- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Csak egy gyors magánvélemény. Kipróbáltam a Global Dev-et, annyira mondogatja mindenki, hogy jobb.
Nem vagyok elájulva tőle, egyelőre akkuban ugyanazt hozza, szokásos 4-5 óra kijelzőidőt, ahogy nézem.
AOD jópofa dolog, viszont a fő kíváncsiság a sötét mód volt, szerintem ez élőben még ocsmányabb, mint videókon. Lehet, hogy sokat számít amoled-en, de még a gyári miui alkalmazásokban se illenek teljesen össze a színek, nem még külső progikban.De legfőképp a betűtípusok zavarnak, főleg a menü elemeknél (pl tárcsázó tetején, galéria tetején), ezek a nagyobb betűtípusok. Egyrészt maga a betűtípus nem illene ide, másrészt ékezetes karaktereknél nagyobb a térköz. Ez jelen van már induláskor setup-ban is. Hasonló, mint a legújabb MiFit-ben a karakterkezelés.
(Alapból grafikai vonalon mozgok, így ezek az apróságok eléggé rosszul érintenek)
Stabilitásban és működésben én nem érzek különbséget, egyből talál mindent, csatlakozik eszközökhöz, Chromecastot is tolja, semmi gond. Viszont a kamerát én nem érzem annyira acélosnak benne, mint a "visszavont" stabilban. Fényre rosszabbul reagál és tényleg nagyobbak a vibrálások, már jobban elhiszem a tegnapi kamera problémát (bár ott nem tudom dev-rom volt-e).
Összességében többet vártam, régebben jobban össze voltak rakva a dev build-ek, úgyhogy a következő stabilnál megyek is majd vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest