- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Csak egy gyors magánvélemény. Kipróbáltam a Global Dev-et, annyira mondogatja mindenki, hogy jobb.
Nem vagyok elájulva tőle, egyelőre akkuban ugyanazt hozza, szokásos 4-5 óra kijelzőidőt, ahogy nézem.
AOD jópofa dolog, viszont a fő kíváncsiság a sötét mód volt, szerintem ez élőben még ocsmányabb, mint videókon. Lehet, hogy sokat számít amoled-en, de még a gyári miui alkalmazásokban se illenek teljesen össze a színek, nem még külső progikban.De legfőképp a betűtípusok zavarnak, főleg a menü elemeknél (pl tárcsázó tetején, galéria tetején), ezek a nagyobb betűtípusok. Egyrészt maga a betűtípus nem illene ide, másrészt ékezetes karaktereknél nagyobb a térköz. Ez jelen van már induláskor setup-ban is. Hasonló, mint a legújabb MiFit-ben a karakterkezelés.
(Alapból grafikai vonalon mozgok, így ezek az apróságok eléggé rosszul érintenek)
Stabilitásban és működésben én nem érzek különbséget, egyből talál mindent, csatlakozik eszközökhöz, Chromecastot is tolja, semmi gond. Viszont a kamerát én nem érzem annyira acélosnak benne, mint a "visszavont" stabilban. Fényre rosszabbul reagál és tényleg nagyobbak a vibrálások, már jobban elhiszem a tegnapi kamera problémát (bár ott nem tudom dev-rom volt-e).
Összességében többet vártam, régebben jobban össze voltak rakva a dev build-ek, úgyhogy a következő stabilnál megyek is majd vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged