- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
Még egy kérdés, szerintetek jó a Mi4s akkuja a Mi4c-be? A Mi4s nagyobb kapacitású.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
darvinya #7197 üzenetére
Olvasgatok neten erröl, sok Xiaomi telón ugyan úgy nem megy, aminek 4GB RAM-ja van azon se (Mi Note 2), de valakinek akinek 3GB-ja van hivatalos rom-al annak igen (Mi5s). Erös a gyanú (föleg Orionhilles hozzászólása után) hogy ez a xiaomi.eu-s rom-ok hibája, nem a ram mennyisége. Söt olyannak is akinek MIUI mentes rom van fent.
"It is working for me on Mi5s with official global stable rom, so the problem must be in xiaomi.eu?"
Na mindegy, nem teszek fel másik rom-ot csak ezért, annyira nem kell
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Orionhilles #7196 üzenetére
Egy egész ROM-ot feltenni? Vagy lehet külön is feltenni valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Orionhilles
senior tag
válasz
Bl.Gyo. #7195 üzenetére
Xiaomi eu mostani weekly changelogban: Fixed Super Mario Run game FC
Lehet, ha feldobod ezt, akkor már menni fog.– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
Bl.Gyo.
őstag
Na senkinek sincs gondja a telefonnal,hogy ennyire megállt a topik?
Nekem hirtelen lenne egy, bár nem fontos dolog. Telepítettem a mario run játékot, elindítva megjelenik a nintendo logo pár másodpercig, aztán kilép a föképernyöre. Mást nem csinál. Olvastam a játék alatt kommenteket a playStore-ban, de senki sem panaszkodott ilyen hibára, mindenkinek fut rendesen. Ezért gondolom hogy valami MIUI probléma lehet ami nem engedi futni. Egyébként minden más app hibátlanul fut, csak ez nem.
-
katalin888
aktív tag
Hol lehet kapni sima fóliát Mi4C-hez(nem üveget)?
-
trebrona
nagyúr
válasz
redcordoba #7191 üzenetére
Próbáld meg ezt: GPS Status & Toolbox
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Lacusch69
tag
válasz
redcordoba #7187 üzenetére
GPS teszttel csinálj egy screenshotot, hogy hány műholddal kommunikál.
A FasterGPS appot telepítsd, és add meg az értelemszerű értékeket.
Nekem anno ez segített a régebbi telefonjaimon, a Mi4C-n nem kellett, tökéletes eddig a GPS.[ Szerkesztve ]
Egy Volvóval ütközni teljesen veszélytelen. Ha egy Saabban ülsz...
-
darvinya
titán
válasz
redcordoba #7187 üzenetére
Pontos Helymeghatározást, ami WiFi/GPS/mobilnet(ez kell A-GPS-hez)
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz
redcordoba #7185 üzenetére
Szerviz, mert ez már túl sok idő.
Ha mindenhol minden engedélyezve van és van net A-GPS-hez, akkor max. 1 percen belül kellene talánia pozíciót.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
redcordoba
csendes tag
üdv!
egy jó ideje nem használtam, most megint idegesít a hiba, nevezetesen, hogy pontatlan a GPS, de használhatatlan szinten...
minap Budapesten voltam, vidéki gyerek létemre nem tudom a járást, Waze-t akartam használni, de esélytelen volt, fél óra múlva talált csak pozíciót, akkor is betett másik háztömbbe, forgott összevissza mint az iránytű.
Most tettem rá egy IGO-t, kimentem az utcára, 10perc alatt sem talált helyzetet...tud erre valaki valami okosat mondani?
-
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Jól látom, hogy még csak heti frissítésben van a Nougat?
Sic Parvis Magna
-
jety91
őstag
Hopp mit találtam: camera2 api on miui nougat
-
0xmilan
addikt
válasz
R.Daneel #7173 üzenetére
Linkesítve.
Szinte biztos voltam benne, hogy a fél másodpercet ki lehet tolni, de azt hittem, hogy a kernelben kell engedélyezni.
Nekünk (legalábbis nekem) a sima imx258 van, de azt írja, hogy a 'non sunny' verzió már/még a tesztfázisban van. -
R.Daneel
csendes újonc
A fotómániásoknak egy kis meglepetés:
https://forum.xda-developers.com/mi-4c/general/mod-long-exposure-mi-4c-t3575945
A záridő 16 másodpercig állítható az eddigi 1/2 másodperc helyett. -
mate1396
tag
válasz
Orionhilles #7169 üzenetére
Én kb. 1 éve vettem szintén eustock-ról akkor még nem voltak olyan ROM-ok hogy zártak volna BL-ert szóval nyitottan kaptuk meg, sőt nekem fel is volt téve a TWRP és a MIUIHU rom így gondolom semmit se fognak foglalkozni vele
(már ha erre voltál kíváncsi)
-
Disque
aktív tag
válasz
Orionhilles #7169 üzenetére
Bolt hivatalosan nem tud bootloadert nyitni, már csak azért sem mert ez az információ a MI fiókban is elraktározódik.
-
Orionhilles
senior tag
Köszi a gyors válaszokat!
Ha eustocktól vettem a telót, akkor az hivatalosan lett kinyitva vagy nem?
Javítsatok ki ha tévedek, de ha már egyszer hivatalosan ki lett nyitva a BL, akkor utána már nem magától visszazáródni (kivéve amikor először teszek fel N-es BL-ű ROM-ot). Ugye?
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
jety91
őstag
válasz
Orionhilles #7167 üzenetére
- Kamera ugyanaz mint a többi CM-ben
- Egy hajszálnyival jobb mint a az AICP/TS CM-ben, de ez inkább használatbeli kérdés
- Elvileg működik, de én nem próbáltam.
- Igen, az is működik"Hátha az már nem zárná a BL-t." - De 99% hogy zárni fogja. Bootloadert is muszáj updatelni a 7es alapú MIUI-hoz, így ha csak nem lesz valami nem hivatalos módszer, muszáj lesz újranyitni a BL-t.
-
Orionhilles
senior tag
Sziasztok!
XOSP használókat kérdezem:
- Milyen a kamera?
- Milyen az akkus üzemidő? Sony STAMINA mód működik-e?
- Magisk működik-e vele?
- Hotspot rendben van-e?Mokee (03.18-as nightly) nagyon merül, AICP-vel ~50-60%-kal értem haza (2x20 perc zenehallgatás buszon, suliban szünetekben pár üzenet FB-n, pár kép a tábláról, és folyamatos mobilnet, 2 SIM SZERK.: és folyamatos BT kapcsolat a teló és Mi Band 2 között), míg Mokeeval már harmadjára érek haza ~30%-kal.
Az appok ugyanazok, sőt elvileg Mokee alatt az Aegis is be kellene, hogy segítsen, mégsem érzem a hatását.
AICP-t használtam eddig huzamosabb ideig, és amint kész lesz a kernel 4-es revíziója, akkor ismét rá fogom vetni magam.
Mokeet használok pár napja, és az akkumulátor gyalázatos.
MIUI-ra nem szeretnék addig visszamenni, amíg a stabil 7.x ki nem jön. Hátha az már nem zárná a BL-t.
Vanir/Commotio számomra túlságosan egyszerű.
RR-nek új BL kellene, nincs kedvem egyelőre azzal szórakozni.LineageOS és XOSP maradt ki, ezek közül az utóbbi jobban vonz.
[ Szerkesztve ]
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
Mercutio_
félisten
Eddigi összes tipp bejött
1 korábbi kérdésem maradt megválaszolatlan: "nem tudom hol látom, hogy hány névjegy van a telefonon
"
Valamint a tárcsázóban külön látok minden egyes hívást, a miui-nál számonként 1 volt, és az info-részben látszott hányszor hívott/hívtam és pontosan mikor, ez XOSP-nál nem létezik mint opció?
Továbbá névjegyeknél nincs olyan opció, hogy mit mutasson, mit rejtsen, vagy csak én nem találom?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
g_g_g
őstag
A bootloadert ez a rom nem zárja vissza.
Ugyan felmenne simán frissítéssel is, de nem biztos, hogy stabil, megbízható lenne a működése.
Mivel verzióban eltér (MIUI 7-ről 8-ra) ezért a tiszta telpítés ajánlott az összefoglaló szerint.
Ha van MI fiókod és be van állítva a szinkronizáció, könnyebb és gyorsabb lesz belaknod a rendszert. -
alex89
senior tag
Sziasztok! eustock féle mi4c-m van, még a "gyári" xiaomi.eu féle 7.5.4.0 rendszer van rajta ha jól nézem. Nem nagyon akarok elkalandozni a ROM-ok világában, de véleményetek szerint ezt érdemes lenne mondjuk a leírásban is javasolt 8.2.1.0 verzióra frissítenem? Lenne érezhető változás sebesség, kamera, akku idő vagy más téren?
Ha belevágok és tegyük fel szeretnék minden adatot beállítást megtartani akkor mennyire járható út az, hogy csak felmásolom a telefonra a zip-et és a gyári frissítővel frissítem? (nem akarom elszúrni pl visszazárni a bootloadert vagy ilyesmi, inkább akkor hagyom...)
köszi''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
-
NB2
aktív tag
Nem állítom, hogy nem én voltam a béna, de az üveg nálam kb egy hétig volt normálisan használható, elcsúszott, bement alá a mocsok és most rondább mintha nem lenne rajta semmi
-
Mercutio_
félisten
Köszönöm az eddigi tippeket, este kipróbálom őket
Tempered glass-ra van jelenleg működő, bevált ebay forrás? Ez jó, vagy van hasonoló árban bevált, illetve lényegesen elcsóbban is?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
jety91
őstag
válasz
Martine #7159 üzenetére
Facebookra egy tipp mindenkinek:
Elvileg kijött stabil verzióban az 57-es Chrome androidra, amiben átlehet "konvertálni" a weboldalakat alkalmazássá (akit érdekel a téma progressive apps néven tud utána olvasni), legalábbis már amelyik képes rá. Na pl a facebook képes erre, így megoldható az, hogy "natív" alkalmazásként működjön egy weboldal. Értesítések ugyanúgy megjönnek, és nem zabál meg több 100MB-ot feleslegesen az alkalmazás, csak a chrome webview fog futni a háttérben fele annyi RAM használattal.
Itt egy példa, hogy hogyan kell ezt elképzelni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz
SirRasor #7154 üzenetére
500MB a min. ami futáshoz szükséges.
Én már vittem le 300MB alá, de akkor szépen össze is f…ta magát, s szinte mindent bazárt, mert az alap rendszer sem tudot futni.
Ne feled itt valójában 2 rendszer fut egyszerre (azaz inkább 3).(#7153) Mercutio_
1. Bal Alkalmazás váltó hosszan Beállítások menü
2. Igen az[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
MIUI8 alatt lehet valamit kezdeni a memóriamenedzsmenttel? Sose láttam olyan állapotot, hogy 500 MB-nál kevesebb lett volna a RAM, mindig elkezdte pucolni előtte a rendszer. Fene se érti, hogy miért 2GB-osnak hirdetik, amikor 500-at nem használ, 1 giga a miui, tehát effektíve ~500 a használható.
Naszóval azt szeretném, hogy sose pucoljon a memóriából, csak ha már ténylegesen elfogy. Jelenleg ki van kapcsolva az automatikus alkalmazás bezárás, a MIUI optimalizáció és a ramkonszolidáció. A lehető legtöbb alkalmazást lezártam a lakattal(ez nem feltétlen jó megközelítés). Mi mást tudok még tenni?
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Mercutio_
félisten
Hm, most látom, hogy a gyári(? xosp app pack-ot is feltettem) tárcsázó beállításai között van hangrögzítés rész ahol a hangformátumot lehet kiválasztani
Közben ahogy próbálom belakni jönnek az Xosp kérdések:
1. Fizikai gombokat hol tudom testreszabni? (balra a futó app-ok listája jön fel, középsőre semmi, hosszan nyomásra semmi illetve Google, amiatt app-on belül nem érem el a beállításokat mert ott is a futó app-okat dobja fel pl. Dolphin browsernél)
2. Nem találtam GPS ki/bekapcs-ot, csak tartózkodási helyet, vagy a kettő itt ugyanaz?
3. Talán az 1. miatt, de nem tudom hol látom, hogy hány névjegy van a telefononEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
yusukee
aktív tag
válasz
Aethelstone #7151 üzenetére
Kinyitottam, recoveryt is raktam már fel.
-
yusukee
aktív tag
Na van itt probléma. Megcsináltam a dolgokat úgy ahogy le van írva xiaomi.eu-n. Most próbálom visszarakni a stabilt, de nem bootol be az os-be. Hogy kell visszarakni korábbit?
(#7149) Aethelstone: Windows mondja. Akkor is ha recovery-be belépve próbálok rá másolni.
[ Szerkesztve ]
-
yusukee
aktív tag
válasz
Aethelstone #7147 üzenetére
twrp-vel csináltam, csak tudja, hogy kell formázni
-
Mercutio_
félisten
Szakik, aki XOSP-t használ: Tud ez a rom automatikus hívás rögzítést, vagy arra is tegyek fel app-ot?
Ha utóbbi van bevált megoldás? (régebben allcallrecordert próbáltam, az tetszett)Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
yusukee
aktív tag
Próbálom felrakni az android 7-es miui-t. Valamiért az internal storage read-only lett, pedig még nem csináltam vele semmit
. Találkozott ezzel valaki?
Wipe internal is volt, de nem segített.
-
yusukee
aktív tag
Van olyan TWRP az android 7-es miui-hoz, ami tudja az OTG-t? Ami a rom alá van linkelve nem tudja.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Mercutio_ #7134 üzenetére
Igggen ezaz, köszönöm Mercutio!! Nem értettem hogy nekem miért a középsöre nyitja meg az alkalmazás váltót, a bal szélsöre meg csak widget, háttér, stb beállítás. Mostmár beugrott, elfelejtettem hogy átállítottam réges rég ahogy az elözö telefonjaimon volt. Ennyit hibáztam darvinya, Bocs
, de lényeg hogy a srácnak segítettem... remélem.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz
darvinya #7133 üzenetére
Beállításfüggő, aki megszokta a régi droidon, az gyorsan átállította középsőre
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-KP-
addikt
válasz
Bl.Gyo. #7129 üzenetére
hát arra gondolok, ahol a háttérben futó programokat lehet kipucolni a memóriából, alul a 3 gomb közül, mindjárt a legelső. eddig pl. csak pici viber, vagy messenger ikon volt, most kb. egy komplett előnézet van már. Elég nagy méretben, akkora, hogy már a beszélgetéseket is látni lehet kb.
-
Bl.Gyo.
őstag
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de sejtem: belehet állítani hogy kis képernyöbe mutassa a képet (4", és 3.5" ). Az a beállításokban az egykezes mód-nál van (nem tudom hogyvan pontosan magyarul a telefonon). Sose használtam ezt a funkciót, de szerintem ott kell állítani valamit.
Lehet tévedek és nem is erre gondolsz, akkor bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
hali,
tesóm véletlenül elnyomott valamit a telefonon. A háttérben futó programok listájánál eddig csak kis ikon jelent meg, de mostantól egy komplett kis képernyő. Vissza lehet ezt csinálni valahogy?
-
darvinya
titán
válasz
Mercutio_ #7123 üzenetére
Ezt távolból nem tudom mi a gond.
Lehet nálam azért működött mert van MI fiókom, és az mind2 készüléken be volt aktíválva és csak utána költöztem át így.(#7124) Bl.Gyo.
Igen, ez a korlátozás sok külső eszközhőz kevés.
Anno írtam is, hogy 1x ment HP pendrive, aztán soha többet.
Annyira mélyen van el cseszve, hogy még utólag sem tudtam ezen javítani.
Becsapni tudtam, de akkor föl-le csatlakozott állandóan.És ez másik ROM-okon is meg van, tehát CM/stb. ugyanaz a hiba benne van.
Mostani telom lazán leadja kívánt áramot, így működik HP pendrive.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Orionhilles #7125 üzenetére
Igen, tudom valakinek viszi. Akkor a tiednek elég a 0.25A. Nem egyformák a pendrive-ok se. Nekem is megy egy másik kis kapacitású pendrive, de avval kitörölhetem kb.
Vaaagy az OTG adapter is bele szólhat a leadott energiába? Lehet tudja az 500-at a teló, csak az az OTG adapter ami nekem van lekorlátozza. Van ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
Orionhilles
senior tag
válasz
Bl.Gyo. #7124 üzenetére
Nekem viszi a 32 GB-os pendrive-ot, bár ilyen: 32GB SanDisk Ultra - Dual Type-C és USB3.1 egyben
-
Bl.Gyo.
őstag
Megnéztem a Mi4c USB-jét OTG-n keresztül evvel az USB voltage tester-el, és 250mA (0.25A) képes leadni. Nem sok, egy külsö HDD-t aminek 500 elég lenne nem tudott meghajtani. Lehet ezért nem megy a 32GB-os pendriveom se benne mert annak kéne az 500...
-
Mercutio_
félisten
válasz
darvinya #7112 üzenetére
Frissítettem a Mi Mover appot, akkor is ezt dobja a küldő oldalon, vagy sikertelen kapcsolódást, de 10-ből 9-szer addig el se jut
[ Szerkesztve ]
-
Orionhilles
senior tag
válasz
bibliator #7121 üzenetére
Nekem AICP az elmúlt 2 hétben random mód fagyogatott és "nem lehetett a kamerához csatlakozni " hibát dobott mikor fotózni szerettem volna. Volt clean flash, de nem oldotta meg a gondot, data és cache partíció f2fs-re lett formázva, ugyanúgy fennállt a probléma (ha Mokee-n is így lesz, akkor valamelyik appom lehet a ludas). Ezért döntöttem Mokee mellett, hátha itt nem lesz ilyen. Mai nap majd tudok részletes akkus eredményt mutatni, de szerintem AICP ilyen téren jobb.
Hibák:
fapadosabb
F2fs-re formázott data partíció esetén nem tud elindulni, kínai írásjelek fogadnak (nem vírus)
A frissítések letöltése korlátozott sebességgel történik, amíg nem támogatod a fejlesztőket pénzzel (nem tudom fejből mennyi az annyi)Pozitívum:
Gyors, még ext4-es /data-val is gyorsabb, mint az AICP
Aegis, ez egy olyan app, mint a Greenify, csak kevesebb beállítási lehetőséggel. Hasznos lehet, ha olyan ember vagy, mint pl. én, és FB-t használsz, vagy más akku zabáló appo(ka)t.Töltsek fel pár képernyőképet Aegisről, beállítási lehetőségkről?
PS Mokee, és AICP IS támogatja a Substratum téma motort.
-
bibliator
aktív tag
válasz
Orionhilles #7114 üzenetére
És milyen az aicp a ts felé romhoz képest?
Hibák?
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
darvinya
titán
Erre valaki? [link]
-
Bl.Gyo.
őstag
Na már nekem is van ilyen játékszerem.
Itt épp a Mi4c-t töltöm 28%-ról. Képet is avval csináltam.
Meg van egy BliczWolf USB type-c > micro usb átalakitom. Gondolkodtam hogy type-c kábelt vegyek e, de ez mellett dontottem, mert micro usb kábelem van egy csomo az elszakadhat nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
válasz
mgTerminator #7115 üzenetére
A témák között akad olyan, ami kiírja, csak keresni kell... Manuálisan.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
darvinya
titán
válasz
mgTerminator #7115 üzenetére
Az a gond, hogy értesítés gyári lockscreen-ek kiváltsága.
Talán Android alkalmazások topikban tudnak megoldást.Vagy Témák között lehet van olyan amit szeretnél.
[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
Valaki használ másik zárképernyőt? (téma) Olyan kellene ami kiírja az időjárást, lehetőleg középen legyen az óra és mutassa az értesítéseket. Találtam egy ilyet, csak ott nincs értesítés...
-
Orionhilles
senior tag
válasz
Orionhilles #7113 üzenetére
Kipróbáltam, AICP extráihoz képest elég vérszegényke. Kamera az viszont láthatóan jobb, főleg sötétben.
AICP megy vissza, Mokee az túlságosan fapados nekem.– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
Orionhilles
senior tag
Használ valaki Mokee ROM-ot? Napi használatban akku és kamera terén milyen (AICP-vel összevetve)?
-
darvinya
titán
válasz
Mercutio_ #7111 üzenetére
Működik úgy is, mert az két készülék között történik WiFi átvitel.
Fogadó készülék az Új, küldő készülék a Régi.
SIM kártya átrak és kész.Viber is át megy, de az háklis erre, így biztosabb app-on belüli mentés.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz
darvinya #7105 üzenetére
Nincs miui fiókom úgy is?
Vibert azért tuti mentem app-ból, az annyira egy elcs*szett program
Tehát a folyamat (régi telorol mentés után) új szűz telón költözés, énvagyok a ffogadó, régi telónkköltözés én vagyok a küldő, fogadóról qr kód beolvas, ha valami van leokézom aztán várás, ha minden átment kiírja, hogy kész, indítsam újra aztán örülés, régi melóból simek ki, újba be, egyéni mappákatújra felmásol eés mintha a régi lenne a kezemben minden ott van?
[ Szerkesztve ]
-
Orionhilles
senior tag
válasz
Bl.Gyo. #7109 üzenetére
MIUI-s szinkronhoz. SMS-ek, asztali elrendezés, képek, meg kutyafülét is felhőben tárolja, és utána könnyen vissza lehet állítani egy FR után.
A device manager az meg hab a tortán (nem az alap, androidos féle, hanem van MIUI-s).– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
Bl.Gyo.
őstag
Egyébként mire jó ha az embernek van Mi Account-ja a telefonján?
-
Disque
aktív tag
válasz
yusukee #7107 üzenetére
Elvileg lehet, legalábbis pár hónapja még lehetett.
Unlock bootloader[ Szerkesztve ]
-
yusukee
aktív tag
Ki szeretném próbálni a android 7-es miui-t. Bootloader nyitást lehet kérni még azelőtt, hogy visszazárná az új rom?
-
Mercutio_
félisten
Szakik!
A Beállítások/ Rendszer/ Átköltözés 2 Mi4C esetén mindent (app-ok, azok saját adatai, mentett állományok, asztal widgetek, stb) átvesz , vagy erről ne is álmodnak, marad a titánium backup , sms backup, és társai?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Windows 11
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Router, switch, kamera hűtése nappali bútorban
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok