- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
-
válasz
SkyLine3000 #22247 üzenetére
Nekem is F6-ot váltott le az A1, mondhatom, hogy megváltás volt inkább...
Azért a 4 színű LED, a firkálható képernyőmentés és quicknote, meg a zsebméret hiányzik.
-
SkyLine3000
addikt
A lányom kap karácsonyra ilyen telót, mivel az eredetileg kinézett Lg Q6 jóáron már nincs sehol. De attól hardveresen ez mindenképp jobb. Nekem még Redmi 2 Pro volt anno. Jelenleg az én régi Lg F6-omat használja. Attól biztos jobb lesz.
Mindnesetre kíváncsi vagyok rá, hogy fog muzsikálni?
-
-
-
darvinya
titán
Ma érdekes dolog történt.
Felodás után gyári Launcher fogadott, miközben én Learn Launcher-t használom.
Ezt egy Home gomb megnyomással egyből helyre jött.
Gyanakszom, hogy a tegnapi Play szolgáltatások frissítés okozza az anomáliákat. -
K e n y a
tag
Üdv! Nem tudom, hogy másnál is előfordul-e, de engem halálba idegesít... Bármilyen galéria appot rakok fel, mindegyik megjelíti a f@szbúkos kis vigyorgó fejeket, meg ilyen tetves macskákat, stb... Hol lehet ezt letiltani? (a rejtett dolgok nincsenek megjelenítve) Akinél ez előfordul(t) már kérem ne tartsa magában a megoldást! Köszönöm! 😂
-
bepken
veterán
válasz
mobilizmo #22230 üzenetére
ki is próbáltam. elég vagány
hajnalban fotóztam egyet a kertben, olyan 5 óra körül lehetett. nem azt mondom, hogy napvilágos fotó lett belőle, de legalább olyan világos lett a képen, mint amilyen világos kb most van (fél7)
annyi, hogy az élesség nem nagyon van egyiken sem....de eleve egy korábbi modot próbáltam, talán később majd még alakul ez. -
Sordoran
addikt
Lehet én vagyok vak, de nem találom hol lehet kikapcsolni azt, hogy a LED ne világítson bejövő híváskor. Rákerestem google, de amit ott leírnak (Call settings) az nálam nincs stock 8.1-es droidon, legfrissebb phone app alatt. Hol kell itt lennie? Így hogy már sötétben jövök hazafele elég kellemetlen zsebből elővéve elvakítani a fél világot.
-
Nem tudom volt-e már, én nem láttam.
Elérhető a Google éjszakai kameramódja. -
bepken
veterán
amúgy 4G esetén nem az volna a lényeg, hogy a hanghívás már nem GSM hálózaton bonyolódik, hanem IP alapú (SIP)? vagy az csak a VoLTE esetén igaz? esetleg totál baromság, amit írok?
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Alabástrom #22221 üzenetére
Nem tudom, de szerintem a telefonba nem tudod ezt beállítani. Amikor nekem ilyen gondom volt egy 10+ éves vodafone-os simmel akkor cseréltettem és az új sim már csak olyan hálózatokra csatlakozott ami engedélyezett volt.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Alabástrom #22217 üzenetére
OK, még mindíg nincs vége... Alapból állandóan arra a hálózatra csatlakozik, ami nem engedi a mobil internetet. Lehet valahogy tiltani egy hálózatot? Túl macerás lenne állandóan manuálisan választani, mozgásban vagyok.
-
Speed®
titán
Technikai kérdés:
Kellene korlátlan net miatt egy 2. SIM. Tudja mellette azt használni kizárólag adatforgalomra szimultán? Hívásnál ugye dual-standby elv mentén működik a készülék, de vajon ha adatforgalom van ezen át, elérik a fő számon..? Egyáltalán szabályozható, hogy melyik SIMet mire használja? -
M@Db0Y
senior tag
válasz
Alabástrom #22215 üzenetére
Olyan hálózaton van a telefonod amin engedélyezve van az adat roaming a szolgáltatód által?
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Alabástrom #22213 üzenetére
Roaming be van kapcsolva a hálózati beállításokban? Nekem néha előfordul, hogy lehal a mobilnet(2-3 havonta egyszer) akkor újraindítom a telefont és megjavul.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Alabástrom #22211 üzenetére
Mégis működött!!! Ha most belépek a Híváskorlátozás-ba, ott minden ki van kapcsolva. És tudok telefonálni!
Már csak a mobilinternet döglött meg, az sem lenne kevésbé fontos. -
Alabástrom
senior tag
válasz
Alabástrom #22211 üzenetére
De tegnap este óta már a mobilinternet sem működik... Eddig legalább az ment, ha hívást indítani nem is tudtam...
-
HoaryFox
őstag
válasz
Alabástrom #22205 üzenetére
Tárcsázóba #33# és elvileg mindet törölnie kell.
A jelszó amúgy alapértelmezésben négy darab 0 vagy 1234.
-
darvinya
titán
válasz
Alabástrom #22196 üzenetére
Ezt, ha nem.vagy előfizető csak szolgáltató felületén tudod kikapcsolni.
Legalábbis Telenor-nál csak ott tudom levenni. -
Vanir
veterán
AEX 6.0 eddig teljesen stabil, péntek óta használom a stock kernelével. Bugokkal nem találkoztam, viszont üzemidőben nem világmegváltó, de engem ez a része nem is zavar. Moun Kernellel elvileg lehet rajta egész sokat javítani.
-
Ricardo
titán
válasz
Alabástrom #22203 üzenetére
Hangerő le, és a power gomb együttes lenyomásával.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Alabástrom #22202 üzenetére
Egyébként hogy lehet screenshot-ot csinálni?
-
tlac
nagyúr
válasz
Alabástrom #22200 üzenetére
nem ott van
telefon app / beállítások / telefonos fiókok / sim kártya / gsm-hívásbeállítások / híváskorlátozás
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest