- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
válasz
Sgt. Chris #8554 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni, mikor én vettem, a MI9 csak hírbe volt. MI8, P20pro, SonyZ2, SamuA9-et nézegettem, fórumok, tesztek...kékhez besétáltam, Mi8van? Volt egy darab. Tovább nem is volt kérdés. Kézbe fogva, kis nyomkodás, elsőre jött az érzés, ez kell. Minőségi külső, bitang erős belső. Emui után a miui sem volt annyira új, nekem az oldalankénti mappázhatóság eddig is nagyon tetszett. Nem zavar hogy nincs klasszikus főmenü. Miui testreszabható, korrekt. Gesztus vezérlés nagyon tetszik, második nap kipróbáltam, azóta nincsenek alsó sávban gombok. Mint írtam, képek, videók számomra megfelelő minőségüek, mindig azt vallottam, aki ennél többet akar vegyen fényképezőt meg kamerát😃 Rendszer pörgős, tetszik nagyon.
Hezitálsz, próbáld meg mindkettőt megtapizni, (ha ideér a MI9), és elfogod tudni dönteni melyik kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest