- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi020
tag
válasz
FrankMonzano #8371 üzenetére
Mindent kilő idővel, nekem a akkumulátor elemző programot is, pár óránként bármit állítok bárhová. Ez valami belsőt beállítás lehet az újabb romokban, lehet a dose mód kikapcsolással kellene próbálkozni, bár elméletileg az csak a háttérben feleslegesnek tűnő programokat lövi ki, de ezek szerint az előtérben lévőket is.
-
ShadowLac
addikt
válasz
FrankMonzano #8366 üzenetére
TomTom is kilép. Pedig lakatolva van. Be van állítva a progiba a háttérben futás is.
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #8366 üzenetére
Levezettem közel 1e km-t, semmi gondom nem holt waze-al.
Háttérben? Lakatold le. -
Bali222
tag
válasz
FrankMonzano #8292 üzenetére
Kicsit meglepődtem a cella készenlét fogyasztásán, repülőgép üzemmódban volt a teló?
-
Bali222
tag
válasz
FrankMonzano #8285 üzenetére
Ez durván jó. Tudsz mutatni egy részletes listát a fogyasztókról?
-
tibi020
tag
válasz
FrankMonzano #8276 üzenetére
Ez nekem is jelentkezik! Most jöttem haza spanyolból és katasztrófa a navi most, a gmaps arrébb rak egy utcával is néha, a waze meg ha olyanja van kilép.
Mintha direkt csinálnák,, teszteltem gyári romon és Pixel experiencen is.
Úgy hogy iPhone-al jöttünk haza szégyen szemre -
natë
nagyúr
válasz
FrankMonzano #8153 üzenetére
Megláttuk milyen körökben mozogsz
-
Digger
senior tag
válasz
FrankMonzano #8063 üzenetére
Visszatérve erre a jujjj meghalsz ha mobilozol marhaságra!
Az összes mobil, a kezdetektől fogva, folyamatosan szabályozza a kisugárzott teljesítményt annak érdekében, hogy tökéletes legyen az átvitel, de ezt a lehető legkevesebb energiával tegye! Vagyis ha tőled látótávolságra van a szolgáltatótorony, akkor picurka sugárzás fog érni, mert leszabályozza magát, ha meg kint vagy a préri közepén, akkor az elérhető maximummal fog adni, hogy fenn tudja tartani a kapcsolatot!
Tehát egy ilyen táblázatnak nem sok értelme van, de jól jöhet egy olyan ember mobilválasztásához, aki olyan helyen lakik, ahol kicsi a térerő!Ennek fényében végig kell gondolni például ezt a nekem ennyire, neked annyira merül vitákat is, mivel ez mindig környezetfüggő!
Jól gondolom?!
-
válasz
Ha sokat telefonálsz lehet hogy káros lenne, de erre utaló statisztikával nem találkoztam még hogy a telefon sugárzása miatt hányan haltak már meg. Azon lehet gondolkodni az összes sugárzás káros hatásain, ami körül vesz wifi, bluetooth, stb, de ezekkel sem találkoztam még a statisztikákba, mert mindenki írja hogy károsak de hogy milyen adagba és hány év alatt károsít? Voltam Pakson az erőműbe, ott kevesebb a sugárzás mintha elmennél repülővel Budapestről New Yorka, ott több sugárzás ér.
-
xedos
addikt
válasz
Kit érdekel? a telefonálás a legrövidebb idő, amit a telóval töltesz...
-
DanielK
addikt
válasz
Semmit. Mindegyik határérték alatt van
-
juve600
nagyúr
válasz
nem látom a Mi8-at a listán,szerintem túl van lihegve a történet
-
juve600
nagyúr
válasz
FrankMonzano #7969 üzenetére
melyik rom ?
-
buc01
tag
válasz
FrankMonzano #7907 üzenetére
Ünnep van Kínában (Új Év) 02.11-ig, utána pénteken...
Mint már mindenki tudja, hogy hamarosan kezdődik a kínai új év, 2019. február 5-től egészen február 11-ig. Ennek fényében a következő képpen alakul a heti béta romok frissítése:
2019. január 25. MIUI V10 9.1.24 volt az utolsó publikus heti béta frissítés az új év előtt
2019. január 28. az utolsó zárt heti béta frissítés a béta csapatnak
2019. február 2-től a zárt és publikus heti béta frissítések felfüggesztésre kerülnek
2019. február 11-től minden heti béta frissítés visszaáll a megszokott menetrendreTehát! Mostantól kezdve legközelebb publikus heti béta rom 2019. február 15-én érkezik! Addig semmilyen béta frissítést ne várj!!! Ez érvényes:
Kínai
Global
MIUIHU
xiaomi.eu
Globe -
g_g_g
Topikgazda
válasz
Nem, nem maradt el.
Kína új év miatti menetrend -
juve600
nagyúr
válasz
jövő hét pénteken,a kinai újév miatt
-
Charx
senior tag
válasz
FrankMonzano #7707 üzenetére
Én ott vettem a Lurdyba, vissza is mentem ez ügybe, de csak hümmögtek, nem tudnak vele igazán mit kezdeni.
-
huliganboy
addikt
válasz
FrankMonzano #7506 üzenetére
xiaomi.eu-n olvastam, hogy európai hálózatra optimalizálva... Kérdés ez mit jelenthet?
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #7506 üzenetére
Ez SE.
-
noorbertt
őstag
válasz
FrankMonzano #7489 üzenetére
Kereső, apn.
-
válasz
FrankMonzano #7477 üzenetére
Az APN-re gondolok, például ha alapban a régebbi wnw áll be (ritka már, de előfordulhat még), akkor érdemes kipróbálni az internet vagy internet.telekom értékekkel is.
-
Corsa02
őstag
válasz
FrankMonzano #7470 üzenetére
Igen, mobilnet sebességre gondoltam én is.
-
FJC
senior tag
válasz
FrankMonzano #7462 üzenetére
Az adott pillanatban kéne összehasonlítani két készüléket...
Az emlékek szubjektívek.
Vagy, ha már összehasonlítást akar az ember, akkor azt célszerű éjjel végezni, mikor kisebb a hálózati terheltség. -
Bali222
tag
válasz
FrankMonzano #7456 üzenetére
Ez mondjuk pont nem jó példa, mert ma már szinte az összes autó végsebessége elektronikusan van lekorlátozva.
-
natë
nagyúr
válasz
FrankMonzano #7459 üzenetére
Az autódról beszéltél legutóbb.
-
FJC
senior tag
válasz
Tehát, te tényleg maximalista vagy...
-
natë
nagyúr
válasz
A rendőrt mindkét esetben fogja
-
FJC
senior tag
válasz
FrankMonzano #7452 üzenetére
Sáv összefogás csak nagyobb városokban lehetséges.
Az utak mentén és vidéken általában csak egy sávon sugároznak B20 (800 MHz, esetleg B3 (1800 MHz). Ez 4G/LTE max 150 Mbps.Ez olyan dolog mint ha az zavarna, hogy a kocsid, nem megy annyival mint amennyi maximum a kilométerórára van írva....
-
Bali222
tag
válasz
FrankMonzano #7442 üzenetére
A navigációs keresés 1-2 MB adat mennyiségben mérhető.
Ott a késleltetés lesz a mérvadó tényező, amitől tovább tarthat.
Még 10 Mbites sávszélességel is pillanatok alatt lent van, nemhogy 100+ Mbittel. Weboldalak letöltésekor szintén ugyanez a helyzet.
Ezekben, ha különbséget veszel észre, akkor az nem a sávszélesség miatt van. Viszont ezer más dolog valóban okozhatja a különbséget.Egyébként egy jófajta UHD film bitrátája is csak 50 Mbit körüli, tehát még azt is nevetve tudnád streamelni 4g nettel.
-
natë
nagyúr
válasz
FrankMonzano #7446 üzenetére
Engem sosem dühített, persze ez privát vélemény.
-
FJC
senior tag
válasz
Már, bocs...
Ha navigálsz akkor valószínűleg haladsz az autóval. Akkor tuti nem lesz sáv összefogás, már a különböző sávok eltérő lefedettsége miatt sem.
Navigációnál semmi sem múlik 3G fölött...
A letöltési sebesség különbségek inkább elméletei maximumok, életszerűen csak fix helyen, szerencsés körülmények között van jelentős különbség.
A telefon tudja azt, amit ígért a gyártó... -
natë
nagyúr
válasz
Sokat torrentezel, hogy nem elég a 4G? Ahol a 4G elhasal, ott a + sem lesz jobb, más kérdés, hogy nem is lesz valszeg.
-
Danex
addikt
válasz
FrankMonzano #7440 üzenetére
Mint ha 4k filmet akarna nézni mindenki úgy keresitek a szuper LTE-t
-
DanielK
addikt
válasz
FrankMonzano #7433 üzenetére
Próbáltad már gyári témával?
Mert a szöveg sötét fekete, félkövér betűtípussal. Lehet a téma mivel sötét, nem is látod. Lehet csak a számot sikerült nekik átszínezni más beállítással.
Ennyi ötletem van -
Corsa02
őstag
válasz
FrankMonzano #7378 üzenetére
Fura amit írsz, nekem is Honor 8 volt és soha nem volt rajta 4G+ , feleségem P9 lite 2017-se többször írta, hogy 4G+, de a Honor 8 sosem. Győr - Pécs viszonylatban utazunk sokat, soha nem láttam egyik vàrosban sem a Honoron ezt, de a letöltési sebességekben sem látok semmi különbséget a kettő között....pedig ott is mindig figyeltem, mert Pécsen csak mobilnetet használunk.
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #7378 üzenetére
Az a baj, hogy szvsz egyik telefon leírásában sincs, hogy melyik sávokat képes összefűzni, legalábbis az alap leírásokban én ilyet nem láttam.
Ami nincs benne, és nem tudja, az mellett nem nagyon lehet még reklamálni sem.
Értem a felháborodásod, csak nem tudom, erre mi a megoldás. -
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #7375 üzenetére
B20-al semmi gond sincs, azt tudja.
Ezért nem szabad vakon a tesztek alapján vásárolni. Nem terjednek ki mindenre. Mindenkinek más szempontokat tart fontosnak. -
huliganboy
addikt
válasz
FrankMonzano #7355 üzenetére
Tiéd is "csak" 1800-on lóg..
-
huliganboy
addikt
válasz
FrankMonzano #7352 üzenetére
1800+800
-
Maist
senior tag
válasz
FrankMonzano #7300 üzenetére
Ha nem direkt ilyen, és valamiféle hiba miatt nem megy rajta a B3+B20, akkor még előfordulhat, hogy megcsinálják, de ha szándékosan ilyenre lett "legyártva", akkor ezen már nem hiszem, hogy változtatnak. Talán így olcsóbb volt nekik a készülék, vagy legalábbis nem került többe, mint a Mix 2s, mert igaz drágább volt az amoled kijelző, viszont kevesebbet kellett fizetni a Qualcomm-nak, a valamivel szerényebb tudású rádiós rész miatt...
Esetleg Karavik fórumtárs rákérdezhetne, mint a beta team tag, hogy tud-e valaki valamit, miért van ez így a Mi8-on? -
Maist
senior tag
válasz
FrankMonzano #7140 üzenetére
A Xiaomi-nál semmit sem lehet tudni. Egyáltalán azt is gondolta volna-e bárki, hogy ez a készülék nem "úgy" tudja majd kezelni az LTE-A-t, mint a szinte ugyanennyibe kerülő, ugyanilyen kategóriájú, szintén a globális piacra szánt Mi Mix 2s? Ráadásul az olcsóbb Mi8 lite is jól kezeli a CA-t. Eléggé jönnek az új Xiaomi-k, nem hiszem, hogy foglalkozni fognak már ezzel, hogy ez is tudja a B20-at a B3 sávval összefogni, amit a kategóriatárs Mix 2s, vagy a Mi8 lite is tökéletesen tud. Nekem Mix 2s volt előtte, amit jelenleg párom használ, és úgy általában böngészés, fórumozás, akár youtube, stb. közben nem érződik a 4G+ hiánya egyáltalán, de a heti fejlesztői xiaomi.eu rom letöltésénél azért jó volt a majdnem dupla letöltési sebesség a 4G+ miatt a 2s-en.
-
Corsa02
őstag
válasz
FrankMonzano #7142 üzenetére
Nekem is Honor 8 volt előtte és én itt Győrben nem veszek észre különbséget a letöltési sebességben.
-
zsocy
őstag
válasz
FrankMonzano #7140 üzenetére
A szolgáltatóktól függ hol milyen sebességet adnak. Ha ők fejlesztik a hálózatot akkor több helyen is lesz 4G+.
Őket kell kérdezni.Amúgy ez valami új őrület hogy a 4G+ kell, kizárt hogy ne lenne elég egy "sima", rendesen működő 4G kapcsolati sebesség bárkinek, bármire.
-
1Konrad
tag
válasz
FrankMonzano #6994 üzenetére
Szvsz. úgy, hogy baromi régen volt töltőn - nem használtad intenzíven - és így a legnagyobb fogyasztók azok a programok, hardverek, melyek állandóan mennek.
(A Xiaomi aktiválás meg valószínűleg mentés. Az csökkenthető, ha visszaveszed a sűrűségét - igaz, akkor is lesz olyan állapot, amikor menteni fog, és akkor belehúz.
-
Nagya21
addikt
válasz
FrankMonzano #6971 üzenetére
Hali!
Beállíthatod a vissza gomb hosszú nyomására elaludjon.
Üdv Nagya -
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #6969 üzenetére
Beállítások, Kezdőképernyő és előzmények, double tap to Lock screen.
-
wpatrik14
csendes tag
válasz
FrankMonzano #6833 üzenetére
Most már a notch alja egybeesik a status-bar aljával a legújabb dev-en
-
Karavik
veterán
válasz
-
juve600
nagyúr
válasz
más is most szedte le.................... szerinted ?
-
natë
nagyúr
válasz
FrankMonzano #6560 üzenetére
Az Almák szólnak a legszebben, ez így van.
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #5972 üzenetére
Semmi baj nincs ezzel, megfogod ès gyorsan visszarakod.
-
juve600
nagyúr
válasz
FrankMonzano #5972 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
FrankMonzano #5970 üzenetére
pont ezt akartam írni én is
szerintem nem,semmi hír róla
-
enginev3.0
félisten
válasz
FrankMonzano #5780 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond
Pont tegnap használtam ilyenre -
FJC
senior tag
válasz
https://index.hu/tech/helpdeszka/2019/01/08/nem_tervez_a_waze_autopalyara_utat_mit_csinaljak/
Leírás a hibáról (nem hiba).
-
Danex
addikt
válasz
újabban be kell állítani milyen pályamatricád van és az alapján navigál
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #5548 üzenetére
Ez már csak jövőhèt, valahol olvastuk, a hèten nem adnak ki.
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #5548 üzenetére
Lehet a bugok miatt nem adták ki. Valami biztosan nem kerek, ha nem lett publikálva.
-
noorbertt
őstag
válasz
FrankMonzano #5240 üzenetére
mar boccsma, de mit kene visszaolvasnom? mit is keresek?
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
FrankMonzano #5197 üzenetére
Nem tudom milyen ROM van nálad, de ha EU, akkor az összefoglaló végén van leírás róla.
TWRP szükséges hozzá. -
bubu256
tag
válasz
Most olvastam egy megoldást értesítési ikonok megjelenítésére:
link
Itt le van írva minden ami kell hozzá. -
havri1
félisten
válasz
Van gyárilag rá beállítás, az értesítéseknél, de kaotikus sztem :d
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #5195 üzenetére
Bocs, akkor rosszul emlékeztem.
-
Cabrio
aktív tag
válasz
FrankMonzano #5181 üzenetére
Na sejtettem, hogy fordítva mondtad a dolgokat, kicsit zavaros volt... Akkor most a Maps zárolva van az indítón vagy nincs lakatolva?
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #5155 üzenetére
Ha így nézed (fordítva), akkor igen. De ha lakatolod, akkor a futó alkalmazások között az adott app neve mellett megjelenik egy lakat. Na azt nem zárja be. A kapcsoló nyilván nyitott lakatot fog jelezni, mivel az az ellenkezőjét kapcsolja.
-
kelzsoca
félisten
válasz
FrankMonzano #5155 üzenetére
Amit zárolsz, azt nem zárja be.
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #5153 üzenetére
Tudtam én, hogy félreérted, és úgy van, ahogy gondolom
Most nincs lakat, ha ráböksz, akkor zárja le. És megjelenik a kis lakat az app felett.
Amire eddig azt hitted az állapot, az a funkció kapcsolója. -
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #5132 üzenetére
Akkor nálad van valami gubanc. Alapból semmi sincs lakat alatt. Manuálisan kell őket zárni, egyesével.
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #5118 üzenetére
A lakattal zárolod a futó alkalmazást, hogy a rendszer háttérben ne zárja be.
Próbáld ki :
Elindítod az egyik nem zárolt alkalmazást, lerakod háttérbe, majd asztalon futó alkalmazások, x. A nem lekatoltakat bezárja. -
natë
nagyúr
válasz
FrankMonzano #5118 üzenetére
Ez nem hivatalos Gcam........
Talán már ezt is linkeltük "párszor" : [link]
Ha csatlakozol a Telegram csoporthoz, nem lesz több kérdésed.
(#5119) enginev3.0 : B-S-G szerint mindig a legújabb a legjobb. Azt mindig linkelem ott.
-
Cabrio
aktív tag
válasz
FrankMonzano #5112 üzenetére
B+ ezt nem találtam... Köszi
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #5112 üzenetére
Ha nincs lakat, akkor bezarhatja.
-
natë
nagyúr
válasz
FrankMonzano #5108 üzenetére
Írják a fórumon.
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #5108 üzenetére
Ezt én sem tudom, nem is értem.
-
Cabrio
aktív tag
válasz
FrankMonzano #5096 üzenetére
Mármint ne legyen lakatolva az alkalmazás? Mert az nincs alapból lakatolva nekem, ne pörögjön állandóan. Az a durva, hogy az akkumulátor optimalizálás között meg sem jeleníti a térkép alkalmazást és máshol sem tudom az akku kímélőt állítani a google mapson, nem találok erre opciót.
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #5098 üzenetére
A MI 8-számára maradt el, a többi megkapta. A Pocok is 8.12.27-van.
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #5025 üzenetére
Èn már tegnapra vártam. Ki tudja !
-
natë
nagyúr
válasz
FrankMonzano #4578 üzenetére
Az a recovery rom.
-
Steelers
senior tag
válasz
FrankMonzano #4566 üzenetére
Bugzott, fagyott, kilépett innen-onnan.
Valószínű az ota frissítés miatt, ezért akartam újra húzni fastboottal, és mivel nem jött össze, ezért lett mérgemben eu. -
NemMo
őstag
válasz
FrankMonzano #4548 üzenetére
Én eu stabilon, de nem hiszem, hogy rom függő lenne, csak kíváncsi voltam.
-
NemMo
őstag
válasz
FrankMonzano #4540 üzenetére
Nálam is szintén ugyanez van. Nekem van, amit mobilnettel sem akar leszedni. Te milyen romon vagy?
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #4540 üzenetére
Nálam is ez van. Pár appot szed csak le wifin..
-
Istuu15
senior tag
válasz
FrankMonzano #4458 üzenetére
Én global stabil 10.0.3.0 án vagyok és tegnap nekem egy ideig a Mega felhőtárhelyet nem akarta frissíteni. Lehet a google részén van a probléma.
-
natë
nagyúr
válasz
Igen. Eu rom.
-
havri1
félisten
válasz
Nem, vagyis sokat gondolkodik, de végül leszedi.
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #4443 üzenetére
Korlátozza az olyan alkalmazásokat, amelyeket gyakran nem használsz.
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #4428 üzenetére
Már nekem is feldobta, csak èn is várok.
-
Nagya21
addikt
válasz
FrankMonzano #4396 üzenetére
HAli!!
Töltsd le a Play-ról a Here-t, sztem azzal teljesen gyólesz.....
Redmi 6-on a Rigó nem volt jó, de a Here teljesen O.K.
Üdv Nagya -
1Konrad
tag
válasz
FrankMonzano #4396 üzenetére
...aki nincs olyan bonyolult közlekedési helyzetben - mint a Hungárián dugó, ahol percekig nem mozdulsz - vagy olyan utakon, ahol a főbb út 10-20 méterre van párhuzamosan - mint a Kacsóh a Nagy Lajosig - az tökéletesnek fogja találni, mert egyébként tényleg jó, ezért használom én is.
...azért írtam csak, nehogy teljesen készpénzként vegye valaki minden helyzetben. (Mondjuk az is igaz, hogy ez a pontatlanság már régebben is megvolt még az offline GPS készülékeknél is. De az MI8-at mikor megvettem, pont ezért becsültem, mert ez a 10-20 méteres hiba nem volt benne.
...és ezért bízom abban, hogy ez a gmap szofveres hibája. -
Smiro
senior tag
válasz
FrankMonzano #4380 üzenetére
Sygic is tökéletes, bár az zsebbenyúlós.
-
1Konrad
tag
válasz
Mikor a telefont megvettem, a googlemap még jó volt - most (igaz PIE-re frissítettem azóta) - én is tapasztalom, hogy egymáshoz közeli utak esetén átrak néha a másik oldalra, és úgy próbál újra tervezni, vagy egy kihajtónál - ha az párhuzamosan halad az úttal - csak akkor döbben rá, hogy már nem azon vagyok, amikor az út tengelyétől már legalább 50 m-t (igaz haladva) eltávolodtam.
...szóval most a gmap nem olyan jó városban, ha 20-30 méteren belül van másik út.
Én ettől még azt használom, mert nagyon kényelmes, hogy nem kell pontos címet beírni, csak valamit kb: mint például állatkert, Pólus... és odavisz. (Én még a térképes világban nőttem fel: így nem csinálom össze magam attól, ha a Hungárián riadtan keresi, hogyan kell a túloldalról visszakerülni oda, ahol vagyok, vagy a Kacsóh-n kihajtva a Nagy Lajos felé hogyan tud az M3-ról oda visszahozni. -
kengyel
nagyúr
válasz
A Waze szerintem pedig jó, mindig azzal megyek, mèg nem vitt a dunába.
-
w333
félisten
válasz
FrankMonzano #4375 üzenetére
Waze ... Google maps -t felejtsd el !
-
natë
nagyúr
válasz
FrankMonzano #4375 üzenetére
A maps. Nekem iOS-en és másik droidon is ezt csinálta. Le is szoktam róla.
Here-t próbáltad? -
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #4286 üzenetére
Konkrètan jött ma kèt frissítès, azt sikerült letöltenem. Az egyik youtube, ès Chrome.
-
törölt tag
válasz
FrankMonzano #4286 üzenetére
A hiba nem az ön készülékében van. Globál stabilon sem indul el a letöltés
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #3891 üzenetére
A majd eladás előtt gondoltam visszatèrni, mert nem sok mindenki fogja megèrteni, a bèta romot. Ha meg nem nyitok, akkor esèlyem sincs, a stabil rom eladására.
Nálam, ki tudja meddig marad, mindíg cserèlem a telefonokat. -
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #3888 üzenetére
Jól írod, ha kipróbálom.
Az a gondom, ha nem nyitok BL.-t, akkor maradnom kell bétán, mert nem tudok a stabilra visszamenni. A másik dolog számomra, ki tudja mikor adom el, és akkor érdemesebb a stabil rommal eladni, a gazdája meg azt tesz rá, amit éppen akar.
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #3873 üzenetére
Próbáld meg a magyart, nekem azon jött Ota. De most, a dev-en töröm a fejem.
-
1Konrad
tag
válasz
FrankMonzano #3754 üzenetére
Én sem bírtam kivárni, de nem nagy szám frissíteni - ráadásul teljesen hivatalos rom! Nem kell bohóckodni bootloderrel, azt én sem merem megcsinálni!
Keresd vissza a linket (100-on belül van), töltsed le, és járj el a leírtak szerint (az is benne van az utolsó 100-ban).
...és már frissül is egy rendes hivatalos stabil global Pie-ra.
(Ez most motivációs beírás volt, én tegnap megcsináltam, de nem akarom újra végig keresni a lépéseket, mert mint írtam, láma vagyok, és ezért gyorsan felejtek, de nem bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged