabás sosem tűnik el.
- A fejlesztői beállításokban lehet az ikonok alakját, betűtipust változtatni
- Mobilhálózat beállítása nem magyar nyelvű
- A wifi jelnél miért van egy szám (4) ?Nálatok is ez van?
[ Szerkesztve ]
-
Zoly75
aktív tag
Nekem még az első Android 10 felment, aztán mostanában jött az a frissítés, ami az Android 9-re szántak, de nekem ugye nem megy fel a 10-re, és ezt írja is.
Ez el fog tünni egyszercsak és jön új 10-es, vagy valamit tennem kell ennek érdekében? -
net91
senior tag
Az frissítés után nem működött az ébresztéshez használt alarmatic. Ismételten feltettem most már ugyan működik, de csak részben.
Korábban ki tudtam kapcsolni az ébresztést azzal, hogy megfordítottam a telefont, de ez most nem működik.
Tud valaki olyan ébresztőt, amely tudja ezt a funkciót?Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
A hozzászólások alapján ugyanazok a hibák bent maradtak, mint az előzőben, amit pár hete használok. Talán majd a javítás javításának a sokadik javítása. Ez már kezd vicc kategória lenni.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
hajraolaj1
tag
Sziasztok, este raktam fel az Android 10-et a telóra, egyelőre szokatlan pár dolog. Ami leginkább érdekelne, hogy amikor írok, miért húz alá mindent pirossal és ha rákattintok a szóra, akkor miért kérdezi meg, hogy hozzá akarom-e adni a szótárhoz? Sose volt ilyen funkció bekapcsolva, az automata javítás is mindig offolva volt, de ez most azért basz fel, mert kibaszott zavaró hogy minden piros, másrészt meg ha elírok valamit, nem tudom a kurzort odamozgatni a szó közepére, hogy beírjak egy betűt stb. Illetve én is Nova Launcherezek, nekem sem jó az a funkció, hogy egy gombra töröljön minden futó alkalmazást a RAMból. Ill. nem jöttem rá, hogy lehet beállítani, hogy a felső sáv fekete legyen. Ha benyomom a sötét módot, akkor meg minden alkalmazás sötét lesz meg a beállítások meg mindenek, azt nem akarom, mert nem úgy szoktam meg őket
Annyi pozitívum mindenesetre van, hogy a billentyűzet, amit használok már 10 éve (Smart keyboard Pro) végre úgy működik, ahogy kell neki és rendesen megjelenik minden, mint régen, utóbbi évben sose láttam az ékezetes karakterek tetejét pl., most tökéletes. -
Orlin
addikt
10-en vagyok én is már.
Amit észrevettem, ha megnyitok bármely alkalmazást.
Facebook,messenger stb,akkor "szaggat" miközben feljön az ablak.
Régebben nem volt ilyen.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
bali66
tag
Sziasztok.Nekem is felment az új frissítés. Viszont akinek valamelyik launcher van, működik az összes ablak bezárása lehetőség? Nekem Nova van és csak egyesével tudom bezárni a futó alkalmazásokat.
-
szogignem
friss újonc
Üdv!
Elvileg én már a javított 10-re frissítettem, ennek köszönhetően egyátalán nincs éretesítési hangom (eddig csak a Messengernél nem működött), a fényképezés legtöbb funkciója gatya, teljesen változatos módon csörög a telefon, nem nagyon érdekli, mi van beállítva rajta. Ja és a wifit folyamat ledobálja...
Szóval ez lenne a "javított" verzió és az előző ennél szarabb volt? Költői kérdés volt... -
net91
senior tag
Nálam is felment, hibátlan.
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
tobias40
veterán
Nekem nem megy a fel az "új" mert azt írja hogy az Android P a frissítés és nekem meg Android Q a gépem,most hogy is van ez?
Vagy mivel nekem felment a 10-es korábban most azt kapják meg azok akik akkor nem kapták meg? -
cstibi73
tag
Nem bírtam kivárni az OTA-t, felraktam recovery-ből. 😁
-
Th3Ac3
tag
Sziasztok!
Páromnak van egy A2 Lite-ja ma befutott a 10-es Android. Viszont frissítés után egy Wifire sem tud csatlakozni vele Egy gyári resetet megpróbálok, de szívesen elkerültem volna ezt a hercehurcát. Úgy gondoltam ha már ennyit kell várni a frissítésre hibamentes lesz (nekem OP6 már fél éve android 10, soha semmi baj nem volt). -
félisten
válasz Criminal017 #3535 üzenetére
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
cstibi73
tag
válasz Criminal017 #3535 üzenetére
Magyarországra szerintem még nem. ☹️
-
cstibi73
tag
-
cstibi73
tag
Érkezik a javított android 10
link[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Jött egy új frissítés a telómra,amire már a korábbi 10-es frissítés felment?
Jött másnak is,ha igen van róla vélemény? -
félisten
válasz hifikus #3519 üzenetére
Heló!
Én most törölgettem le a kérdésedre reagálva.
Az enyém csak 2019 január óta van meg, ha jól emlékszem.
Normál szobai fénynél semmilyen karcot nem látok az egyémen, de ha a tűző nap felé fordítom az ablak mellett, akkor azért apró hajszál harcok látszanak rajta. De ebből akkor se vennék észre semmit használat közben, ha tízszer ennyi lenne.
Zsebben hordom, és egy kicsit sem vigyázok rá. Volt, hogy csak behajítottam a kanapéra, amikor nem akartam cipővel a szobába menni, és melléesett a súlyzók közé.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Barret01
újonc
Sziasztok
Tavaly vettem ilyen telefont de sokan panaszkodtak hogy hívás közben berecseg a telefon, általában akkor amikor befejezem a beszédet(én nem hallok semmit), miután kb mindenki panaszkodott aki 2p nél többet beszélt velem vissza küldtem gariba és küldtek egy új készüléket(mivel elvileg ők ezt nem tapasztalták amit nehezen hiszek ) de ezzel is ugyan ez a hiba, Tok nélkül, új sim kártyával (régebbi 5 éves telómmal ilyen nincs ugyan azzal a sim el .) Ilyenkor mit tehetek ? Küldözgessem feszt vissza amíg elmegy 1 teló ára a posta költségre vagy mi mást lehet tenni ? Ezen kívül nincs semmi bajom a készülékkel.VÁLASZ -
hifikus
tag
Akik nem használnak semmi kijelzővédő praktikát, azoknak hogy néz ki a kijelzője így két év után? Nem a töröttekre vagyok kíváncsi.
-
Orlin
addikt
válasz igazmondó78 #3515 üzenetére
Megint csinált egy fekete képernyőt miután feltette, levert a víz rendesen abban a pár mp-ben...
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
cstibi73
tag
válasz igazmondó78 #3512 üzenetére
Neked Android P vagy Q van a telón?
-
igazmondó78
csendes tag
Sziasztok! Jött egy márciusi biztonsági frissítés 75.29Mb
-
benzol
aktív tag
Egy lerakat ázsiai tech oldal írta, hogy még márciusban megjelenhet az új 10-es frissítés.
Máshol április jósólták majd a vírusra fogva valahol már májust prognoztizálják.///\oo/\\\
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
miután olvastam a 10-es frissítéssel kapcsolatos hibákról, letiltottam a frissítés keresést. Van arról valakinek infója, hogy mikorravárható egy korrekt 10-es frissítés?
Köszi.Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
BandiHUN
veterán
válasz arrrgggh #3507 üzenetére
Bluetooth megy mellette?Sajnos,ha csak 2.4GHz-s a router,akkor pápá sebesség,ha okosóráznál,vagy BT füleseznél...énnekem emiatt kellett 5gigát tudó routert vennem sajna.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
arrrgggh
tag
Sziasztok!
Belassult a wi fi-m.
A rooterrel nincs gond, másik telefon, tablet hasít vele.
Van ötlet, hogy mi lehet a gond?
Van esetleg valami szervíz menű, ahol ellenőrizhetem? -
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Kívülállóként jöttem hozzátok tanácsért. A topik címében szereplő telefonja van páromnak. Vettünk neki egy Honor Band 5-ös aktivításmérő karperecet. A probléma, hogy amennyiben megszakad a bluetooth kapcsolat a teló és a karkötő között, úgy az újracsatlakozás már nem sikerül, csak akkor, ha a telefonon a gps-t bekapcsoljuk. Nekem ugyanez a karkötőm van, és Redmi Note 5-el hibátlanul újracsatlakozik gps bekapcsolása nélkül is.
Van esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet a gond ?
Válaszotokat előre is köszi!
-
kopepe
aktív tag
válasz tomszli11 #3500 üzenetére
Nekem 9-es van fent,2019 08 01 javított,és amiket itt olvasok eszem ágában sincs tízesre váltani.Stabil rom,annyi a bibi,hogy kellett egy progi ami hajnal kettőkor(ez természetesen beállítható) újraindítja a rendszert,mert a sim kártyák térerejét eldobálta(pár naponta).Az öcsém az övén kipróbált valami újabbat,de mindenki panaszkodott,hogy minden vízhangzik erősen.Vissza is állt erre.LorenzoHUN-nak üzenném,hogy azért ez még nem egy nyugger teló,bár igen..figyelembe kell venni azt,hogy ki mire használja...szerintem jó cucc....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vicces képek
- SSD kibeszélő