Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
xy.zsolt #20463 üzenetére
4 évig volt fent egy 1$-os gagyi. Már többször repedt, levegős volt, de elvoltam vele.
Aztán egyszer rászántam magam a szintén korai időszakban vett és azóta pihenő Baseus-ra. Na akkor jöttem rá igazán, hogy mennyire gagyi volt az előző. Ezen sokkal jobban siklik az ujjam, sokkal jobb használniSzóval innentől bármilyen telefonra csak minőségi üvegfóliát fogok venni.
Kár, hogy ezt meg 2 hét múltán összetörtem, pontosabban lecsorbítottam a tetejéről egy rizsszemnyit (kiesett a kezemből a Pennyben)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest