-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Mit kell be vagy kikapcsolni hogy amikor csörög a telefon akkor csörögjön a kiválasztott csengőhangon, ne csak valami hangjelzést adjon? Olyasmi figyelmeztető hang mint pl. windows-ban feldob egy ablakot valami figyelmeztetéssel.
Fent volt a Stop Calling Me - Call Blocker app, leszedtem, töröltem az adatait de továbbra sem csörög rendesen. -
Anonymus95
senior tag
Mindig is úgy volt, hogy meg kellett adni mellé még egy feloldási módot, hogyha vizes, elvágod vagy levágod az ujjad, akkor is bejuss a telefonba.
Illetve minden újraindítás után kötelező a pin/jelszó/jelkód megadása. Csak ezt követően lehet majd használni az ujjlenyomat olvasót vagy egyes készülékeken az arcfelismerést. -
BandiHUN
veterán
Nekem is csinálja,szerintem frissítés tette érzékenyebbé a dolgot.Egyébként valódi opció,hogy gyors dupla powerre megnyitja a kamerát,de nem kikapcsoláskor,hanem bekapcsoláskor van értelme ugye,mert nem kell feloldani sem hozzá.A Beállítások/Rendszer/Kézmozdulatok alatt tudod ki-be kapcsolni.
-
net91
senior tag
Igen, közvetlen tárcsázás.
Korábban úgy működött, hogy a hívandó fél ikonját kitettem a főképernyőre. Az ikonon volt egy telefonkagyló jel. Ha ráböktem az ikonra, közvetlenül tárcsázott. Most ezt nem tudom beállítani. Hiányzik az ikonról a telefonkagyló jel és nincs közvetlen tárcsázás.
De ezt a gyorshívás funkciót évek óta használom, már a P8 Lite 6 androidos változatánál is működött. -
Dr.NX
addikt
Elvileg a Photos az.
Ha nem tetszik, ez egy jó galéria app:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest