- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos videón is karcsú a Find N5
- iPhone topik
- Saját chipekkel enyhít NVIDIA-függőségén az OpenAI
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz
SirRasor #8728 üzenetére
Ezek a programok a hívásokat a megvalósult kapcsolat után rögzítik, vagy onnantól, ahogy elindítom a tárcsázást? Ezt tettem fel próbára, de a hívás elindításától rögzít, ami zavaró. Illetve kihangosítva (autóban) az én hangomat nem rögzíti, a MIUI saját megoldása viszont simán.
A TWRP-s mentés készítése az üzeneteket, hívásnaplót, mindent lement? Ha ezt betöltöm Epic rom alá, mindenem megmarad?
Próbálok kilépni a 7.11.2-ből, nálam botrányos akadások vannak, gyorsan merül.
-
konzi
aktív tag
Miui 8.5.1 stable 8.5.1.(xnxkcned) rom mal vasaroltam a telefonom ami meg nincs nallam. Kerdeznem hogy erre felmegy kis hozzaertessel a miuhu 9?
Koszonom a segito valaszokat !,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
Hogy vissza talaljak.
,egy valaszt megerdemlek ??,
-
Melack
veterán
Nah, akku kicseréltetve. Érezhetően jobb lett a helyzet.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Gonz0
tag
válasz
Delerium #8791 üzenetére
Használd ezt a TWRPt
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
gogantibi
csendes tag
Li-ion vagyLi-polymer?
-
válasz
Delerium #8789 üzenetére
Youtube helyett hasznald az ogyoutubet apkmirror az eleresi helye, kapcsold ki a miui optimalizaciot , az appokat tedd vedette ..illetve v9 alatt az akksi beallitasoknal is engedd hatterben futni, automatikusan indulni ...facsebol a 65.0 verziot hasznald..
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
Delerium
senior tag
Az elmúlt pár miuihu béta update óta kezdek összeveszni vele. A főképrenyőre néha hosszú másodperceket kell várni mire magához tér. De ami a legnagyobb bajom, hogy nem képes memóriában tartani 2 appot. A kérdésem az lenne, hogy melyik rom tudná azt, hogy nem kell állandóan újratöltenie pl egy folyamatban lévő YouTube videót miután átnézek egy Facebookra, böngészőre. Lehet lineage, vagy bármi stabil, napi használatra alkalmas és magyar nyelvű.
"I fight for the Users"
-
Nyugodtan neki allhatsz beszerelni , nem egy nagy feladat , az eredmeny pedig mindenert karpotol .
Mas :
Melyik miui verziot erdemes hasznalni , ami jo akksi ideju ,mnden funkcio jol mukodik ? Nalam a 8.2.1.0 wifi tethering bug-os pedig kina miui v7-rol upgradeltem .. Erdekes miui v9 alatt is meg van ez a hiba . Uzemidoben a v9 beta nagyon jo , de alatta a pebble app nem mukodik megfeleloen .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Melack
veterán
válasz
this is life #8786 üzenetére
Pont így néz ki az is, amit én kaptam.
-
válasz
XtremLor #8782 üzenetére
Az skyphone-os akksi [link] en vettem toluk , es az arat se erzem verlazitonak ...a csere pedig max 15 perc alatt meg volt ...
Gonz0
A gyari akksi alatti ketoldalas ragasszto foliat at tudtam menteni az uj akksi rogzitesere ..[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
BM35-os LOSONCOER amit neztem, ertekeles kepei alapjan megvan a kapacitas is.
Gyarit nem leltem, ebayes leirasokban csak annyi van hogy "for xiaomi"."Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
Akkut honnan erdemes beszerezni egyebkent valaki vasarolt mar hozza, van bevalt elado?
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Gonz0
tag
A hátlapot nem ragasztó tartja, hanem kis műanyag pöckök. Ne felejtsd el kivenni a sim kártya tartót.
Ha új aksit raksz bele, érdemes alárakni egy kétoldalú ragasztó csíkot, hogy ne mozogjon. A gyári akksit elég erősen tartja a ragasztó, de ne nagyon kaparássz az aksi alatt, mert ott mennek a flex kábelek a töltőhöz meg a képernyőhöz, és elég könnyű megsérteni őket.
[ Szerkesztve ]
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
jety91
őstag
válasz
this is life #8776 üzenetére
összerakásnál nem kell új ragasztó felület a kijelző köré? Én is rendeltem egyet, elvileg jövő héten itt lesz, de ez az egy dolog nem fordult meg a fejemben eddig, hogy azt hogyan "pótolom"
-
válasz
yusukee #8774 üzenetére
Pofon egyszeru az akksi csere , a hetlap korommel s leszedheto ovatosan , mamd kb 10 csavar kitekerese , a belso burkolat leszedese ,az akksi csatlakozot lehuzod az alaplaprol , hajszaritoval egy kis melegites es a ketoldalas ragaszto foíianal fogva kiemeled az akkumulatort [szetszedos video ] .
-
gogantibi
csendes tag
A Battery Calibration nem hozta meg a várt eredményt. Wipe is volt, de semmi. Ami fura volt, hogy Wipe után a teljesen feltöltött akksi csak 65%-os volt. Marad az akksicsere? Mennyire rizikós? Nem szakavatott kéz el tudja rontani?
-
Bl.Gyo.
őstag
Pont a csatornát akartam énis írni.
trialboj - a Telók leginkább a 6-ost szeretik. Próbáld elöször ezt, aztán ha nem jó, próbálgasd végig az összes csatornát csak 13 db van (1-13-ig). Amúgy pofon egyszerü ennek az állítása, csak a router menüjében kell megkeresni, általában Beállítások -> Wlan -> Csatorna, de routerenkén kicsit más-más lehet. Itt beállítod a kívánt számot, majd Mentés. Ennyi.
Ha a csatorna állítás se segít utolsó reményként én tennék egy gyári visszaállítást a routeren!
Esetleg ha ezse segít, akkor a telefon WiFi modulja valamiért nem szereti azt a routert...
Nincs több ötlet most.
[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
Igen, mindenhol jó, és ide is tud/ott csatlakozni ha a wifit újraindították, de aztán köv alkalommal már nem működött.
Erről a wifit csatorna állításról nem tudnál mutatni egy leírást bármit. Csak mert annyi opció van ott, hogy én sem tudom mire gondolsz pontosan.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
-
trialboj
őstag
válasz
trialboj #8721 üzenetére
Szóval az a helyzet hogy a miui 8 sem oldotta meg a csatlakozási problémát, csak nem tudja használni a wifit.
Továbbra sem értem hogy lehet a router a hibás, ha a többi telefon gond nélkül használja. Van bármi egyéb ötlet?
A telefon a húgomé, aki 170km re lakik, szóval csak olyasmi érdekel elsősorban amit el lehet magyarázni távolról is.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
-
mcfly82
tag
válasz
Bl.Gyo. #8766 üzenetére
Elvileg megy root nélkül is, kalibráció közben ellenőrzi a root jogosultságot, és ha nem talál/nem engeded neki, akkor vmi más módon kalibrálja. Én időnként lefuttatom (rom cserénél/frissítésnél, hogy mennyit ér... hát jó kérdés
azt tudom, hogy nekem ilyen gondom nincs az akksival, mint a fórumtársaknak. Ezért javasoltam, hátha ez nekik is megoldaná.
-
mcfly82
tag
@gogantibi: Ezért javasoltam a kalibrációt. Semmit nem veszíthetsz vele, ha megpróbálod.
[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
őstag
válasz
sketchifun #8761 üzenetére
Örülök, hogy ilyen gyorsan megoldódott
-
mcfly82
tag
Előtte én azért megpróbálnék egy battery calibration-t.
[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
őstag
válasz
sketchifun #8758 üzenetére
Telepített alkalmazásoknál van névjegyzék és tárcsázó nevezetű. Töröld az adatait.
Esetleg TWRP-ből egy wide data, cashe-t is meg lehet próbálni. -
sketchifun
senior tag
válasz
sketchifun #8742 üzenetére
Erre valaki, valamit?
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
gogantibi
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Nemrég szereztem be egy MI4c-t és eddig mindig fullra töltöttem, de 50% körüli telepértéknél a telefon kikapcsol, villog a piros led és amikor visszakapcsolom, akkor 1%-ot mutat vagy 2%-ot, mikor milyen kedve van. Amint feldugom a töltőt, bejön a kör alakú töltésjelzés és hirtelen 52%-os töltöttsége van. Nem tudom hova tenni ezt a jelenséget. Ez a mai nappal tette be a kulcsot, mikor a szomszédasszony lakása kigyulladt és komoly égési sérülései lettek de nem tudtam mentőt és tűzoltót hívni a sajátommal...
Bocsi a hosszas bevezetésért, csak jelezni szeretném mennyire súlyos is tud lenni ez.Tehát van ennek "gyógymódja"?
Előre is köszönöm! -
Melack
veterán
válasz
janakbacsi #8754 üzenetére
Teljesen gyárira mindent. Aztán meglátjuk, mi jön össze belőle.
-
janakbacsi
őstag
-
Melack
veterán
válasz
janakbacsi #8752 üzenetére
Ami érdekes, hogy nekem Win10 alatt is ment. A Win10-es gépre tedd fel a MiuiTool-t a miui.hu-ról, és telepítsd fel a Xiaomis appokat. Valszeg driver gondod volt. Nekem azok is fent voltak, bocs, ez kimaradt.
-
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #8751 üzenetére
másik laptopon működik. azon win 7 van nem win 10. köszönöm.
valami nem fasza. aosp extended romot akarom feltenni. a következőket csináltam twrp-ben:
1. flash firmware (ts_libra_miui_v8510_fw_patch)
2. flash rom (legfrissebb aosp extended)
3. flash gapps pico csdomagezután reboot to system, de nem indul el. mi logo kozépen pár másodpercig, utána fekete kijelző.
?????????
[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Melack
veterán
válasz
janakbacsi #8749 üzenetére
Ezek után már látnod kellene Intézőben a telefont és a belső memóriáját.
TWRP-Mount alatt: Data és Cache bepipálva nálam. Tegyél pipát az USB OTG elé, meg lent enable MTP
[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
-
Melack
veterán
-
Melack
veterán
válasz
janakbacsi #8744 üzenetére
MTP mód legyen bekapcsolva a settingsben
-
janakbacsi
őstag
twrp fut a telefonon, összekötöm a pc-vel, de nem tudok rá semmit felmásolni, mert nem látja. tud valaki segíteni?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
sketchifun
senior tag
Hali.
Megtörtént a váltás 9-re. Tetszik, gyors, meg minden.
Visszatöltöttem a mentéseket is, és van egy hiba.
A névjegyzék vissza van töltve.
A névjegyek meg is vannak, viszont a híváslista nem okés.
Akárkit hívok, akárki hív, nem jelzi, hogy ki az. A hívásnaplóban is csak számok látszanak, nem társítja őket névjegyhez. Pedig a +36 is stimmel.
Ötlet?
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Orionhilles
senior tag
Skacok!
Ibuygou-tól rendeltem gyári fekete tokot és írt a support, hogy fekete az bizony nincs raktáron (ami a honlapon nem volt feltüntetve, és nem tudják biztosra venni, hogy mikor is lesz raktáron...), okés-e nekem ha kéket küldenek helyette.
Egy a bökkenő, hogy az a kék az milyen kék lesz, mert emlékszem, hogy valaki a narancssárga tokkal elég szépen befürdött.Ötletek?
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
-
trialboj
őstag
Felraktam, működik. Meglehet hogy egy csöppet túlparáztam a helyzetet.
Köszönöm a segítséget, ha megoldja a wifi problémát, akkor szólok, már hátha másnak is hasznos lehet.
-
válasz
trialboj #8736 üzenetére
E szerint csinald , nem egy osszetett feladat :
Telepítés menete TWRP segítségével
- Lépj be a TWRP recovery-be .
- Válaszd a Wipe menüpontot, majd az Advanced Wipe opciót
- Jelöld be az alábbiakat: Dalvik/ART Cache, Cache, Data, System
- Húzd el alul a csúszkát
- Ha végzett menj vissza a TWRP főmenüjébe és válaszd ki a Reboot menüpontot, majd a Recovery opciót
- A telefon újraindul recovery módban
- Válaszd ki az Install menüpontot, majd tallózd ki a korábban feltöltött ROM zip file-ját
- Húzd el alul a Swipe to confirm Flash csúszkát
- Ha végzett a telepítéssel, válaszd a Wipe cache/dalvik menüpontot
- Újraindítod a telefont a Reboot System opcióval és az új rendszer fogad
(az utolsó újraindulás több percig is eltarthat, nyugalom)Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Lehet hogy keves neki a szimplan wipe data,art ,cache?
trialboj
Azert irjak oda hogy sajat felelossegre , mert senki sem szertne ha egy technikai baki miatt rajta vernek el port. Teny veglegesen teglasitani a qualcomm soc-os eszkozoket eleg nehez , ez a telefon is konnyen felelesztheto a teglasitasbol ,vagy fastboot mod es egy kis parancssor ,vagy deepflash kabel ..
A kezdoknek van kiirva ,hogy csak ovatosan , eloszor is sok olvasas majd ertelmezes es indulhat a moka .
Nem kell egy tiszta telepitestol felned tenyleg egyszeru feladat .[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
De amúgy azt röviden meg tudná magyarázni valaki hogy miért kell ennyire bonyolult legyen, és legfőképpen miért írják mindenhova oda hogy csak saját felelősségre.
Hát a pct sem lehet annyira elbarmolni hogy kampó legyen az egész, ha nagyon belenyúlsz formatálod, és újratelepíted, a telefontól miért kell rettegjen mindenki aki nem ért hozzá, mert azzal ijesztgetnek hogy ha 1x rosszul kattintasz akkor soha többet el nem indul, tégla lesz belőle stb?
És a szervíz sem megoldás, mert semmire nem vállalnak felelősséget, szóval ha valamit elbarmolnak akkor így jártam, na ilyen feltételek mellett biztos nem szavazok bizalmat egyiknek sem.
-
g_g_g
őstag
válasz
this is life #8734 üzenetére
Korábban nem vettem ezt észre, pedig ugyanitt laktam akkor is
A 2 verzióval korábbi ROM tiszta telepítéssel került fel, utána a többi frissítéssel, mindig wipe data, cache volt. -
Nem lehet , hogy olyan helyen vagy ahol a latszat ellenere megse tul stabil a 4g kapcsolat ? Vagy valami sw nyug , a tiszta telepites nem opcio ?
En a 8.2.1.0 downgraddel szivok , az istennek se akar sikerulni , amelyik modszerrel a multkor osszejott a downgrade , most az istennek se akarja twrp 3.1.1.0, libra/aqua fw telepitese ,majd a 8.2.1.0 twrp alol , de most valamiert nem akar sikerulni. Ha csak nem az a gond hogy twrp 3.1.1.1 kellene[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
őstag
válasz
this is life #8731 üzenetére
A tied jobban néz ki
Nem tudom nálam miért ilyen. Térerő stabil, nem igadozik, kártya is kb. 1.5 éves. -
mpierre
veterán
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
-
Melack
veterán
Használ vki flip tokot? Erőson filózok rajta, csak nem tudom melyiket lenne jó megvenni hozzá. Illetve a type-C aljzat kezel headsetet is?
-
SirRasor
addikt
Call Recorder Pro-t használtam; az tud felhőzni is és úgy is be lehet állítani, hogy minden hívást rögzítsen, DE a hívást befejezve rákérdezzen, hogy tényleg mentse-e, így a fölösleges felvételeket sose mented le. Igaz fizetős.
Közben találtam egy ingyeneset, ami szintén tud felhőbe menteni, de ezt nem próbáltam még.
Make Love not war!
-
g_g_g
őstag
válasz
trialboj #8725 üzenetére
Már korábban is felmerült ez a téma.
A system update funkció arra jó, hogy egy meglévő verziót frissíts (pl. MIUIHU vagy multi fejlesztői).Elvileg lehetne úgy frissíteni ahogy írtad, de itt verzió váltásról lenne szó (MIUI7-8) ezért nagyon ajánlott az ún. "Tiszta telepítés", amit csak TWRP segítségével tudsz megcsinálni (összefoglalóban részletesen le van írva).
Ha kicsit utána olvasol, meglátod, hogy kis odafigyeléssel könnyen meg lehet csinálni. -
trialboj
őstag
A system updates menüben, van olyan opció hogy előre letöltött fájlt telepítsen, az nem jó semmire?
A Routerhez hiába piszkálna, mert mindenki másnak működik a wifi telefonon, szóval biztos nem azzal van a baj.
-
Osynho
addikt
Tudtok mondani jól működő hivásrögzítő appot, ami felhőbe is menti a file-oket? Feltettem a 7.10.26-os Miui romot, de ugyanúgy zavaróan akard, hibákat csinál, mint az előzőek, az akkuidő is borzalmas. Kipróbálnám az epic-et, de a hangrögzítés fontos lenne. Egyáltalán a Miui féle működik azon a romon? Azokat a file-okat tudnám menteni valahova?
-
SirRasor
addikt
válasz
trialboj #8721 üzenetére
Ha más wifihez tudsz csatlakozni, akkor szerintem egy romcsere nem fogja megoldani. 5.1.1-et használtam vagy egy évig és sose volt vele csatlakozási probléma. 5 GHz-s hálózatra is problémamentesen rá tudtam menni.
16.12.22-es dev xiaomi.eu-s rom volt.Szóval szerintem a romolás előtt menj rá a routerre és nézd meg a beállításait. 40 MHz, N-es támogatottság az elsődleges, amit állíts.
Make Love not war!
-
g_g_g
őstag
válasz
trialboj #8721 üzenetére
A keresett ROM-ot innen tudod letölteni:
xiaomi.eu_multi_MI4c_V8.2.1.0.LXKCNDL_v8-5.1Mindenféleképpen "Tiszta telepítéssel" tedd fel TWRP segítségével.
Ennek menetét az összefoglalóban megtalálod.Ha elakadsz vagy kérdésed lenne, írj és majd segítünk
-
trialboj
őstag
válasz
trialboj #8643 üzenetére
Aki jobban vágja a témát kérlem segítsen mert muszáj lenne megoldani a problémát: "Van egy 4c-m és az a fura helyzet állt elő, hogy az új lakásban nem csatlakozik az otthoni wifihez (UPC)?"
android version 5.1.1 LMY47V
miui version MIUI 7.4 by xiami.eu 6.5. BetaA telefon wifin sem talál miui frissítést, HONNAN és MELYIKET kellene letöltsem, hogy esetleg megjavuljon? (ezt ajánlotta valaki "8.2.1.0 , 5.1.1 androidon" de továbbra sincs ötlet honnan szedhetem le legálisan vírusmentesen, könnyen telepíthető formában )
Nem értek hozzá, olyan megoldást keresek ami e lehető legkisebb veszéllyel jár.
Nagyon köszönöm a segítséget előre is.
-
mpierre
veterán
Multi rom esetén arra jöttem rá, hogy ez téma függő. A mostani előtti téma esetében nem működött, míg előtte az alap témával ment ez a ficsőr. Az új téma megint tudja.
Amelyik témánál nem a működött a válasz opció, ott a képernyő sem villant fel, hogy üzenet érkezett. Csak az értesítő led kezdett bágyadtan pislogni.#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Melack
veterán
Hogy tudok egy értesítésre kattintva válaszolni a zárképernyőn? Vmelyik romban működött, de a MiuiHU-ban nem akar összejönni.
-
Because
őstag
köszönöm a segítséget!
-
Because
őstag
Sziasztok!
A miui.com-ról felraktam a telóra ez elérhető legfrissebb stabil romot (Version: V8.5.1.0.NXKCNED (MIUI8) ), de most a miui Magyarországról a magyart szeretném telepíteni, viszont nem engedi. tudnátok tanácsot adni?
üzenet: it's not allowed to upgrade to unofficial ROM package
[ Szerkesztve ]
-
Orionhilles
senior tag
válasz
janakbacsi #8708 üzenetére
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
jety91
őstag
válasz
janakbacsi #8711 üzenetére
kijelző sem világít? volt már olyan hogy valakinek eltűnt az MI logó flasheles után. Nem lehet hogy lemerult a telefon? en rajta hagynam egx ejszakat a tolton, hatha vesz fel aramot a telefon. Egyebkent 5s nyomvatartas a hardveres ujrainditas, 10s a kikapcsolas.
-
SirRasor
addikt
válasz
janakbacsi #8708 üzenetére
Vagy csak kiakadt, de elég durván.
10 másodpercig nyomod a bekapcsolót, akkor se reagál?Make Love not war!
-
bibliator
aktív tag
válasz
janakbacsi #8707 üzenetére
Talán vasárnap felteszem
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
janakbacsi
őstag
téglásítottam a telefonomat, ezután miflash-el feltettem egy fastboot romot. a folyamat végén kiírta a miflash hogy success, ennek ellenére nem indul el a készülék. nem tudom bekapcsolni, semmilyen gombra nem reagál. ha töltőre dugom, akkor sem történik semmi. mi lehet ez? alaplap hiba? akkor ennek reszeltek, ugye?
-
janakbacsi
őstag
Ez vajon milyen lehet? Próbálta már valaki?
https://youtu.be/2xup82TSUcs"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
SirRasor
addikt
Nem jó, mert nem működik. Feltettem a nekem valót (7.0 nougathoz a 24-es kell), ja illetve feltettem volna, de egy üzenetet tolt elém, hogy a fejlesztő a külön a magiskhoz írt xposed telepítőt kéreti telepíteni, amit egy linkről szedhetek le. Leszedtem, felraktam, majd közölte, hogy nincs a xposed alrendszer telepítve (no sh*t sherlock..)
Szóval konkrétan magiskból nem lehet telepíteni az xposedet, úgyhogy most megyek vissza guglizni
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Felment a magisk, látszólag működik is, DE azt mondja, hogy van hozzá update: fel szeretném tenni? IGEN -> nem történik semmi. Wifin vagyok, van net.
Más: tudtok olyan modult ajánlani magiskon belül, amivel szét lehet buherálni a megjelenését a miuinak? Van csiliónyi modulja, szóval egyesével végignézni nem annyira jó móka. Persze beírhatom ezt gugliba is, de.na mind1, inkább megkérdemMake Love not war!
-
Melack
veterán
válasz
SirRasor #8701 üzenetére
Clean install kell ha Miuihu-t teszel fel. Ez nem frissítés. Én is ezzel szívtam egy rom átállás után.
Gyaluld le, tisztán tedd fel, supersu egyelőre nem kell. Ha felteszed a Magiskot és a supersu-t, akkor a magisk a moddolt boot image miatt nem fog működni rendesen.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
SirRasor
addikt
Oké, valami nagyon nem stimmel.
Feltettem, elindítottam a MIUIHU-t (cachekat és data-t töröltem előtte) - a téma választós alkalmazás leállt. Gyerünk tovább: a kezdőképernyő alkalmazás leállt.
WTF?Melack nem értem mi köze a supersu-nak a magiskhoz. Ezt a hibát MIUIHU telepítésénél írta ki nekem, amikor még nem raktam rá a supersu csomagot. Előtte meg csináltam egy teljes wipeot, csak a systemet hagytam ki, mert a romtelepítő le szokta gyalulni..hacsak a miuihu-s ki nem hagyta
Na megcsináltam a MagiskManager mappát, újrakezdem és ledúrok mindent.
EDIT: most is azt mondja, hogy Magisk is not installed!
Vagy azt utána kéne felraknom 0-ról?[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- JEGELVE Hagid kollégának. Samsung S24 Ultra - Titánfekete - 512 / 12 gb - Független
- iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue, Független! Karcmentes kijelző! 84% Akku!
- iPhone 14 Pro 128GB Lila, független
- Spigen EZ fit 2db kijelzővédő üveg - Z Fold 6-ra
- Oneplus 13 12/256, Cn verzió global rommal,garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest