Új hozzászólás Aktív témák

• Smiro

senior tag

Nyugdíjas lett a szeretett telóm is. 14 váltotta egy hónapja. Mit mondjak... Szerintem annyival nem jobb, mint az 5 évvel ezelőtti... Többet vártam, jóval kevesebbet kaptam. Az akku idő és a biztonsági frissítés miatt váltottam. Ami igazán bosszant, hogy a 14 is zászlóshajó, ehhez képest például lassan 2 hete kijött frissítést a telefonom nem kapta még meg. Zavar az előlapi ujjnyomat feloldás is, hátul sokkal praktikusabb volt nekem. 5G-t jóformán nem is használok, mert jobban meríti a telefont. 2 hét után állt be az akku, így nekem másfél nap jön ki. Érthetetlen módon éjjel alvó üzemmód mellett sokkal! többet fogyaszt, mint a régi. Kijelző közt szerintem nincs akkora különbség, mint amit várhatna a user. Kamera valamivel jobb, az esti felvétel sokkal, de a régit nem a gyári appal használtam, így az is jó volt. Nyilván nem profi szint, de vállalható volt simán. Mint ez az alap appal. Szóval lehet itt teszteket írogatni, néhány tized másodperc miatt áradozni - szerintem nagy előrelépés nem történt. Még a közelség érzékelő is biztosabb volt a régin. Mindezt elfogulatlanul írom úgy, hogy megvettem az új telefont és használom. Ja, még annyit: nem lehet BT módban a telefonszámokat átvinni azt autóm memóriájába, vezetékkel sem. Vezetékkel látom a telefonkönyvet, de másolni nem lehet, így kanóc nélkül csak a bejövő hívásokat lehet fogadni, vagy telefonnal szarakodni. És ez a telefon szoftveres hibája...

Új hozzászólás Aktív témák