- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
K e n y a
tag
Üdv! Megjelent egy + jel a 4G mellett... Az mi?! 😄
-
K e n y a
tag
Üdv! Nem tudom, hogy másnál is előfordul-e, de engem halálba idegesít... Bármilyen galéria appot rakok fel, mindegyik megjelíti a f@szbúkos kis vigyorgó fejeket, meg ilyen tetves macskákat, stb... Hol lehet ezt letiltani? (a rejtett dolgok nincsenek megjelenítve) Akinél ez előfordul(t) már kérem ne tartsa magában a megoldást! Köszönöm! 😂
-
K e n y a
tag
válasz
József720 #20974 üzenetére
+1 Én sem mókoltam sosem, nincs is vele semmi bajom. 2gmail, 1 exchange fiók fut folyamatosan + fb messenger lite, viber. Majd 2 napig, olyan 6-7 óra kijelzőhasználattal zakatol. Az igaz, hogy pl a fb-ot böngészőből használom... (Megszoktam a bb z10-en) Sosem kapcsolom ki a wifit, a mobil netet meg még úgy se, sosem volt bluetooth gondom. Munkahelyen mindig párosítva van az okosórámmal, gond nélkül. Lehet mi 3-an kifogtuk... 😁😁😁
-
K e n y a
tag
Üdv! Na úgy néz ki, hogy amit pár napja írta a telefon merüléséről, megoldódni lászik. Van két gmail-es fiókom, illetve a gmail-be volt még egy céges exchange fiók. Ő volt a ludas... Fogalmam sincs, hogy miért kergült meg, de amióta töröltem (innentől majd a böngészőből használom - nem lesz értesítés, de leszarom 😁 ) azóta megint visszaállt a megszokott akksi (nem)merülés...
-
K e n y a
tag
válasz
Fall-N #19472 üzenetére
Éppen ez az, hogy van térerő... Ezért nem értem, hogy pár napja olyan helyeken jön az üzenet, (a hálózat elvesztéséről) ahol eddig sosem szokott... Na mind egy. Most találtam a beállításokban egy vészhelyzeti faszságot. Én sosem aktiváltam, de most valamiért az volt. Kikapcsoltam, megnézem hogy muzsikál, hátha...
-
K e n y a
tag
Üdv! Nem töltöttem le semmi új appot, minden úgy van, ahogy mondjuk múlt héten... Viszont úgy elkezdett merűlni, mint a Titanic... Más is tapasztalt ilyet? Úgy 3 napja csinálja. Amit még észrevettem, hogy egy csomószor elmegy a térerő. Mindkét kátyám T-s. Nem tudom mire vélni... Lehet, hogy a Telekom baszakszik?
-
K e n y a
tag
válasz
Zsoleszhun #18687 üzenetére
Annyira köszi! 😁
-
K e n y a
tag
Üdv! Segítsetek lécce... Mi is annak a proginak a neve, ami eltünteti az értesítési sávból ezt a "hé paraszt fut a háttérben ám a vlc, gmail, stb..." Valaki már írta pár hete, de nem találom...
-
K e n y a
tag
Üdv!
Megjött a kijelző védő fólia... Felraktam, teljesen vállaható! Meg is lepődtem, mert nem fűztem hozzá nagy reményeket... Tök jól passzol, semmi buborék.https://m.ebay.com/itm/2x-For-Xiaomi-Mi-A1-Mi-5X-9H-3D-Full-Cover-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-/222728833621?varId=521585078214&txnId=2081610221012
-
K e n y a
tag
Hagyjátok, fentebb írják...
-
K e n y a
tag
Üdv!
Letöltöttem a téma csomagot, kicsomagoltam, egyet fel is telepítettem. De nem találom sehol... Hogy tudnám kiválasztani? Köszi! -
K e n y a
tag
Üdv!
Most jött meg a telefon. Annyi kérdésem lenne hirtelen, hogy a factory reset-et milyen gombkombinációval tudom életre kelteni?
Már feltelepítette a frissítést, mielőtt belakom, gondoltam ezt meg kellene csináni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest