- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Még el se terjedt, de már másolnak
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
válasz
attiati #20004 üzenetére
Kihangosításkor az alsó hangszóró szól, nem a felső "ordít". Nem amiatt lett halk. A szoftver egy rakás sza...
Ezzel a túl halk híváshangerővel szenvedek legalább a MIUI 12 óta. Most is az utolsó 11.0.8.0-ás Xiaomi.eu van fent, de ez meg két éves szoftver.
Érdekes,mindenféle takarítgatás nélkül egy PixelExperience Plus rommal jóval hangosabb a hívás. Csak annak a ROM-nak is van valami nyűgje, mindegy melyik verziót próbálom. A legutolsó 10-es túl régi, a legutolsó 11-esben a hang nekem szaggat a bluetooth hangszórómmal. A legfrissebb 12-es meg még nincs Plus változatban, és röcög a felület itt-ott. Firefox pl. katasztrófa.A féktisztítót semmiképp nem használnám. Én ragasztószalaggal és éppen csak nedves fogkefével próbáltam kiszedetni a szöszt, több kevesebb sikerrel.
Az akksit én is nohon-ra cseréltem most március elsején, és rögtön újkori akksiidőket produkál.
Sajnos annyira elszálltak az árak, hogy egyszerűen nem találok utódot neki. Eddig minden telefont egy éves korában cseréltem, annak az eladási árát visszaforgatva a következőbe. Ennek egy éve nincs alternatívája, illetve az érte kapható összeg is vicc.
Mindkét kezem mutatóujjának tenyér felőli ízülete fáj. Zsebből kivenni is fáj a telefont. Átfogni keresztben szintén, és sajnos nem tudok rászokni a kétkezes használatra. Így egyre erőteljesebben gondolkodom az új iPhone SE-n. Sose volt iPhone-om. Azon buknék a legkevessebbet, ha netán nem jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Spórolós topik
- Bluetooth hangszórók
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest