- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
Dzsiibacsi #26616 üzenetére
fastboot-on mit próbáltál?
ha gyári rendszer van rajta és nem csináltál róla mentést google cloud-ba, akkor valószínűleg buktad az adatokat
-
tlac
nagyúr
ha már feljöttek a custom romok, a PixelExperience és PixelExperience Plus edition között mik a különbségek?
-
tlac
nagyúr
válasz
macilaci78 #26208 üzenetére
hasonló hibáim nekem is voltak, talán néha most is vannak
ami segíthet, hogy adatkapcsolatot letiltod azon a kártyán, amelyiken nem használod
meg a sim kártyákat kiveszed, visszateszed -
tlac
nagyúr
nem stimmel valami az összefoglalóval, olyan mintha hiányoznának belőle a képek vagy nem tudom, most olvasnám először
pl. bootloader nyitása:
7. - ha ezután a parancs után látod a csatlakoztatott eszközöd akkor eddig sikerrel jártál.
8. - Ha ez a parancs sikeresen lefut akkor a Bootloader nyitottá vállik.milyen parancs?
15. - ha ezután a parancs után látod a csatlakoztatott eszközöd akkor eddig sikerrel jártál.
16.
17.
18.
19.
20.
...vagy ezek a pontok itt micsodák?
-
tlac
nagyúr
válasz
Alabástrom #22200 üzenetére
nem ott van
telefon app / beállítások / telefonos fiókok / sim kártya / gsm-hívásbeállítások / híváskorlátozás
-
tlac
nagyúr
válasz
Alabástrom #22196 üzenetére
a telefon app beállításaiban keresd meg a híváskorlátozást és kapcsold ki
-
tlac
nagyúr
válasz
andHermann #22136 üzenetére
garis még, 2 évvel vettem az emagtól
most kicsit állítgattam, kikapcsoltam azon a sim-en adatkapcsolatot, amin amúgy sincs, a másikon maradt, hátha segít
-
tlac
nagyúr
Elkezdett ma újraindulgatni a telefonom, végül odáig fajult a dolog, hogy már a sim pin kódját sem bírtam beírni, mert már ekkor is újraindult.
Ebből a ciklusból csak úgy tudtam kijutni, hogy kiszedett simtálcával is elindítottam és így már bejutottam, működőnek tűnt a dolog. Utána visszatettem a sim tálcát a sim-ekkel, ekkor is jónak tűnt egy darabig, de azóta egyszer már megint újraindult.Októberi gyári android van rajta, nincs széthackelve sem.
Van esetleg valami ötlet, hogy mi okozhatja a hibát?
-
tlac
nagyúr
lehetséges, hogy a telefon sunyiban újraindul?
ujjlenyomatos képernyőfeloldás van beállítva, de néha van, hogy csak jelszót kéri és ujjlenyomatot meg sem lehet adni
ilyet újraindítás után szokott csinálnilegfrissebb oreo, volt gyári visszaállítás is
-
tlac
nagyúr
tanúsítványt próbált már valaki telepíteni oreo-n?
hiába töltöttem le és próbálnám telepíteni, nem lehet kiválasztani a fájlt -
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest