- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Akkor a duplakoppot tényleg kinyírták? Mert akkor mi sem frissítünk.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
novinyul
veterán
válasz
igazmondó78 #2794 üzenetére
Ne már
Elcseszték a dupla koppot? Na akkor azt hiszem hogy ez a frissítés kimarad.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
igazmondó78
csendes tag
A júliusi frissítés után a dupla kopp nem működik.
-
Orlin
addikt
Itt a júliusi frissítés.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Attesz
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
A telefonon szeretnék FW cserélni.
Gyáriról gyárira, csak frissebbre.
A telefon fastboot módban.
Valamiért folyamatosan ezt a hibát kapom.Köszönöm
Attesz
[ Szerkesztve ]
-
válasz
jesszjessz #2785 üzenetére
Nekem semmi baja nincs, pár kényelmi funkciót leszámítva. Pl nem tudok beállítani külön csengőhangot a 2 kártyára. (bár állítólag rootoláskor előjön néhány letiltott funkció és engedi majd a dupla csengőhangot, még nem próbáltam ki.)
Ebben az árkategóriában simán jó telefon. -
Met
nagyúr
válasz
Én azon kívül hogy a zsebemben felold a kijelző, nem találkoztam hibával.
De ezt meg egy programmal lehet orvosolni.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Kuter
senior tag
válasz
Szerintem meg.
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
jesszjessz
tag
Üdv!
Új telefon vásárlása előtt állok és specifikáció alapján ezt a Xiaomi Mi A2 Lite-ot néztem ki. Viszont itt olvasgatva többen több féfe probrémáról írnak, így kicsit elbizonytalanodtam.
Főként mindennapi dolgokra lenne használva, mint pld.: FB, Messenger, böngészés, Youtube, emailezés, zenehallgatás stb.
Mit gondootok, megéri ezt a telefont megvenni? A keret az 45 ezer forint maximum. -
Somatom
veterán
A Bluetooth + 2,4GHz -cel van a baj, mert mindkettő 2,4GHz -en működik és a rossz antenna elhelyezés miatt interferálnak. Ez nem egyedi eset, főleg dzsunkafonoknál tapasztalható. Ezt lehetne kikerülni úgy, hogy 5GHz -re állítod a hotspotot. Csakhogy az meg harmat gyenge ezen a telón.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Voice24
őstag
Én egy vodás és egy telekomos kártyát használok, mind a kettő előfizetéses. A vodáson csak beszélek, a telekomoson beszélek és arról megy a net is, mert abban az előfizetésben 6 giga adat van. Nekem még (kopp-kopp-kopp) nem jelentkezett ez a hiba, hogy egyik vagy másik kártya nem elérhető.
-
Somatom
veterán
Ugyanez a szisztéma lenne nálam is. Csak úgy (ahogy) működik, hogy az 1 -esben van a hanghívós kártya és a 2 -esben a netes (flottás, csak netes kártya, net APN -nel). Így is előfordul, hogy nem kapcsolhatót jelez a hívónál. Ha a 2 -esben volt a hanghívós kártya, akkor pár perc után leszakadt a hálóról és se hívást, se SMS -t nem fogadott. A hálózatmódok opciói (*#*#4636#*#* -> Telefon adatai -> Preferált hálózatmódok) viszont csak az 1 -es sloton érvényesülnek. Ez (is) szoftveres hiba, mert ugyanennek a telónak a MIUI -s változatában külön van opció az 1 -es és a 2 -es slot -ra.
A legújabb gyöngyszemem az a hotspot. Az 5GHz annyira gyenge, hogy az 50cm -re levő tabom néha leszakad a hálóról. Átváltottam 2,4GHz -re. Ott fullos volt a térerő, csak épp a bitek nem akartak dzsavelni. A PH fórum is csak nyögve töltődött be, videostream pedig teljesen felejtős volt. Sejtettem, hogy mi a bibi, (mert láttam már falon pókot) és kikapcsoltam a Bluetooth -t. Persze, egyből megtáltosodott a net. Szóval, most választhatok, hogy okosóra, vagy hotspot, mert a kettő együtt nem megy. Király!
[ Szerkesztve ]
-
Kuter
senior tag
válasz
Somatom #2779 üzenetére
Érdekes a feleségemnek két telenoros kártyája van saját+ céges soha semmi ilyen hiba nem volt mióta beállítottam neki.
Viszont azt tudni kell hogy az egyiken van net és engedélyezve is van az adat forgalom meg minden.
A kettes slotban van a céges ott le van tiltva a mobil adat és 3g-re van állítva1 slot 4g+volte+adat ,2 slot 3g és itt adat tiltva van. így meg már 1 éve kb.
Akinek gondja van egy próbát megér.Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
Somatom
veterán
válasz
gippazoid #2778 üzenetére
Sajnos, két Telenoros SIM -mel is hasonló a szitu. Én már azon fantáziálok, hogy ha meglesz a másik teló, akkor milyen teátrális körülmények között fogom megsemmisíteni ezt a szart. Talán megkérek valakit, hogy vegye videóra, ahogy bemegyek a Lurdy -s Xiaomiba és a pultjukon verem szét apró darabokra. A YT nézettségből sztem több hasznom lenne, mint a telóból.
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
Van már megoldás a DIGI SIM - Telenor SIM - Xiaom teló (Mi A2 Lite) problémakörre?
Amint egyszer is behallgat a teló a DIGI hálózatba, a Telenor SIM soha az életben nem lesz többé kapcsolható. Sőt olyan is volt, hogy a DIGI se...Próbáltam megcserélni a SIM-eket, de semmi nem segített eddig.
Elővarázsoltam a VoLTE ki-bekapcsoló menüt is egy szervizkóddal, azt is hiába kapcsolgatom ki-be.
A DIGI SIM csak adatra kell, telefonálni nem akarunk róla.
Köszi!
Gippazoid Novelties Inc.
-
Nos, srácok, nem tudom, hogy mi a különbség a hibátlanul működő és a nem jól működő készülékek között, de én megelégeltem azt a 2-3 dolgot, amikre nem találtam megoldást, és feltettem egy LineageOS 16 GSI-t.
([link] | [link] + az értesítések néha kimaradtak minden appnál)
Picit akadozósabb, mint a gyári ROM, de csak az animációk, maga a sebesség tökéletes. Nem hivatalos ROM, így elnézem neki, főleg, hogy csak próbaképpen tettem fel, hogy kizárjam a hardver hibát.
Egyik bug sem jön azok közül, amiket a gyári szoftverrel tapasztaltam, igaz, frissítés még nem jött rá, így a nem feltelepülő frissítési hibát még nem tudtam kipróbálni, de az már most is látszik, hogy eddig szoftveres hibákkal találkoztam, nem a készülékem hibás.
Majd még nézelődöm ROM-ok terén, meglátjuk, hogy melyiknél kötök ki.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
csgy66
tag
Sziasztok!
Két hete van meg a készülék, első nap, belakás közben felment rá a 9-es android. Olyanokat művel, hogy csak 10-20 perc késéssel jelez egy naptárbejegyzést, vagy gmailt. Vagy akkor sem, csak ha feloldom a képernyőt, akkor dobja fel a beállított hangjelzéssel. Az előző telefonomon is tiszta android volt (az még 6-os), ott nem volt ilyen. Gondolom itt sem természetes. Mi tehetek? Ez így használhatatlan, kérlek segítsetek! -
rantottsajt
tag
Btw, nekünk is két ugyanilyen készülékünk van, az egyik hibátlanul működik, csak a másiknál van ez az érintő hiba.
-
net91
senior tag
Nálam is hibátlanul működik.
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
kovacss72
aktív tag
Nálam egy 4/64-es hibátlan több mint fél éve.
-
novinyul
veterán
Nálam is hibátlanul teszi a dolgát, pedig csak a 3/32 verzió. Persze mint minden típusnál itt is lehet 1-1 hibás darab.
-
Kuter
senior tag
válasz
-Faceless- #2768 üzenetére
Nálunk a családban 6 db ilyen telefon van senkinek semmi gondja vele.
-
allnickused
tag
válasz
-Faceless- #2768 üzenetére
Még hála Istennek, hogy semelyik másik típusból nem romlik el sosem egy-egy darab. Kizárólag ebből.
[ Szerkesztve ]
Mennyire kell már prosztónak lenni ahhoz, hogy valaki kiírja ide (aláírásba), hogy milyen cuccai vannak dicsekvésből?? (pl: autó, tv, pc, konzol stb)
-
-Faceless-
őstag
Köszönöm szépen az írásokat a fórumban. Android alkalmazás fejlesztésre kerestem Android One-os telót, és majdnem berendeltem egy ilyet, de akkor inkább megyek más háza tájára.
-
Kuter
senior tag
válasz
rantottsajt #2766 üzenetére
Szia.
Nagyon sajnálom hogy nem lett jó. De leginkább azét téged sajnállak hogy hosszú köröket kell majd futnod a javítás miatt. A lényeg vidd vissza ahányszor csak kell előbb-utóbb csak kicserélik a kijelzőt.
Régen a tescos telefonomnál volt egy hiba (kamera) nekem is vissza hozták úgy hogy azt nem javították és
érdekes módon ott i azon is hangszóró csere volt előszőr.
A harmadig beadásnál cserélték. volt vagy 2-3 hónap mire lefutott.Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, most akarok venni egy Mi A2 Lite-ot és ezzel párhuzamosan akarok rendelni egy üvegfóliát is a telefonra. Szerintetek ez jó lesz?
Csak azért kérdezem, mert túl olcsónak találom és nem akarom, hogy átverjenek.Köszi előre is a segítséget!
-
Kuter
senior tag
válasz
rantottsajt #2746 üzenetére
Szia
Hátha nem olvasod a privát üzeneteket, mert oda is elküldtem és lehet másnak is jól jön.Igen ez kimondottan szellem érintésnek nevezett hiba "ghost touches". Kijelző cserés sajnos.
De ott hibáztál hogy átvetted a telefont a szervizben egy nem létező hiba javítás után az eredeti hibát meg nem is vizsgálták és nem is javították. Jó ilyen hibába én is bele estem anno. Én még mindig azt javaslom hogy vidd vissza a szervizbe és a RMA papírra írasd rá hogy az eredetileg beadott hibát " ghost touches" nem javították.
Sajnos ez hosszú lefutású lesz ,de nincs mit tenni.
Még egyet azért megpróbálhatsz ,leveszed a képernyő védő üveget ,mert az is tud érdekességeket művelni.
Illetve fejlesztői módban lehet tesztelni a kijelzőt érintés érzékenységét, kihagyását, ghostolását.[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
válasz
rantottsajt #2758 üzenetére
Nem, ők csak a posta szerepét töltik be.
-
rantottsajt
tag
válasz
novinyul #2750 üzenetére
Igazad van, Lengyelországban volt, bocsánat. A TMX-ről sosem hallottam, de mint kiderült, ők szervizelték a telefonomat is, hiába a Wayteq, lásd itt a két oldalnyi jegyzőkönyv az esetről. Ezek szerint és ha jól látom, egy hétbe telt, míg 06. 27.-re eljutott a készülék a Gubacsi útról a TMX-hez, majd ők küldték ki ennek a CCS-nek, akik kicseréltek rajta ezt-azt, majd 4 nap volt, mire visszaért az országba...
Ha keresztül meg a TMX-en az egész, akkor keresztet vethetek a telefonra?
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Kérdés:Mennyire aktuális az összefoglalós root?Avagy friss Pie alatt hogy lehetne megoldani pl.Magisk-kel?Fontos lenne a factory reset kihagyása...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Sziasztok, nincs előttem a készülék, a Sim kártya PIN kódját hol tudom módosítani.?
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
tdhenry
tag
válasz
novinyul #2750 üzenetére
Én pénteken délután 5-kor adtam le a postán, kedden reggel fél nyolckor nálam volt a telefon. A kijelző lett hibás, cserélték az elő és hatlapot, akksit, keretet, kijelzőt. :) kaptam egy külsőleg új telefont. Egy rossz szavam nincs a tmx-re ez alapján, de tudom, hogy ez csak egy tapasztalat...
-
user112
senior tag
Érdemes ebből a telóból 3/32-et venni?
Mennyi szabad helyet hagy a rendszer? -
novinyul
veterán
válasz
Nem Németországban van a szerviz, hanem Lengyelországban. Eddig itthon a WayteQ szervízelt de, a Xiaomi a hivatalos úton forgalomba hozott telefonok szervizét lengyelországba helyezte ki. Sajnos emiatt kb. 2 hét az átfutási idő, itthon ez pár nap volt. Most kb. mint ha a TMX szervizelne, az meg nem egy leányálom.
-
sicc33
aktív tag
válasz
Hm érdekes. Eléggé érintő panel hibának tűnik ...
-
rantottsajt
tag
Nem, a hangszoró patika volt, én is visszakérdeztem, hogy miért azt cserélték, amire vállvonós, hozzá nem értős választ kaptam, az volt a lényege, hogy ők nem tudják, hogy pontosan miért, de ne aggódjak, a külföldi szervizben bevizsgálták a telefont, és biztos ez volt az oka, ezért.
Tegnap csináltam egy kis gyűjteményt a jelenségről, mappa itt.
Illetve, ami még érdekes, bár erről még a szervizbe adás előtt tudtam és a szervizben is mondtam egyébként: egy rajzprogramot elindítottam, és a "kattintgatásokat" rögzítettem, és mindegyik egy sávban, a bekapcs gombbal egy magasságban van. Kép itt.
Amúgy a Wayteq volt igen, és Németországba küldik ki a telefont, akikkel semmi kapcsolatuk nincs, tehát 3 hét után érdeklődtem, hogy mi a helyzet (mert elvileg ennyi idő alatt vállalják a javítást), de mondták, hogy nem tudnak semmit, csak ha megérkezik a telefon hozzájuk vissza.
Viszegetném én az örökké valóságig, de tőlem baromi messze vannak, illetve a nyitvatartási idejük is egy vicc, csak akkor tudom vinni, ha szabit veszek ki...[ Szerkesztve ]
-
Kuter
senior tag
válasz
rantottsajt #2744 üzenetére
Egy kérdésem lenne a hangszóróval volt baj ? Vagy csak igy random kicserélték.
Én addig hordanám amig lehet, előbb utóbb kicserélik újra vagy vissza kapod az árát.
Ja a másik kérdez már rá hogy pontosan ki javítja a készüléket és tudnak e egy telefon számot adni hogy személyesen beszél a szerelővel. A WayteQ-be vitted?[ Szerkesztve ]
-
rantottsajt
tag
Boltba vissza vinni nem tudom, februári vétel, és sajnos május végén kezdett ennek neki. A szervizbe tudom visszavinni, de ahogy lejött, ők csak felveszik a telefonokat, kiküldik a központi szervizbe, ahol azt vagy csinálnak vele valamit, vagy nem, de gőzük sincs, hogy ott mi történik, miért azt csinálják vele, amit (pl. nálam miért hangszórót cseréltek, miért nem képernyőt...?)... így attól tartok, hogy csak megint leadom egy hónapra feleslegesen, és ugyanúgy hibás marad... szívem szerint elállnék a vásárlástól és visszakérném a készülék árát, de nyilván az már nem lehetséges. Csalódott vagyok.
-
tdhenry
tag
Sziasztok!
Olyan hibája van a telefonnak, hogy nem csörög, nem rezeg. Csak az allapotsávot lehuzva lehet felvenni.
Találkozott valaki ilyennel? Segít rajta az FR.
Mellesleg nekem csalódás ez a telefon, a menü szörnyű fapados, az ujjlenyomat olvasó lassú, erről a szoftveres hibáról nem is beszélve. Pont ezért vettem ezt, hogy milyen uber fasza gép lesz, sok frissítés, stabil rendszer stb... most meg felvenni is alig lehet a telot.
Egyedüli pozitívum az akksi. -
Kuter
senior tag
válasz
rantottsajt #2738 üzenetére
Húha na az baj. Ha tudod vedd fel videóra mutasd meg vagy küld el a szerviznek.
De én tuti vissza vinném.Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
Kuter
senior tag
válasz
rantottsajt #2736 üzenetére
Húzd le a töltőről és nem fog kattintgatni, meg össze vissza ugrálni.
De egyébként szerviz, és ha tudod vedd fel videóra bizonyíték gyanánt.[ Szerkesztve ]
-
rantottsajt
tag
válasz
rantottsajt #2628 üzenetére
sziasztok, ezen kommentemben megírt hibával volt a telefonom a wayteq szervízben három és fél hetet, ma kaptam vissza azzal, hogy kicserélték a hangszórót és szoftvert frissítettek rajta. ott helyben kipróbáltam a telefont, de nem produkálta a hibát, azonban most este megint előjött. még nem is set up-oltam semmit rajta (tehát nem okozhatja semmilyen telepített applikáció a hibát), de már az android alapbeállításoknál elkezdte csinálni újra a hibát.
szerintetek mit lehet ilyenkor tenni? megint adjam be egy hónapra a telefont a szervízbe, hátha most mást csinálnak vele?
sajnos így elég használhatatlan a telefon, mivel összevissza kattintgat, nem tudok rajta üzenetet írni, random kattintgat az alkalmazásokban, stb...
-
user112
senior tag
Honnét érdemes most beszerezni ezt a telót? Jó áron, jó garival.
-
Dr.NX
addikt
-
Sziasztok.
Ilyet kaptam a napokban céges telefonnak. Egyelőre nagyon tetszik. Ami viszont nagy hiányosság számomra, hogy nem tudok csengőhangot beállítani külön a 2 kártyára.
Azt nem tudom, hogy korábban volt-e ilyen opció, de mikor először bekapcsoltam, kapásból frissítette magát a telefon és most nincs.
Néztem külön programokat, de mindegyiknél problémákat írnak a felhasználók.
Ti hogyan oldottátok meg? Nem hiszem, hogy egyedül lennék ezzel az igényemmel, szerintem alapnak kéne lennie. Nem kell feltétlenül ingyen. Ha van megbízható fizetős program, akkor természetesen fizetek érte.
Vagy várható esetleg, hogy egy későbbi frissítésbe bekerül ez a funkció? -
user112
senior tag
Sziasztok!
Én is gondolkodom, hogy ilyent vegyek vagy esetleg Redmi 6-ot.
Akkor nem éri meg megvenni ezt a telól?
Nem nagyon találok 40 ezer környékén jobb paraméterűt, kisebb méretben. -
Dr.NX
addikt
válasz
littlerock #2724 üzenetére
Settings/ Security& Location/ Screen lock melleti fogaskerékre nyomva tudod állítani, hogy mikor lock-oljon a képernyőzár.
Elfogadom a sütiket.
-
littlerock
aktív tag
Érdekes dolgot találtam... Biztos van rá magyarázat, de ...
Szóval, ha feloldom a telefont és az oldalsó gombbal lezárom a képernyőt, akkor rövid ideig a gomb ismételt megnyomásával a képernyő aktív lesz... felfele húzva megjelenik minden, föntről lefelé húzva pedig a menüsáv jelenik meg...
Volt már rá példa, hogy zsebben írtam egy fél sms-t illetve bekapcsoltama zseblámpát, esetleg ne zavarj módot sikerült kapcsolnom...
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
Üdv!
Ilyen készüléket vásárolnék, és kérdezném, hogy meddig várhatóak rá frissítések?
Megéri még ilyen készüléket venni? Az A3-akról még semmi hír..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
VMatteo
őstag
Faterom is telefonálás közben mindig lenémítja vagy kihangosítja a hívást. Lehet ezzel kezdeni valamit? Proxi szenzor tiszta.
Tisztelet a Gépésznek!
-
catroot
veterán
Én is feltettem most, kíváncsi leszek rá.
Viszont, ahogy nézem most akkor a proxy szenzor állandóan megy, ha aktív a kijelző?
Legjobb az lenne, ha akkor csak érzékelne a proxy, ha valami értesítés/hívás jön (magyarán aktiválódik a kijelző), és ha pl. zsebedben van a készülék.
Remélem így nem meríti majd jobban a telefont."I live in the weak and the wounded, Doc."
-
BandiHUN
veterán
Kérdés,ha már wifi...arra még mindig nincs megoldás,hogy a 2.4G wifi menjen bluetooth-al együtt ésszerű sebességgel?Okosórákat használok,legtöbb helyen 2.4-es wifi van,itthonra még csakcsak vettem egy olcsó 1portos 5 gigás routert,de pl.melóhelyen gáz,kávéházban,hogy ki kell lőni a BT-t,mert annyi net nem megy,hogy ne akadozzon egy egyszerű FB,mert lassan,30K-val tölti a képeket...
Hardveresen bugos a SOC?Nekem profi a sötétítés,sose volt gond,nem duplakoppos vagyok,és még fény/közelségérzékelőre ébresztő progit is használok,tok kinyitás/nyitva tárolt teló fölötti suhintás bekapcsolja,és az se kavar be.Lehet a duplakopposok szívnak?
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
m3tr0
őstag
válasz
catroot #2717 üzenetére
A céges Xiaomi 4X-em csak hívások közben csinálta,hogy visszakapcsolta a kijelzőt és a fülemmel hol leraktam,hol elnyomkodtam a kijelzőt, ott minden híváskor megnyomom az oldalsó gombot és így használom.
A sajátomon most fent van az itt említett applikáció és így nem aktiválódik a kijelző a zsebemben, ami az applikáció használatában nem tetszik azaz,hogy ha be van kapcsolva és pl.wifit kapcsolnék ahogy az érzékelő elé kerül a kezem lezárja a kijelzőt.
Majd amikor elveszem akkor meg vissza, szóval kicsit körülményes a használata,mert kerülgetem az érzékelőt nyomkodás közbe. -
catroot
veterán
Ez biztos Xiaomi "feature" l, mert nekem még az A1-es van és sűrűn csinálja.
Pár hete sétáltam este haza a feleségemmel, amikor egyszer csak keresték telefonon. Mondtam is, hogy ki az, aki este 9-kor hívja?
Hát én voltam, a zsebemből.
Amúgy sokszor pl. a kamera led-et is be szoktam kapcsolni, képeket küldeni, stb.
Ja, ha nem a jobb, ha nem a bal fülemhez teszem a telefont, akkor sokszor némítom is. Katasztrófa.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Dr.NX
addikt
válasz
felhasználóx #2715 üzenetére
Nem a telefon szoftvere csinálja, valószínűleg valamelyik appod, pl. időjárás alkalmazás.
Elfogadom a sütiket.
-
felhasználóx
tag
Sziasztok! Láma kérdésem lenne, hol tudom lelőni a minden egész órát jelző csipogást? Mindenhol megnéztem sehol sem találom a beállításokban. Köszi!
-
tobias40
veterán
válasz
novinyul #2712 üzenetére
1400 kontaktom van de ebből a céges kb. 1000 lehet,ezért szeretném másik csengőhangra tenni a magán sim-et.
Ennyi külön csengőhangot nem keresek..Lehet olyan esetleg hogy amihez nincs név mentve az másik csengőhang?
A legjobb a 2 sim külön csengőhang-al mint a 4x-en.
Nem értem ezeket miért hagyták ki ebből a jó kis telóból,ami egyébként tetszik nekem is..
-
Apollo17hu
őstag
sztorno
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
A google keresőt alul hogyan lehet eltüntetni?
Sosem használom és zavar hogy ott van! -
Dr.NX
addikt
válasz
tobias40 #2702 üzenetére
Még ha hiányzik is másnak a beszélgetés rögzítése funkció, sok mindent akkor sem lehet csinálni.
9-es Androidban letiltotta a Google a direkt hangrögzítést. A hangrögzítők max. a beszédhangszóró hangját tudják felvenni a mikrofonnal. Én az F-Droidos Call Recordert használom, csak hogy legyen valami.Elfogadom a sütiket.
-
tobias40
veterán
Csak nekem hiányzik a két hiányzó funkció?
-
Met
nagyúr
Ezen a telefonon hogy lehet egy programot berakni az automatikusan indulók közé?
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi Android One sorozatának második generációja a szerényebb kivitelben, a Mi A1 hardverével, de modern formatervvel és nagyobb akksival. Előbbi viszont (sajnos) szenzorszigetet is jelent.
- Sweet.tv - internetes TV
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Mini PC
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest