Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steve1207

veterán

Csak egy gyors magánvélemény. Kipróbáltam a Global Dev-et, annyira mondogatja mindenki, hogy jobb.

Nem vagyok elájulva tőle, egyelőre akkuban ugyanazt hozza, szokásos 4-5 óra kijelzőidőt, ahogy nézem.
    AOD jópofa dolog, viszont a fő kíváncsiság a sötét mód volt, szerintem ez élőben még ocsmányabb, mint videókon. Lehet, hogy sokat számít amoled-en, de még a gyári miui alkalmazásokban se illenek teljesen össze a színek, nem még külső progikban.

De legfőképp a betűtípusok zavarnak, főleg a menü elemeknél (pl tárcsázó tetején, galéria tetején), ezek a nagyobb betűtípusok. Egyrészt maga a betűtípus nem illene ide, másrészt ékezetes karaktereknél nagyobb a térköz. Ez jelen van már induláskor setup-ban is. Hasonló, mint a legújabb MiFit-ben a karakterkezelés.
    (Alapból grafikai vonalon mozgok, így ezek az apróságok eléggé rosszul érintenek :D )

Stabilitásban és működésben én nem érzek különbséget, egyből talál mindent, csatlakozik eszközökhöz, Chromecastot is tolja, semmi gond. Viszont a kamerát én nem érzem annyira acélosnak benne, mint a "visszavont" stabilban. Fényre rosszabbul reagál és tényleg nagyobbak a vibrálások, már jobban elhiszem a tegnapi kamera problémát (bár ott nem tudom dev-rom volt-e).

Összességében többet vártam, régebben jobban össze voltak rakva a dev build-ek, úgyhogy a következő stabilnál megyek is majd vissza.

[ Szerkesztve ]

.

Új hozzászólás Aktív témák